μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Σκοτώνοντάς Off My Spyware / Malware (ληφθούν 2)

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30 Νοέμβρη 2007, 20:06
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Σκοτώνοντάς Off My Spyware / Malware (ληφθούν 2)

Ζητώ συγγνώμη που δεν ανάγνωση όλα τα στάδια πριν από την προηγούμενη θέση μου. Έχω τώρα ακολούθησε αυτά τα βήματα, αλλά είμαι έχοντας ένα πρόβλημα ...

Μπορώ να φορτώσετε μόνο ένα από τα τρία, τα αρχεία που απαιτούνται ως συνημμένο (η οποία περιλαμβάνεται εδώ). Τα άλλα δύο πάρετε μια "άκυρο αρχείο" πρόβλημα. Και τα τρία αρχεία είναι του ίδιου τύπου και ένα από τα αρχεία που αρνήθηκε να είναι μικρότερη από αυτή που έκανε σε αυτό το νήμα, οπότε δεν μπορεί να είναι ένα μέγεθος το θέμα. Οποιαδήποτε ιδέα τι κάνω λάθος; Ευχαριστώ.
Επισυναπτόμενα Αρχεία
File Type: txt log.txt (589 Bytes, 5 εμφανίσεις)
Old 30 Νοέμβρη 2007, 20:09
Συντονιστής Ομάδας

Είναι αποθηκευμένο ως. Txt αρχεία;

Αν πρέπει να αντιγράψετε και επικολλήσετε στο νήμα τότε το κάνουμε αυτό.

Old 30 Νοέμβρη 2007, 20:17
Νέο Μέλος Ομάδα

Εντάξει, κατάλαβα αυτό. Εδώ είναι τα άλλα δύο αρχεία. Όσο για τα συμπτώματα μου ...

Ο υπολογιστής μου θα είναι μερικές φορές εργασίας πρόστιμο, αλλά κατά τα άλλα θα υπεισέλθω σε "δυνατά, απασχολημένος, τρόπος σκέψης" οπότε ακούω τον πύργο σκέψης μακριά σαν να είναι η λήψη ολόκληρου του διαδικτύου. Τα πάντα θα κάνω σε μια αργή ανιχνεύσουμε και καλά ... Είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε αυτό το παλιό παραμύθι. Δεν έχω ιδέα αν αυτό είναι απλώς τυπική συμπεριφορά υπολογιστή ή αν είναι spyware κάνει άσχημη δουλειά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια.
Επισυναπτόμενα Αρχεία
File Type: txt SUPERAntiSpyware Scan Log.txt (464 Bytes, 5 εμφανίσεις)
File Type: txt hijackthis.txt (10,5 KB, 4 εμφανίσεις)
Old 30 Νοέμβρη 2007, 20:32
Συντονιστής Ομάδας

Πήγαινε στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων και uninsatll ActiveScan Antivirus (αν υπάρχει)

Open HijackThis και επιλέξτε "Να σαρώσετε μόνο ένα σύστημα"

Τοποθετήστε ένα σημάδι δίπλα στο:

O2 - BHO: (δεν υπάρχει το όνομα) - (11A1463D-DFDF-48F9-9DC6-C3A7613293F5) - C: \ WINDOWS \ System32 \ llog.dll (αρχείο που λείπει)
O2 - BHO: (δεν υπάρχει το όνομα) - (5C8B2A36-3DB1-42A4-A3CB-D426709BBFEB) - (δεν αρχείου)
O16 - DPF: (1D6711C8-7154-40BB-8380-3DEA45B69CBF) --
O20 - Winlogon Notify: yvbb01 - yvbb01.dll (αρχείο που λείπει)
O24 - Desktop Component 0: Προειδοποίηση homepage - C: \ WINDOWS \ warnhp.html

Κλείστε όλα τα παράθυρα και πατήστε "Fix ελέγχεται"

Παρακαλούμε κατεβάστε Combofix από SUBS είτε από εδώ ή εδώ

Αποθήκευση Combofix.exe σας για να σας Desktop.

1. Κάντε διπλό κλικ combofix.exe & ακολουθήσετε τις υποδείξεις. (από το πληκτρολόγιο, επιλέξτε 1 και πατήστε enter)
2. Όταν τελειώσετε, θα παράγουν ένα ημερολόγιο για εσάς.
3. Επισύναψη ότι συνδεθείτε την επόμενη απάντηση.

Σημείωση:
Μην mouseclick combofix το παράθυρο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τον υπολογιστή σας σε stall

Επόμενη θέση να επισυναφθούν:
combofix.txt log
New HijackThis log

Old 30 Νοέμβρη 2007, 22:30
Νέο Μέλος Ομάδα

Εντάξει, έκανα ό, τι αναφέρεται. Δεν είδα ActiveScan Antivirus στην προσθήκη / αφαίρεση λίστα, αλλά το είδα στο HijackThis σάρωσης. Έλεγξα ότι μαζί με τα άλλα πράγματα που μου είπε για τον έλεγχο, αλλά είδα ότι ήταν εκεί και πάλι μετά την επανεκκίνηση.

Μετά τη σάρωση Combofix, δεν θα μπορούσα να συνδεθείτε στο Internet για κάποιο λόγο γι 'αυτό rebooted (αυτή είναι η roboot Ι αναφέρεται στην παραπάνω παράγραφο) και όλα φαίνονταν εντάξει. Ένα περίεργο πράγμα όμως, αφού ελεγχθούν τα κατάλληλα πλαίσια του HijackThis scan και πατήσατε "καθορίζει ελέγχους", ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας μου εξαφανίστηκε. Δεν είναι σπουδαίο, αλλά είναι λίγο παράξενο.

Ευχαριστώ και πάλι για το σύνολο αυτής της βοήθειας.
Επισυναπτόμενα Αρχεία
File Type: txt Combofixlog.txt (10,4 KB, 5 εμφανίσεις)
File Type: txt hijackthis2ndscan.txt (10,2 KB, 4 εμφανίσεις)
Old 30 Νοέμβρη 2007, 22:46
Συντονιστής Ομάδας

Λήψη Panda Anti-Rootkit.zip

Αποσυμπιέστε και τη λειτουργία του PAVARK.exe αρχείο.

Σημειώστε το πλαίσιο που λέει Στο βάθος σάρωσης και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

Επιτρέψτε μου να μάθω τα αποτελέσματα με την απάντησή σας.

Σημείωση: Panda Antirootkit δεν comaptible με τα Windows Vista.

Εάν εκτελείτε Vista, κατεβάστε το AVG Antirootkit

Εκτελέστε τη σάρωση και να είστε βέβαιοι για το σημάδι ελέγχου Στο βάθος σάρωσης.

Επιτρέψτε μου να ξέρω αν βρέθηκε τίποτα και να απομακρύνονται.

Old 30 Νοέμβρη 2007, 23:09
Νέο Μέλος Ομάδα

I τηλεφορτωθούν Panda (δεν είμαι χρησιμοποιώντας Vista) και λειτούργησε η σάρωση σε βάθος. Θα βρεθεί τίποτα δεν σε όλα. Έχω όλες τις καθαρές ή έχω περισσότερα να κάνουμε στο σπίτι;
Old 1 Δεκεμβρίου 2007, 10:34
Συντονιστής Ομάδας

Πατήστε CTRL + ALT + DELETE (όλες μαζί)

Κάντε κλικ στην καρτέλα διεργασίες και για την εμφάνιση (αν υπάρχει) ActiveScan.exe

Δεξί κλικ και επιλέξτε Τέλος διαδικασίας

Open HijackThis και επιλέξτε Να σαρώσετε μόνο ένα σύστημα και ένα σημάδι ελέγχου δίπλα σε:

O4 - HKLM \ .. \ Run: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe
O4 - HKLM \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe
O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe (User 'Default χρήστη »)

Κλείστε όλα τα παράθυρα και κάντε κλικ στο Fix ελέγχεται.

Πηγαίνετε στο Εκκίνηση > Τρέχω και αντιγραφής και επικόλλησης επόμενη εντολή στον τομέα:

ComboFix / u

Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα κενό μεταξύ Combofix / και
Τότε που επλήγησαν Εισάγετε.

Αυτό θα απεγκαταστήσετε Combofix, διαγράψτε τις συνδεδεμένες με φακέλους και αρχεία, επαναφέρετε τις ρυθμίσεις σας ρολόι, Απόκρυψη επεκτάσεων αρχείων, το σύστημα απόκρυψη / κρυφά αρχεία και επαναφέρει ξανά την Επαναφορά Συστήματος

Διαβάστε αυτό το νήμα Διατηρώντας τον εαυτό σας ασφαλείς στο διαδίκτυο

Εάν έχετε περισσότερα προβλήματα να μας ενημερώσετε.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
WinAmp Ανανεώσεις με σκοτώνουν! pete21 Γενικά Λογισμικό Chat 5 20 Ιουλ 2009 03:32
Adware.NetPumper - Spyware / Malware / Virus; hopthwoks Virus, Spyware & Ασφάλεια 2 9ο Φεβ 2009 20:37
Windows σκοτώνει μόνο του! Xeon Λειτουργικά συστήματα Windows 3 23η Σεπ 2008 05:13
Ιός - θανάτωσή μου καθαρή σύνδεση devsadv Virus, Spyware & Ασφάλεια 11 13 Αυγ 2008 15:05
Fantastico Σκοτώνοντάς το εμπόριο; quinda Web Design, Hosting & SEO 3 16 Μαρ 2007 18:01
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.