![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es tikko instalēta kaspersky ... tagad, kad es sāku mana pc iy tikai parāda dokumentus, un nekas cits man jāpalaiž explorer.exe kaut ko darīt
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| 1: Lasīt un pieņemt nolīgumu 2: Jums būs promted instalēt ActiveX komponents no Kaspersky, noklikšķiniet uz Jā. 3: Ja redzat Windows dialog jautā, vai vēlaties instalēt šo programmatūru, noklikšķiniet uz Install pogu. 4: programma sāks un tad sākt lejupielādēt jaunāko definīciju failus, 5: Kad "Update progress" līnija mainās uz "Gatavs" un "NEXT ->" poga ir pieejama, lūdzu, uzklikšķiniet uz tā. 6: Noklikšķiniet uz Scan Settings pogu, un nākamajā logā izvēlieties paplašinātā datu bāzē, un noklikšķiniet uz Labi. 7: Saskaņā ar "Lūdzu izvēlieties mērķa skenēt", noklikšķiniet uz My Computer, lai sāktu skenēšanu. 8: Kad skenēšana ir pabeigta, noklikšķiniet uz "Saglabāt kā Teksts" pogu, un saglabājiet failu kā kavscan.txt Jūsu datorā, aizveriet Kaspersky On-line Scanner logu. 9: Pievienot žurnālā, kā attatchment jūsu next post. |
|
| |||
| |||
| im skenēšanu tagad .... bet es domāju, kasperski var būt traucēts vīrusu, un tagad tas ir Rampage lol |
|
| |||
| |||
| Exactly. |
|
| |||
| |||
| ok labi tagad tā ir atradusi 3 galvenajās glabātāji es .... kliedza 5 reizes ar savu apjomu līdz pilnīgas un veiksmīgi ļāva man augsnes my self |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Gotta love, ka Kaspersky spiedziens. Mana sistēma: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Lets have pārbaudām, vai kaut kas nejauks darbojas jūsu sistēmā. Lūdzu, lejupielādējiet HJT no HERE. Run sistēmas skenēšanu, tad pēc log kā pielikumu šeit. Tāpat, lūdzu, vai jūs varētu lejupielādēt Panda AntiRootkit no ŠEIT. Atzīmējiet lodziņu, kas saka dziļums scan un izpildiet ekrānā redzamās instrukcijas. DO NOT novērstu jebkādas UNKNOWN rootkit šajā posmā. Tā vietā, ļaujiet man zināt jūsu nākamo atbildes rezultātus. Please Note: Panda AntiRootkit nav comaptible ar Windows Vista. Ja jūs izmantojat vista, tad lūdzu download AVG AntiRootkit programmu. Atvienot no tīkla un instalējiet programmu. Palaidiet programmu un ērces Indepth skenēšanu. Nav AVG AntiRootkit noteikt kaut ko, nevis ļaujiet man zināt rezultātus. Kad skenēšana ir pabeigta, atjaunot savienojumu ar tīklu. Regards Jase |
![]() |
|
| Bookmarks |