![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Elnézést kérek, hogy nem olvasatban az összes lépést, mielőtt előző post. Most már követni ezeket a lépéseket, de én egy probléma ... Tudok feltölteni csak egy a három, a kötelező log fájlokat egy mellékletet (ami ide tartozik). A másik két kap egy "Invalid file" probléma. Mind a három kép van az ugyanolyan típusú, és az egyik a letiltott állományok kisebb, mint az, hogy ez e téma, így nem lehet a méret kérdését. Van ötlete, mit csinálok rosszul? Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Vannak mentve. Txt fájlt? Ha van másold őket a téma, akkor csináld. |
|
| |||
| |||
| Oké, figured it out. Itt van a két másik kép. Ami a tünetek ... A számítógép néha jól működik, de más időpontban akkor megy a "hangos, mozgalmas, gondolkodás mód" amikor hallom a torony gondolt el, mintha ez az egész internet letöltésére. Mindent csinálok majd lassan a feltérképezés és jól ... Biztos vagyok benne, hogy tudod, ez a régi mese. Fogalmam sincs, ha ez egyszerűen tipikus viselkedés, vagy a számítógép, ha ezt a kémprogramok csúnya dolog. Köszi előre is minden segítséget. |
|
| |||
| |||
| Tovább a Programok hozzáadása / eltávolítása és uninsatll ActiveScan Antivirus (ha van) Open HijackThis, és válassza a "Nem a rendszer csak a beolvasás" Tegyünk egy pipa található: O2 - BHO: (no name) - (11A1463D-DFDF-48F9-9DC6-C3A7613293F5) - C: \ WINDOWS \ System32 \ llog.dll (fájl hiányzik) O2 - BHO: (no name) - (5C8B2A36-3DB1-42A4-A3CB-D426709BBFEB) - (no file) O16 - DPF: (1D6711C8-7154-40BB-8380-3DEA45B69CBF) -- O20 - Winlogon Notify: yvbb01 - yvbb01.dll (fájl hiányzik) O24 - Desktop Component 0: Warning honlapjára - C: \ WINDOWS \ warnhp.html Zárjon be minden Windows és kattintson a "Fix checked" Kérjük, töltse le a köv Combofix sem itt vagy itt Mentés Combofix.exe az Ön asztalára. 1. Kattintson duplán combofix.exe és kövesse az instrukciókat. (a billentyűzeten, és válasszuk ki az ENTER-1) 2. Ha kész, akkor egy log for you. 3. Mellékelje, hogy jelentkezzen be, a következő választ. Megjegyzés: Ne mouseclick combofix az ablakon, miközben fut. Ezt okozhatja a számítógépet stall Következő utáni kérjük csatolni: combofix.txt napló Új HijackThis log |
|
| |||
| |||
| Oké, én mindent, amit említeni. Nem láttam ActiveScan Antivirus a hozzáadása / eltávolítása listáról, de én láttam a HijackThis vizsgálatból. Megnéztem, hogy együtt, a másik dolog, amit mondta, hogy ellenőrizze, de észrevettem, hogy újra, miután újraindította. Miután a Combofix beolvasás, nem tudtam csatlakozni az internetre, hogy azok valamilyen oknál fogva így újraindította (ez az én roboot a fenti bekezdés), és úgy tűnt minden rendben. Egy furcsa dolog is, miután ellenőrzik a megfelelő mezőkbe a HijackThis beolvasási és rákattintott "fix checked", az én Háttérkép eltûnt. Nem nagy ügy, de ez egy kicsit furcsa. Köszönet újra végig ezt a segítséget. |
|
| |||
| |||
| Letöltés Panda Anti-Rootkit.zip Unzip és futtassa a PAVARK.exe fájl. Jelölje meg a dobozt, hogy mondja Részletesen scan és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Hadd tudja az eredményeket meg a választ. Figyelem: Panda Antirootkit nem comaptible a Windows Vista. Ha fut Vista, kérjük töltse le a AVG Antirootkit Fuss a vizsgálat, és győződjön meg arról, hogy a pipa Részletesen scan. Hadd tudja, ha bármit is talált és eltávolított. |
|
| |||
| |||
| Letöltöttem Panda (Én nem használ Vista) és spárgagombolyog a mélyreható vizsgálatot. Úgy ítélte meg semmit. Én minden tiszta, vagy már több házi csinálni? |
|
| |||
| |||
| Nyomjuk meg a ctrl + alt + delete (egyszerre) Kattintson a Folyamatok fülre, és keressük meg (ha van) ActiveScan.exe Kattintson jobb gombbal, és válassza a folyamat vége Open HijackThis és válasszuk-e egy olyan rendszer scan csak egy pipa található: O4 - HKLM \ .. \ Run: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe O4 - HKLM \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe (User 'SYSTEM') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe (User 'Default user') Zárjon be minden Windows és kattintson Fix ellenőrizni. Menj a Start > Fut és a másolás és beillesztés következő parancsot a téren: ComboFix / u ![]() Győződjön meg róla, hogy van egy szóköz Combofix és / Aztán hit Enter. Ez uninstall Combofix, törölje a hozzá kapcsolódó fájlok és mappák, állítsa vissza a beállításokat óra, Fájlkiterjesztések elrejtése, elrejti a rendszer / rejtett fájlok és visszaállítja a rendszer-visszaállítás újra Read this thread Tartva magát biztonságban az interneten Ha bármilyen további problémákat, tudassa velünk. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| WinAmp frissítések Killing Me! | pete21 | General Chat szoftver | 5 | 20. július 2009 03:32 |
| Adware.NetPumper - Spyware / Malware / Virus? | hopthwoks | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 9. február 2009 20:37 |
| Windows Killing magát! | Xeon | A Windows operációs rendszerek | 3 | 23. Szeptember 2008 05:13 |
| Virus - elejtésre my net kapcsolat | devsadv | Vírus, kémprogram és biztonság | 11 | 13. augusztus 2008 15:05 |
| Fantastico Killing a kereskedelem? | quinda | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 16. március 2007 18:01 |
| Téma eszközök | |
| |