![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I właśnie zainstalował Kaspersky ... Teraz podczas uruchamiania komputera iy tylko pokazuje dokumenty i nic poza tym i trzeba uruchomić explorer.exe nic robić
| |||
| |||
| Brzmi jak coś innego następnie Kaspersky. Uruchom ten online skanowania, aby się upewnić. Kaspersky Online Scan |
|
| |||
| |||
| 1: Przeczytaj i zaakceptuj Umowę 2: Będziesz promted zainstalować formant ActiveX składnika z Kaspersky, kliknij przycisk Tak. 3: Jeśli zobaczysz okno dialogowe Windows zapytaniem, czy chcesz zainstalować to oprogramowanie, kliknij przycisk Zainstaluj. 4: Program zostanie uruchomiony, a następnie rozpocząć pobieranie najnowszych definicji plików, 5: Kiedy "Aktualizacja postęp" linii zmienia się w "Ready" i "Dalej ->" znajdujący się dostępne, należy kliknąć na nim. 6: Kliknij w przycisk Ustawienia skanowania, w następnym oknie wybierz Rozszerzony bazy danych, a następnie kliknij przycisk OK. 7: W ramach "Proszę wybrać cel skanowania:", kliknij pozycję Mój komputer, aby rozpocząć skanowanie. 8: Po zakończeniu skanowania, kliknij przycisk "Zapisz jako tekst" guzik, i zapisz plik jako kavscan.txt na pulpit, zamknij Kaspersky On-line Scanner okna. 9: Dodaj dziennik jako attatchment w następnym post. |
|
| |||
| |||
| im skanowania teraz .... ale myślę, że może być zakłócony KASPERSKI wirusa i teraz jest na rampage lol |
|
| |||
| |||
| Dokładnie. |
|
| |||
| |||
| ok dobrze teraz znalazł klucz 3 rejestratory zrobiłem .... screamed 5 razy z moim do pełnej objętości i skutecznie mnie gleby mojej samooceny |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Gotta love that Kaspersky kwiczeć. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Pozwala mają sprawdzić, czy wszystko jest paskudny uruchomione w systemie. Proszę pobrać z HJT TUTAJ. Uruchom system skanowania, a następnie po zalogowaniu się jako załącznik tutaj. Ponadto, proszę możesz pobrać z Panda Antirootkit TUTAJ. Zaznacz pole wyboru, które mówi w głębi skanowania i postępuj zgodnie z instrukcjami na ekranie. Nie należy usuwać żadnych UNKNOWN rootkitów na tym etapie. Zamiast dać mi znać wyniki w następnej odpowiedzi. Uwaga: Panda Antirootkit nie comaptible z systemem Windows Vista. Jeśli używasz Vista, a następnie pobierz AVG Antirootkit programu. Rozłącz z sieci i zainstalować program. Uruchom program i zaznacz Indepth skanowania. Nie masz AVG Antirootkit ustalić cokolwiek, zamiast dać mi znać wyniki. Po zakończeniu skanowania, ponownie netto. Regards Jase |
![]() |
|
| Zakładki |