![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš ką tik įdiegta Kaspersky ... Dabar, kai aš pradėsiu savo PC iy tik rodo dokumentus, ir nieko daugiau man reikia paleisti explorer.exe nieko daryti
| |||
| |||
| Skamba kaip kažkas kitas tada Kaspersky. Pradėti šios internetinės scan būti tikri. Kaspersky Online Scan |
|
| |||
| |||
| 1: perskaityti ir sutikti su susitarimo 2: Jums bus promted įdiegti ActiveX komponentas iš Kaspersky, spustelėkite Taip. 3: Jei matote Windows dialogo klausia, ar norite įdiegti šią programinę įrangą, spauskite Įdiegti mygtuką. 4: programa bus pradėti ir tada prasideda atsisiųsti naujausią apibrėžimas failai 5: Kai "Atnaujinti pažanga" linijos pasikeičia į "parengties" ir "Next" -> "mygtuką, tampa prieinama, spauskite ant jos. 6: Paspauskite mygtuką "Parametrai" Scan, o kitame lange pasirinkite išplėstinė duomenų bazėje, tada spustelėkite Gerai. 7: Pagal "Prašome pasirinkti tikslą nuskaitymo", spustelėkite Mano kompiuteris, kad pradėti nuskaityti. 8: Kai nuskaitymas bus baigtas, spauskite "Įrašyti kaip" Tekstas "mygtuką, ir išsaugoti kaip kavscan.txt į failą darbalaukyje, netoli Kaspersky On-line Scanner langą. 9: Pridėti prisijungti kaip jūsų Sekantis attatchment. |
|
| |||
| |||
| im skenavimo dabar .... bet manau Kasperski gali sutrikdyti virusas ir dabar ji yra siautėti lol |
|
| |||
| |||
| Būtent. |
|
| |||
| |||
| Gerai, gerai, dabar rado 3 pagrindines kaupikliai aš padariau .... rėkė 5 kartus su mano tūris iki visapusiškai ir sėkmingai atlikti man dirvožemio my self |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Gotta love that Kaspersky žviegimas. Mano sistema: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Lets turi patikrinti, jei kas nors bjaurus veikia jūsų sistema. Atsisiųskite HJT nuo ČIA. Vykdyti sistemos skenavimas, tada rašyti kaip priedą prisijunkite čia. Taip pat, prašome gali atsisiųsti Panda Antirootkit nuo ČIA. Pažymėkite langelį, kad sako gylis nuskaitymas ir vykdykite ekrane pateikiamas instrukcijas. Neišimkite nežinomus rootkit šiame etape. Vietoj to, leiskite man žinoti jūsų Kitas atsakymas rezultatus. Pastaba: Panda Antirootkit nėra comaptible su Windows Vista. Jei dirbate su Vista, tada atsisiųskite AVG Antirootkit programą. Atsijungti nuo tinklo ir įdiegti programą. Vykdyti programą ir erkių Indepth nuskaitymas. Dar nesate užsiregistravęs AVG Antirootkit nustatyti nieko, vietoj to let me know rezultatus. Kai nuskaitymas baigiamas, prisijungti prie tinklo. Dėl Jase |