![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece Kaspersky yüklü ... Şimdi ne zaman adil ve belgeleri gösterir yok ben bir şey yapmanıza explorer.exe çalıştırmak için gereken benim PC iy başlatmak
| |||
| |||
| Bir şey daha sonra Kaspersky gibi geliyor. Çalıştır'ı online emin olmak için tarama. Kaspersky Online Tarama |
|
| |||
| |||
| 1: Okuma ve Koşulları Kabul Et 2: Kaspersky, Evet bir ActiveX bileşeni yüklemeniz promted olacaktır. Eğer tıklayın Yükle düğmesini Bu yazılımı yüklemek istiyor 3: Eğer bir Windows soran iletişim. 4: Program ve sonra başlatacağını son tanım dosyalarını indirme başlar, 5: Bir "Güncelle ilerleme" satırı değişiklikler "Ready" ve "İLERİ ->" butonu üzerine tıklayınız kullanılabilir duruma gelir. 6: Tarama Ayarlar düğmesini tıklayın ve bir sonraki pencerede, Tamam'ı tıklayın Genişletilmiş veritabanı seçin. 7: altında "Lütfen taramak için bir hedef seçin:", Bilgisayarım'ı tıklatın tarama başlatın. 8: Bir "Metin" Farklı kaydet düğmesine tıklayın, bitti ve Desktop'ı, kavscan.txt olarak dosyayı kaydedin, close to the Kaspersky On-line Tarayıcı penceresi tarama. 9: bir sonraki yazı bir attatchment olarak giriş ekleyin. |
|
| |||
| |||
| Sohbet artık .... tarama ama i kasperski ve virüs rahatsız olabilir şimdi bir tantana lol ilgili olduğunu düşünüyorum |
|
| |||
| |||
| Kesinlikle. |
|
| |||
| |||
| tamam da şimdi 3 tuş kaydedicilerinin I yapılmış .... kadar benim ses 5 kere bağırdı bulduğu ve tam başarıyla yaz toprak benim kendi yaptı |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Gerek aşk bu Kaspersky ihbar. Benim Sistemi: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Herhangi bir sistem üzerinde çalışan kötü görmek için bir kontrol etmesi sağlar. Lütfen indirmek HJT gelen HERE. Bir sistem taraması çalıştırın, daha sonra buraya ek olarak günlük yazı. Ayrıca, olabilir sizin Panda Antirootkit indirin BURAYA. Kene kutuyu da derinlemesine tarama diyor ve ekran üzerindeki talimatları izleyin. Bu aşamada herhangi bir UNKNOWN Rootkits kaldırmak YAPMAYIN. Bunun yerine, bana gelecek cevap, sonuçları bildirin. Lütfen dikkat: Panda Antirootkit Windows Vista ile comaptible değildir. Eğer lütfen indirmek Vista çalışan AVG Antirootkit program. Net çıkarın ve programı yükleyin. Çalıştırın programı ve kene indepth tarayın. Yerine bana sonuç bildirin AVG Antirootkit düzeltmenin bir şey yok mu. Sonra bittiğinde, net yeniden tarayın. Regards Jase |
![]() |
|
| Bookmarks |