manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Keylogger!

Reply

Thread Tools
Old 5. siječanj 2008, 06:21
Novi član grupe

Default Keylogger!

Hej, znam im novi ovdje, ali theres ne mogu puno učiniti na mom računalu sve dok ja dobili osloboditi od mojih keylogger, ali JA stvarno potreba pomoć

Jučer sam našla dokaza o keylogger na moj računalo. Našao sam datoteke sadrže Screenshots notepad i korisnička imena datoteke koja sadrži jedan lozinke, stvari sam imala za searhed na internetu i dokumenti sam kucanog u Microsoft Wordu.

Ali očito keyloggers sakrili se prilično dobro, a ja dont znati kako pronaći, ili ga ukloniti

Bilo kakva pomoć?
Old 5 siječnja 2008, 06:44
Member Group

Default Keylogger!

Pozdrav i dobro došli na TCF.

Idi i pročitate ovaj thread OVDJE, A zatim post tražene log datotekama.

Regards Howard.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pomoć - Trebam Keylogger! Roderick50 Virus, Spyware i sigurnost 6 18. veljača 2009 06:21
Može li keylogger skok između OSes u multiboot? HydraH Virus, Spyware i sigurnost 1 24. studeni 2008 10:44
? Keylogger? mpenney Virus, Spyware i sigurnost 12 4. studeni 2008 09:45
Trebate besplatan keylogger KanoakaVirus Općenito Software Chat 10 2. studeni 2008 15:11
Perfect keylogger Hemul14 Virus, Spyware i sigurnost 18 1. kolovoz 2007 05:56
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.