![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, znam im novi ovdje, ali theres ne mogu puno učiniti na mom računalu sve dok ja dobili osloboditi od mojih keylogger, ali JA stvarno potreba pomoć Jučer sam našla dokaza o keylogger na moj računalo. Našao sam datoteke sadrže Screenshots notepad i korisnička imena datoteke koja sadrži jedan lozinke, stvari sam imala za searhed na internetu i dokumenti sam kucanog u Microsoft Wordu. Ali očito keyloggers sakrili se prilično dobro, a ja dont znati kako pronaći, ili ga ukloniti Bilo kakva pomoć? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć - Trebam Keylogger! | Roderick50 | Virus, Spyware i sigurnost | 6 | 18. veljača 2009 06:21 |
| Može li keylogger skok između OSes u multiboot? | HydraH | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 24. studeni 2008 10:44 |
| ? Keylogger? | mpenney | Virus, Spyware i sigurnost | 12 | 4. studeni 2008 09:45 |
| Trebate besplatan keylogger | KanoakaVirus | Općenito Software Chat | 10 | 2. studeni 2008 15:11 |
| Perfect keylogger | Hemul14 | Virus, Spyware i sigurnost | 18 | 1. kolovoz 2007 05:56 |
| Thread Tools | |
| |