![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Len som nainštalovaný Kaspersky ... Teraz, keď som štart počítača IY práve zobrazuje dokumenty a nic jinýho aj potreba spustiť explorer.exe robiť čokoľvek
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
1: Prečítajte si a prijmite dohody
2: Budete promted o inštaláciu ActiveX komponenty od Kaspersky, kliknite na tlačidlo Áno. 3: Ak sa zobrazí dialógové okno Windows dotazom, či chcete nainštalovať softvér, kliknite na tlačidlo Inštalovať. 4: Program sa spustí a potom začať sťahovať najnovšie definície súborov, 5: Keď sa "Update pokroku" línie zmeny "Ready" a "Ďalšie ->" tlačidlo k dispozícii, kliknite na ňu. 6: Kliknite na tlačidlo Scan Nastavenia a v ďalšom okne vyberte Rozšírená databázy a kliknite na tlačidlo OK. 7: Za "Vyberte cieľ pre skenovanie:", kliknite na Tento počítač na spustenie skenovania. 8: Pri testovaní je hotový, kliknite na tlačidlo "Uložiť ako text" tlačidlo a súbor uložte ako kavscan.txt na ploche, zatvorte Kaspersky On-line Scanner okna. 9: Pripojiť sa prihlásiť ako attatchment vo vašej ďalšej post. |
|
|
|||
|
|||
|
im skenovanie hned ....
Ale myslím, že môže byť narušený kaspersky vírusu a teraz je na ZUREN lol |
|
|
|||
|
|||
|
Presne tak.
|
|
|
|||
|
|||
|
ok a teraz ho našiel 3 zaznamenávanie stisknutých kláves jsem křičel .... 5 krát s mojou plnej hlasitosti a úspešne ma moje vlastné pôdy
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() Musíme milovať, že Kaspersky kňučet. Môj systém: Krlll
|
|
|
|||
|
|||
|
Umožňuje mať kontrolu, či niečo nasty beží na vašom systéme.
Stiahnite si prosím z hjt TU. Spustiť systém skenovanie, potom po prihlásení ako prílohu tu. Tiež, prosím, mohol by ste stiahnuť Panda Antirootkit od TU. Začiarknite políčko, ktoré hovorí Podrobne scan a postupujte podľa pokynov na obrazovke. Neodstraňujte žiadne UNKNOWN rootkitov v tejto fáze. Miesto, dajte mi vedieť na výsledky v ďalšej odpovede. Poznámka: Panda Antirootkit nie je comaptible s Windows Vista. Ak pracujete so systémom Vista, potom, prosím, stiahnite AVG Antirootkit programu. Odpojiť od siete a nainštalujte program. Spustite program a začiarknite indepth scan. Nemáte AVG Antirootkit opraviť čokoľvek, ale dajte mi vedieť výsledky. Keď je skenovanie je hotový, znova na net. Ide Jasem
|