rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa

Register

Keylogger!

Reply

Narzędzia wątku
Old 5 styczeń 2008, 06:21
Nowe państwa grupy

Default Keylogger!

Hej, wiem, im new here, theres ale nie wiele mogę zrobić na moim komputerze, dopóki nie pozbędę się mojego keylogger, ale naprawdę potrzebujesz pomocy

Wczoraj, i znaleźć dowody na keylogger na moim komputerze. Znalazłem pliki zawierające zrzuty ekranu i notatnika pliki zawierające hasła użytkownika jeden, co miałem do searhed w Internecie i dokumentów miałem wpisane w programie Microsoft Word.

Ale oczywiście keyloggers ukryć się całkiem dobrze, i ja dont znać jak go znaleźć, lub go usunąć

Any help?
Old 5 stycznia 2008, 06:44
Członek grupy

Default Keylogger!

Hello and welcome to TCF.

Wejdź i przeczytaj tego wątku TUTAJ, A następnie po żądane pliki.

Uważa Howard.
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Pomoc - I Need A Keylogger! Roderick50 Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 6 18 luty 2009 06:21
Czy keylogger skakać między Systemy w multi? HydraH Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 1 24 listopada 2008 10:44
? Keylogger? mpenney Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 12 4. listopad 2008 09:45
Potrzeba wolnego keylogger KanoakaVirus Ogólne Oprogramowanie Czat 10 2 listopada 2008 15:11
Perfect keylogger Hemul14 Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 18 1 sierpnia, 2007 05:56
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.