![]() |
|
| |||
| |||
| Hei, es zinu, im new here, bet theres nav daudz es varu darīt sava datora, kamēr man atbrīvoties no manas keylogger, bet man tiešām ir vajadzīga palīdzība Vakar, i atklājis pierādījumus keylogger par manu datoru. Es atradu failus, kas satur ekrānšāviņi un notepad failus, kas satur lietotājvārdiem, parolēm, lietām man bija searhed attiecībā uz internetu un dokumentiem man bija ierakstījāt Microsoft Word. Bet acīmredzot keyloggers slēpt sevi diezgan labi, un i dont zināt kā to atrast, vai noņemt Any help? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Help - I Need Keylogger! | Roderick50 | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 6 | 18 februāris 2009 06:21 |
| Vai keylogger lēkt starp OSes in multiboot? | HydraH | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 1 | 24 novembris 2008 10:44 |
| ? Keylogger? | mpenney | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 12 | 4 novembris 2008 09:45 |
| Need free keylogger | KanoakaVirus | General Software Čats | 10 | 2 novembris, 2008 15:11 |
| Perfect keylogger | Hemul14 | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 18 | 1 augusts 2007 05:56 |
| Thread Tools | |
| |