![]() |
|
| |||
| |||
| Ξέρω im νέα εδώ, αλλά δεν Theres πολλά που μπορώ να κάνω στον υπολογιστή μου μέχρι να ξεφορτωθούμε μου keylogger, αλλά πραγματικά χρειάζονται βοήθεια Χθες, βρέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία για keylogger στον υπολογιστή μου. Βρήκα τα αρχεία που περιέχουν εικόνες του σημειωματάριο και τα αρχεία που περιέχουν τους κωδικούς πρόσβασης ενός χρήστη, τα πράγματα που είχα για searhed στο διαδίκτυο και τα έγγραφα που είχα πληκτρολογήσει στο Microsoft Word. Αλλά, προφανώς, keyloggers απόκρυψη ίδιοι πολύ καλά, και i dont ξέρει πώς να την βρει, ή να την αφαιρέσετε Κάθε βοήθεια; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια - Θέλω ένα Keylogger!! | Roderick50 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 6 | 18 Φεβ 2009 06:21 |
| Μπορεί ένα keylogger άλμα μεταξύ OSes σε multiboot; | HydraH | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 24 Νοε 2008 10:44 |
| ; Keylogger; | mpenney | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 12 | 4η Νοεμβρίου 2008 09:45 |
| Ανάγκη δωρεάν keylogger | KanoakaVirus | Γενικά Λογισμικό Chat | 10 | 2η Νοεμβρίου 2008 15:11 |
| Τέλειο keylogger | Hemul14 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 18 | 1 Αυγ 2007 05:56 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |