kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Keylogger!

Reply

Téma eszközök
Old Január 5 2008, 06:21
Új tag Csoport

Default Keylogger!

Hé, én tudom, im new here, de ott nem sokat tudok tenni a saját gépen, amíg nem megszabadulni én keylogger, de tényleg szükség van segítségre

Tegnap, megtaláltam bizonyíték a keylogger a számítógépre. Találtam fájlokat tartalmazó screenshotok és notepad tartalmazó fájlok felhasználónevekhez egy jelszót, amit még searhed számára az internet és dokumentumok volna gépelt a Microsoft Word.

De természetesen keyloggers elrejteni magukat elég jól, és én dont tud hogyan találjuk meg, vagy távolítsa el

Any help?
Old Január 5, 2008, 06:44
Csoport tagja

Default Keylogger!

Hello, és üdvözöljük a TCF.

Menj, és olvasd el ezt a téma IDE, Majd elküldeni a kért naplófájlokat.

Regards Howard.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítség - Kell egy Keylogger! Roderick50 Vírus, kémprogram és biztonság 6 18. február 2009 06:21
Elképzelhető-e egy keylogger ugrás között OSes a multiboot? HydraH Vírus, kémprogram és biztonság 1 24. november 2008 10:44
? Keylogger? mpenney Vírus, kémprogram és biztonság 12 4. november 2008 09:45
Need ingyenes keylogger KanoakaVirus General Chat szoftver 10 2. november 2008 15:11
Perfect keylogger Hemul14 Vírus, kémprogram és biztonság 18 1. Aug 2007 05:56
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.