![]() |
|
| |||
| |||
| Biliyorum sohbet burada yeni ama çok benim bilgisayarda yapabilirim değil Theres kadar i almak benim Keylogger kurtulmak, ama gerçekten yardıma ihtiyacım var Dün, benim bilgisayarda bir Keylogger kanıt bulunamadı. Dosyaları ekran ve not defteri dosyalarını bir kullanıcı şifreleri içeren içeren bulundu, i internet ve belgeler i Microsoft Word'de yazdığınız vardı searhed vardı şeyler. Ama açıkçası çok iyi keyloggers, and i dont kendilerini gizlemek nasıl bulmak için veya kaldırmak biliyorum Any help? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yardım - I Need A Keylogger! | Roderick50 | Virüs, Spyware ve Güvenlik | 6 | 18. Şubat 2009 06:21 |
| Can Multiboot olarak işletim sistemleri arasında Keylogger atlamak? | HydraH | Virüs, Spyware ve Güvenlik | 1 | 24. Kasım 2008 10:44 |
| ? Keylogger? | mpenney | Virüs, Spyware ve Güvenlik | 12 | 4. Kasım 2008 09:45 |
| Need ücretsiz Keylogger | KanoakaVirus | Yazılım Genel Sohbet | 10 | 2. Kasım 2008 15:11 |
| Perfect Keylogger | Hemul14 | Virüs, Spyware ve Güvenlik | 18 | 1. Ağustos 2007 05:56 |
| Konu Araçları | |
| |