kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Killing Off My Spyware / Malware (take 2)

Reply

Téma eszközök
Old November 30, 2007, 20:06
Új tag Csoport

Default Killing Off My Spyware / Malware (take 2)

Elnézést kérek, hogy nem olvasatban az összes lépést, mielőtt előző post. Most már követni ezeket a lépéseket, de én egy probléma ...

Tudok feltölteni csak egy a három, a kötelező log fájlokat egy mellékletet (ami ide tartozik). A másik két kap egy "Invalid file" probléma. Mind a három kép van az ugyanolyan típusú, és az egyik a letiltott állományok kisebb, mint az, hogy ez e téma, így nem lehet a méret kérdését. Van ötlete, mit csinálok rosszul? Köszönöm.
Attached Files
File Type: txt log.txt (589 bájt, 5 views)
Old November 30, 2007, 20:09
Moderátor Csoport

Vannak mentve. Txt fájlt?

Ha van másold őket a téma, akkor csináld.

Old November 30, 2007, 20:17
Új tag Csoport

Oké, figured it out. Itt van a két másik kép. Ami a tünetek ...

A számítógép néha jól működik, de más időpontban akkor megy a "hangos, mozgalmas, gondolkodás mód" amikor hallom a torony gondolt el, mintha ez az egész internet letöltésére. Mindent csinálok majd lassan a feltérképezés és jól ... Biztos vagyok benne, hogy tudod, ez a régi mese. Fogalmam sincs, ha ez egyszerűen tipikus viselkedés, vagy a számítógép, ha ezt a kémprogramok csúnya dolog. Köszi előre is minden segítséget.
Attached Files
File Type: txt SUPERAntiSpyware Scan Log.txt (464 bájt, 5 views)
File Type: txt hijackthis.txt (10,5 KB, 4 views)
Old November 30, 2007, 20:32
Moderátor Csoport

Tovább a Programok hozzáadása / eltávolítása és uninsatll ActiveScan Antivirus (ha van)

Open HijackThis, és válassza a "Nem a rendszer csak a beolvasás"

Tegyünk egy pipa található:

O2 - BHO: (no name) - (11A1463D-DFDF-48F9-9DC6-C3A7613293F5) - C: \ WINDOWS \ System32 \ llog.dll (fájl hiányzik)
O2 - BHO: (no name) - (5C8B2A36-3DB1-42A4-A3CB-D426709BBFEB) - (no file)
O16 - DPF: (1D6711C8-7154-40BB-8380-3DEA45B69CBF) --
O20 - Winlogon Notify: yvbb01 - yvbb01.dll (fájl hiányzik)
O24 - Desktop Component 0: Warning honlapjára - C: \ WINDOWS \ warnhp.html

Zárjon be minden Windows és kattintson a "Fix checked"

Kérjük, töltse le a köv Combofix sem itt vagy itt

Mentés Combofix.exe az Ön asztalára.

1. Kattintson duplán combofix.exe és kövesse az instrukciókat. (a billentyűzeten, és válasszuk ki az ENTER-1)
2. Ha kész, akkor egy log for you.
3. Mellékelje, hogy jelentkezzen be, a következő választ.

Megjegyzés:
Ne mouseclick combofix az ablakon, miközben fut. Ezt okozhatja a számítógépet stall

Következő utáni kérjük csatolni:
combofix.txt napló
Új HijackThis log

Old November 30, 2007, 22:30
Új tag Csoport

Oké, én mindent, amit említeni. Nem láttam ActiveScan Antivirus a hozzáadása / eltávolítása listáról, de én láttam a HijackThis vizsgálatból. Megnéztem, hogy együtt, a másik dolog, amit mondta, hogy ellenőrizze, de észrevettem, hogy újra, miután újraindította.

Miután a Combofix beolvasás, nem tudtam csatlakozni az internetre, hogy azok valamilyen oknál fogva így újraindította (ez az én roboot a fenti bekezdés), és úgy tűnt minden rendben. Egy furcsa dolog is, miután ellenőrzik a megfelelő mezőkbe a HijackThis beolvasási és rákattintott "fix checked", az én Háttérkép eltûnt. Nem nagy ügy, de ez egy kicsit furcsa.

Köszönet újra végig ezt a segítséget.
Attached Files
File Type: txt Combofixlog.txt (10,4 KB, 5 views)
File Type: txt hijackthis2ndscan.txt (10,2 KB, 4 views)
Old November 30, 2007, 22:46
Moderátor Csoport

Letöltés Panda Anti-Rootkit.zip

Unzip és futtassa a PAVARK.exe fájl.

Jelölje meg a dobozt, hogy mondja Részletesen scan és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Hadd tudja az eredményeket meg a választ.

Figyelem: Panda Antirootkit nem comaptible a Windows Vista.

Ha fut Vista, kérjük töltse le a AVG Antirootkit

Fuss a vizsgálat, és győződjön meg arról, hogy a pipa Részletesen scan.

Hadd tudja, ha bármit is talált és eltávolított.

Old November 30, 2007, 23:09
Új tag Csoport

Letöltöttem Panda (Én nem használ Vista) és spárgagombolyog a mélyreható vizsgálatot. Úgy ítélte meg semmit. Én minden tiszta, vagy már több házi csinálni?
Old December 1, 2007, 10:34
Moderátor Csoport

Nyomjuk meg a ctrl + alt + delete (egyszerre)

Kattintson a Folyamatok fülre, és keressük meg (ha van) ActiveScan.exe

Kattintson jobb gombbal, és válassza a folyamat vége

Open HijackThis és válasszuk-e egy olyan rendszer scan csak egy pipa található:

O4 - HKLM \ .. \ Run: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe
O4 - HKLM \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe
O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe (User 'Default user')

Zárjon be minden Windows és kattintson Fix ellenőrizni.

Menj a Start > Fut és a másolás és beillesztés következő parancsot a téren:

ComboFix / u

Győződjön meg róla, hogy van egy szóköz Combofix és /
Aztán hit Enter.

Ez uninstall Combofix, törölje a hozzá kapcsolódó fájlok és mappák, állítsa vissza a beállításokat óra, Fájlkiterjesztések elrejtése, elrejti a rendszer / rejtett fájlok és visszaállítja a rendszer-visszaállítás újra

Read this thread Tartva magát biztonságban az interneten

Ha bármilyen további problémákat, tudassa velünk.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
WinAmp frissítések Killing Me! pete21 General Chat szoftver 5 20. július 2009 03:32
Adware.NetPumper - Spyware / Malware / Virus? hopthwoks Vírus, kémprogram és biztonság 2 9. február 2009 20:37
Windows Killing magát! Xeon A Windows operációs rendszerek 3 23. Szeptember 2008 05:13
Virus - elejtésre my net kapcsolat devsadv Vírus, kémprogram és biztonság 11 13. augusztus 2008 15:05
Fantastico Killing a kereskedelem? quinda Web Design, Hosting & SEO 3 16. március 2007 18:01
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.