по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Вирус, шпионски софтуер & Сигурност

Register

Keylogger!

Reply

Нишка Инструменти
Old 5 януари 2008, 06:21
Новите държави Група

Default Keylogger!

Хей, аз знам Im нов тук, но Терес не много, което мога да направя на моя компютър, докато не се отървем от моите keylogger, но аз наистина се нуждаят от помощ

Вчера, открих доказателства за keylogger на моя компютър. Намерих на файлове, съдържащи снимки на екрани и Notepad файловете съдържащи потребителски имена едно пароли, неща, които трябваше searhed за интернет и документи, бях въведена в Microsoft Word.

Но очевидно keyloggers скрият доста добре, а Не знам как да го намерите, или го махна

Всяка помощ?
Old 5-ти януари 2008 година, 06:44
Член Група

Default Keylogger!

Здравейте и добре дошли на TCF.

Идете и прочетете тази нишка ТУКИ след това да влезете исканите файлове.

Почит Хауърд.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Помощ - Имам нужда от Keylogger! Roderick50 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 6 18 Feb 2009 06:21
Може ли keylogger скочи между OSes в multiboot? HydraH Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 1 24 ноември 2008 10:44
? Keylogger? mpenney Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 12 4 ноември 2008 09:45
Имате нужда от свободна keylogger KanoakaVirus Общи Софтуер Чат 10 2-ро Nov 2008 15:11
Перфектен keylogger Hemul14 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 18 1-во Aug 2007 05:56
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc