az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

Keylogger!

Reply

Konu Araçları
Old 5 Ocak 2008, 06:21
Yeni Üye Grubu

Default Keylogger!

Biliyorum sohbet burada yeni ama çok benim bilgisayarda yapabilirim değil Theres kadar i almak benim Keylogger kurtulmak, ama gerçekten yardıma ihtiyacım var

Dün, benim bilgisayarda bir Keylogger kanıt bulunamadı. Dosyaları ekran ve not defteri dosyalarını bir kullanıcı şifreleri içeren içeren bulundu, i internet ve belgeler i Microsoft Word'de yazdığınız vardı searhed vardı şeyler.

Ama açıkçası çok iyi keyloggers, and i dont kendilerini gizlemek nasıl bulmak için veya kaldırmak biliyorum

Any help?
Old 5 Ocak 2008, 06:44
Üye Grubu

Default Keylogger!

Merhaba ve TCF hoşgeldiniz.

Git ve bu iplik okumak BURAYA, Daha sonra istenen günlük dosyaları gönderin.

Howard Saygılar.
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yardım - I Need A Keylogger! Roderick50 Virüs, Spyware ve Güvenlik 6 18. Şubat 2009 06:21
Can Multiboot olarak işletim sistemleri arasında Keylogger atlamak? HydraH Virüs, Spyware ve Güvenlik 1 24. Kasım 2008 10:44
? Keylogger? mpenney Virüs, Spyware ve Güvenlik 12 4. Kasım 2008 09:45
Need ücretsiz Keylogger KanoakaVirus Yazılım Genel Sohbet 10 2. Kasım 2008 15:11
Perfect Keylogger Hemul14 Virüs, Spyware ve Güvenlik 18 1. Ağustos 2007 05:56
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından