menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

Keylogger!

Reply

Thread Nástroje
Old 5. ledna 2008, 06:21
Nový člen skupiny

Default Keylogger!

Ahoj, já vím im nová, ale ne theres hodně můžete udělat i na mém počítači, dokud se zbavím mé keylogger, ale i opravdu potřebují pomoc

Včera jsem našel důkazy o keylogger na mém počítači. Našel jsem soubory obsahující obrázky a soubory obsahující notepad uživatelských hesel jedno, co jsem měl na searhed na internetu a dokumenty jsem měl napsaný v programu Microsoft Word.

Ale samozřejmě keyloggers ukryli docela dobře, i dont know how to najít, nebo odstranit

Jakákoli pomoc?
Old 5 ledna 2008, 06:44
Člen Skupina

Default Keylogger!

Dobrý den, vítejte na TCF.

Jděte a přečtěte si toto vlákno ZDE, Pak po požadované soubory.

Jde Howard.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nápověda - I Need A Keylogger! Roderick50 Virus, spyware a bezpečnost 6 18 únor 2009 06:21
Může keylogger skok mezi OSes v multiboot? HydraH Virus, spyware a bezpečnost 1 24. listopadu 2008 10:44
? Keylogger? mpenney Virus, spyware a bezpečnost 12 4. listopadu 2008 09:45
Potřeba volného keylogger KanoakaVirus Obecné Software Chat 10 2. listopadu 2008 15:11
Perfektní keylogger Hemul14 Virus, spyware a bezpečnost 18 1. srpen 2007 05:56
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.