![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА праведан инсталиран Касперскы ... сад кад сам иы покретање мој пц само показује документе и ништа друго ми је потребно за покретање Експлорер.ексе учинити ништа
| |||
| |||
| Звучи као нешто онда Касперскы. Покрени овај онлине скенирати како би били сигурни. Касперскы Онлине Сцан |
|
| |||
| |||
| 1: Прочитајте и прихватите Уговор 2: Бит ће промтед за инсталацију АцтивеКс компоненте из Касперскы, кликните Ыес. 3: Ако се појави оквир за дијалог Уиндоус молба ако желите да инсталирате овај софтвер, кликните на дугме Инсталл. 4: Програм ће покренути, а затим почети са преузимањем најновијих дефиниција картотека, 5: Када се на "Упдате напредак" линија мења се у "Спремни" и "Некст ->" дугме постане доступна, молимо кликните на њега. 6: Кликните на дугме Сеттингс Сцан, а следећи прозор изаберите екстендед базе података и притисните ОК. 7: Под "Молимо изаберите циљану скенирања:" кликните Мы Цомпутер да бисте започели претрагу. 8: Када се скенирање заврши, кликните на "Сачувај као текст" дугме, и спасити фасцикл као кавсцан.ткст на свој Десктоп, затворите Касперскы Он-лине сцаннер прозору. 9: Додајте пријавите као аттатцхмент у следећем посту. |
|
| |||
| |||
| ИМ скенинг сад .... али мислим касперски мај имати нарушени вирусом, а сада је на дивљање лол |
|
| |||
| |||
| Тачно. |
|
| |||
| |||
| ок и сад је пронађено 3 тастер логгерс вриснула сам направио .... 5 пута са мојим волуме уп и успешно пуни ме земља моја самоуправе |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Морам да љубав Касперскы писка. Мы Сыстем: Крллл
|
|
| |||
| |||
| Дозвољава да имају проверити да ли је нешто гадно је покренут на вашем систему. Молимо, преузмите ХЈТ из ОВДЈЕ. Покрените систем скенирати, па послати као прилог записнику овде. Такође, молимо вас могла преузети Антирооткит од Панда ОВДЈЕ. Означите оквир који каже У дубини скенирања и следите упутства на екрану. НЕ уклоните све непознатог РООТКИТС се у овој фази. Уместо тога, јавите ми резултате у следећој одговор. Напомена: Панда Антирооткит није цомаптибле са системом Уиндоус Виста. Ако сте трчање Видик, онда молимо преузмите АВГ Антирооткит програм. Одспајање од нето и инсталирање програма. Покрените програм и квачица Индептх Сцан. Немате Антирооткит шкрипац АВГ ништа, уместо јавите ми резултате. Након што се заврши скенирање, поново на нет. Регардс Јасе |