![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja se ispričavam za čitanje a ne sve ove korake prije nego što moj prethodni post. I sada slijedi one korake, ali Im 'vlasništvo problem ... Ne mogu učitati samo jedan od tri, potreban log datoteke kao privitak (koji su uključeni). Druga dva dobiti "Invalid File" problem. Sve tri slike su od istog tipa i jedna od odbijena datoteka je manja od one koja je u ovaj thread, pa ne može biti veličine problema. Bilo koji ideja što ja radim krivo? Hvala. |
|
| |||
| |||
| Postavljaju li se oni spremaju kao. Txt datoteke? Ako ste kopirati i zalijepiti ih u thread onda to. |
|
| |||
| |||
| Ok, figured it out. Ovdje su druge dvije datoteke. Što se tiče moje simptome ... Moj računalo će ponekad biti fino, ali rade i na drugim puta će idući u "glasni, zauzeti, načinu razmišljanja" u kojem trenutku ne mogu čuti razmišljanja toranj daleko kao da je skidanje cijelog Interneta. Sve što sam radiš će usporiti na puzati i dobro ... Siguran sam da znate ovo staro priči. Imam nijedan ideja ako ovaj je jednostavno tipično ponašanje računala ili, ako to radiš spyware neugodne stvari. Hvala unaprijed za bilo kakvu pomoć. |
|
| |||
| |||
| Idi na Dodaj / Ukloni programe i uninsatll ActiveScan Antivirusi (ako postoji) Otvori HijackThis i odaberite "Da li je sustav skenirati samo" Stavite oznaku uz: O2 - BHO: (no name) - (11A1463D-DFDF-48F9-9DC6-C3A7613293F5) - C: \ WINDOWS \ System32 \ llog.dll (file missing) O2 - BHO: (no name) - (5C8B2A36-3DB1-42A4-A3CB-D426709BBFEB) - (no file) O16 - DPF: (1D6711C8-7154-40BB-8380-3DEA45B69CBF) -- O20 - Winlogon Obavijesti: yvbb01 - yvbb01.dll (file missing) O24 - Desktop Component 0: Upozorenje homepage - C: \ WINDOWS \ warnhp.html Zatvorite sve prozore i kliknite na "Fix checked" Molimo, preuzmite Combofix by sUBs od bilo ovdje ili ovdje Spremi Combofix.exe na svoj vaš Desktop. 1. Dvaput kliknite combofix.exe i slijedite upute. (iz tipkovnice odaberite 1 i pritisnite ENTER) 2. Kada završite, on će proizvesti prijava za vas. 3. Priloži da se prijavite u vaš sljedeći odgovor. Napomena: Ne mouseclick combofix's prozor dok je pokrenut. To svibanj nanijeti tvoj računalo to zatajiti Next post molimo priložite: combofix.txt log Novi HijackThis log |
|
| |||
| |||
| Ok, ja sam sve što se spominje. Nisam vidio ActiveScan Antivirusi u Dodaj / ukloni, ali vidjela sam ga u HijackThis skeniranja. JA provjeren to uz ostale stvari koje mi je rekao da se čeka, ali sam primjetio da je tamo ponovo nakon što sam ponovno podizanje sustava. Nakon skeniranja Combofix, nisam mogao spojiti na internet zbog nekog razloga pa sam ponovno podizanje sustava (ovo je roboot sam spomenuo u gornjem paragrafu) i činilo da je sve u redu. Jedna stvar ak ipak, nakon što provjeri odgovarajuća kutija u HijackThis skeniranja i kliknuli "fix checked", moj desktop wallpapera nestala. Svoj 'nijedan velik posao, ali je malo neparan. Hvala opet za sve ovo pomoći. |
|
| |||
| |||
| Preuzimanje Panda Anti-Rootkit.zip Otvoriti rajsfešlus ga i pokrenite PAVARK.exe datoteka. Označite okvir koji kaže U dubini skeniranja i slijedite upute na ekranu. Pustiti mene znati rezultate u svoj odgovor. Napomena: Panda Antirootkit nije comaptible sa sustavom Windows Vista. Ako ste trčanje Vidik, molimo preuzmite AVG Antirootkit Pokreni skeniranje i biti siguran to ček označiti U dubini skeniranja. Pustiti mene znati ako nešto je pronađena i uklonjena. |
|
| |||
| |||
| Ja preuzeli Panda (Im 'ne koristeći Vidik) i ran u dubini scan. To pronađeno ništa. Ja sve čistim ili imam više domaće raditi? |
|
| |||
| |||
| Pritisnite Ctrl + Alt + izbrisati (sve odjednom) Kliknite na karticu i procesi traže (ako postoji) ActiveScan.exe Desno kliknite na nju i izaberite Kraj procesa Otvori HijackThis i odaberite Da li je sustav samo skenirati i staviti kvačica pored: O4 - HKLM \ .. \ Run: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe O4 - HKLM \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe (User 'SYSTEM') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe (User 'Default user') Zatvori sve prozore i kliknite na Fix checked. Idi na Početak > Pokrenuti i kopirajte i zalijepite slijedeću naredbu u polje: ComboFix / u ![]() Provjerite da li postoji razmak između Combofix i / Tada hit Enter. To će Combofix deinstalaciju, brisanje mape i njegove povezane datoteke, resetujete sat postavke, sakrij nastavke, sakriti sistem / skrivene datoteke i presloži System Restore ponovo Read this thread Imajući sebe siguran na webu Ukoliko imate bilo više problema javite nam. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| WinAmp ažuriranja Ubistvo Me! | pete21 | Općenito Software Chat | 5 | 20. srpnja 2009 03:32 |
| Adware.NetPumper - Spyware / zaštita od zlonamjernih programa / Virus? | hopthwoks | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 9. veljača 2009 20:37 |
| Windows Ubistvo je sama! | Xeon | Windows Operating Systems | 3 | 23. Ruj 2008 05:13 |
| Virus - ubijajući svoju mrežu, priključak | devsadv | Virus, Spyware i sigurnost | 11 | 13. kolovoz 2008 15:05 |
| Fantastico Ubistvo u trgovini? | quinda | Web Dizajn, Hosting & SEO | 3 | 16. ožujak 2007 18:01 |
| Thread Tools | |
| |