![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני רק מותקן kaspersky ... עכשיו כאשר אני מתחיל את PC iy רק מראה מסמכים ושום דבר אחר אני צריך להפעיל Explorer.exe לעשות כלום
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| 1: קרא וקבל את ההסכם 2: אתה תהיה promted כדי להתקין את פקד ActiveX של רכיב מ Kaspersky, לחץ על כן. 3: אם אתה רואה את Windows דיאלוג שואלים אם אתה רוצה להתקין את התוכנה, לחץ על הכפתור Install. 4: התוכנית תהיה ההשקה ולאחר מכן להתחיל להוריד את קבצי ההגדרה העדכנית ביותר, 5: כאשר "עדכן התקדמות" שורת שינויים "מוכן" ו 'הבא -> "לחצן יהיה זמין, אנא לחץ על זה. 6: לחץ על הלחצן הגדרות סריקה, וב הבא חלון לבחור את Extended הנתונים, ולחץ על אישור. 7: תחת "אנא בחר יעד לסרוק:" לחץ על המחשב שלי כדי להפעיל את הסריקה. 8: כאשר הוא סיים את הסריקה, לחץ על "שמור כטקסט" כפתור, ושמור את הקובץ בשם kavscan.txt על שולחן העבודה, לסגור את Kaspersky on-line scanner החלון. 9: הוסף את היומן כקובץ attatchment הבא שלך לכתוב. |
|
| |||
| |||
| IM סריקה עכשיו .... אבל אני חושב kasperski יכול להיות מופרע על וירוס ועכשיו הוא על השתוללות LOL |
|
| |||
| |||
| בדיוק. |
|
| |||
| |||
| טוב בסדר, עכשיו יש לו 3 נמצא מפתח loggers הכנתי .... צעקו 5 פעמים עם הגבר עוצמה מלאה ו בהצלחה גרם לי לנבל את עצמי |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() אתה חייב לאהוב את זה Kaspersky לצרוח. המערכת שלי: Krlll
|
|
| |||
| |||
| מאפשר לך לבדוק אם משהו מלוכלך פועלת במערכת שלך. נא להוריד מ HJT כאן. הפעלת מערכת סריקה, ולאחר מכן לפרסם את היומן כקובץ מצורף כאן. כמו כן, אתה יכול בבקשה להוריד Antirootkit מאת Panda כאן. לטקטק את התיבה אומר כי בשנת עומק סריקה ועקוב אחר ההוראות שעל המסך. אין להסיר כל ROOTKITS לא ידוע בשלב זה. במקום זאת, תודיעי לי את התוצאות הבא שלך תגובה. אנא שים לב: Panda Antirootkit אינו comaptible עם Windows Vista. אם אתה מפעיל את Vista, אז בבקשה להוריד ממוצע Antirootkit התוכנית. נתק מן נטו ותתקין את התוכנית. הפעל את התוכנית ואת הקפה Indepth הסריקה. אין לך ממוצע Antirootkit לתקן משהו, במקום נתנו לי לדעת את התוצאות. לאחר הסריקה תסתיים, מחדש את נטו. בברכה Jase |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Ubuntu 9.04 Anti-Virus נחוצה? | KanoakaVirus | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 3 | 8 אוגוסט 2009 13:14 |
| תוכניות אנטי וירוס | Ian1943 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 8 | ב -1 פברואר 2008 11:02 |
| איזה אנטי וירוס אתה משתמש? | slipend | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 34 | 6 ינואר 2008 11:19 |
| אנטי וירוס חינם | tinkerbell | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 13 | 7 נובמבר 2007 05:08 |
| ממוצע אנטי וירוס חינם! | Hybr! ד | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 11th אוקטובר 2006 23:55 |
| שרשרת כלים | |
| |