![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, én tudom, im new here, de ott nem sokat tudok tenni a saját gépen, amíg nem megszabadulni én keylogger, de tényleg szükség van segítségre Tegnap, megtaláltam bizonyíték a keylogger a számítógépre. Találtam fájlokat tartalmazó screenshotok és notepad tartalmazó fájlok felhasználónevekhez egy jelszót, amit még searhed számára az internet és dokumentumok volna gépelt a Microsoft Word. De természetesen keyloggers elrejteni magukat elég jól, és én dont tud hogyan találjuk meg, vagy távolítsa el Any help? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség - Kell egy Keylogger! | Roderick50 | Vírus, kémprogram és biztonság | 6 | 18. február 2009 06:21 |
| Elképzelhető-e egy keylogger ugrás között OSes a multiboot? | HydraH | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 24. november 2008 10:44 |
| ? Keylogger? | mpenney | Vírus, kémprogram és biztonság | 12 | 4. november 2008 09:45 |
| Need ingyenes keylogger | KanoakaVirus | General Chat szoftver | 10 | 2. november 2008 15:11 |
| Perfect keylogger | Hemul14 | Vírus, kémprogram és biztonság | 18 | 1. Aug 2007 05:56 |
| Téma eszközök | |
| |