μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Keylogger!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 Ιαν. 2008, 06:21
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Keylogger!

Ξέρω im νέα εδώ, αλλά δεν Theres πολλά που μπορώ να κάνω στον υπολογιστή μου μέχρι να ξεφορτωθούμε μου keylogger, αλλά πραγματικά χρειάζονται βοήθεια

Χθες, βρέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία για keylogger στον υπολογιστή μου. Βρήκα τα αρχεία που περιέχουν εικόνες του σημειωματάριο και τα αρχεία που περιέχουν τους κωδικούς πρόσβασης ενός χρήστη, τα πράγματα που είχα για searhed στο διαδίκτυο και τα έγγραφα που είχα πληκτρολογήσει στο Microsoft Word.

Αλλά, προφανώς, keyloggers απόκρυψη ίδιοι πολύ καλά, και i dont ξέρει πώς να την βρει, ή να την αφαιρέσετε

Κάθε βοήθεια;
Old 5 Ιανουαρίου 2008, 06:44
Μέλος Ομάδα

Default Keylogger!

Γεια σας καλωσορίσω και να TCF.

Πηγαίνετε και διαβάστε αυτό το νήμα ΕΔΩ, Στη συνέχεια, μετά το ζήτησε αρχεία.

Regards Howard.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Βοήθεια - Θέλω ένα Keylogger!! Roderick50 Virus, Spyware & Ασφάλεια 6 18 Φεβ 2009 06:21
Μπορεί ένα keylogger άλμα μεταξύ OSes σε multiboot; HydraH Virus, Spyware & Ασφάλεια 1 24 Νοε 2008 10:44
; Keylogger; mpenney Virus, Spyware & Ασφάλεια 12 4η Νοεμβρίου 2008 09:45
Ανάγκη δωρεάν keylogger KanoakaVirus Γενικά Λογισμικό Chat 10 2η Νοεμβρίου 2008 15:11
Τέλειο keylogger Hemul14 Virus, Spyware & Ασφάλεια 18 1 Αυγ 2007 05:56
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.