![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей, аз знам Im нов тук, но Терес не много, което мога да направя на моя компютър, докато не се отървем от моите keylogger, но аз наистина се нуждаят от помощ Вчера, открих доказателства за keylogger на моя компютър. Намерих на файлове, съдържащи снимки на екрани и Notepad файловете съдържащи потребителски имена едно пароли, неща, които трябваше searhed за интернет и документи, бях въведена в Microsoft Word. Но очевидно keyloggers скрият доста добре, а Не знам как да го намерите, или го махна Всяка помощ? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ - Имам нужда от Keylogger! | Roderick50 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 6 | 18 Feb 2009 06:21 |
| Може ли keylogger скочи между OSes в multiboot? | HydraH | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 24 ноември 2008 10:44 |
| ? Keylogger? | mpenney | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 12 | 4 ноември 2008 09:45 |
| Имате нужда от свободна keylogger | KanoakaVirus | Общи Софтуер Чат | 10 | 2-ро Nov 2008 15:11 |
| Перфектен keylogger | Hemul14 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 18 | 1-во Aug 2007 05:56 |
| Нишка Инструменти | |
| |