![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я тільки що встановив Kaspersky ... Тепер, коли я починаю PC IY просто показує документи і нічого мені потрібно запустити Explorer.exe нічого робити
| |||
| |||
| Звучить як щось інше, то Касперського. Запустити сканування онлайн щоб бути впевненим. Kaspersky Online Scan |
|
| |||
| |||
| 1: прочитати і прийняти угоду 2: Ви будете promted для установки компонентів ActiveX від Касперського, натисніть кнопку Так. 3: Якщо ви бачите Windows діалогове вікно з питанням, якщо ви хочете встановити цю програму, натисніть кнопку Встановити. 4: Програма запуску, а потім почати завантаження останньої файли визначень, 5: Коли "Оновити Прогрес" лінія змінюється на "Готово" і "NEXT -> кнопка" стає доступний, будь ласка, клацніть по ньому. 6: Натисніть на кнопки сканування, а в наступному вікні виберіть Розширені бази даних і натисніть кнопку ОК. 7: у графі "Будь ласка, виберіть мета сканування:" клацніть значок Мій комп'ютер, щоб розпочати сканування. 8: Коли сканування завершено, натисніть кнопку "Зберегти як текст" кнопку, і збережіть файл як kavscan.txt на робочому столі, поряд Касперського У рядку вікна сканера. 9: Додати журналу, як attatchment в наступному пості. |
|
| |||
| |||
| І. сканування зараз .... але я думаю, може бути Касперського порушується вірус, і тепер він знаходиться на Rampage LOL |
|
| |||
| |||
| Точно. |
|
| |||
| |||
| ОК а тепер він знайшов 3 Key лісозаготівельникам я зробив .... кричати у 5 разів з моїм об'ємом до повної і успішної зробив мені бруднити себе |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Gotta Love, що Kaspersky вереск. Моя система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Давайте є перевірити, якщо що-небудь неприємне працює на вашій системі. Будь ласка, скачайте з HJT ТУТ. Запустити сканування системи, а потім розмістити журналу, як вкладення тут. Крім того, щоб ви могли завантажити Panda AntiRootkit від ТУТ. Поставте галочку напроти говорить глибина сканування і виконайте вказівки на екрані. НЕ Видаліть всі невідомі руткіти на даному етапі. Замість цього, дозвольте мені дізнатися про результати наступного відповіді. Зверніть увагу: Panda AntiRootkit НЕ comaptible з Windows Vista. Якщо ви працюєте в перспективі, то, будь ласка, завантажити AVG AntiRootkit програми. Відключення від мережі і встановіть програму. Запустіть програму і відзначте Indepth сканування. Не мають AVG AntiRootkit виправити що-небудь, а дайте мені знати про результати. Після завершення сканування, підключіться до мережі. Regards Jase |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ubuntu 9.04 Anti-Virus Необхідно? | KanoakaVirus | Linux & альтернативних ОС | 3 | 8 серпня 2009 13:14 |
| Антивірусних програм | Ian1943 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 1 лютого 2008 11:02 |
| Який антивірус Ви використовуєте? | slipend | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 34 | 6 січня 2008 11:19 |
| Безкоштовна антивірусна | Tinkerbell | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 13 | 7 листопада 2007 05:08 |
| AVG Anti Virus Free! | Hybr! D | General Software чат | 7 | 11 жовтня 2006 23:55 |
| Різьба Інструменти | |
| |