![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome už ne skaityti visus veiksmus prieš mano ankstesnį postą. Aš dabar po šių žingsnių, bet man kyla problema ... Aš galiu įkelti iš trijų tik vienas, reikia failus kaip priedus (kuris yra įtrauktas čia). Kiti du gauti "neteisingas failas" problema. Visos trys bylos dėl to paties tipo ir vienas neleidžiamus failus, yra mažesnė nei ta, kuri padarė jį į šią temą, todėl negali būti tokio dydžio problemą. Any idea what I'm doing wrong? Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Jie įrašomi kaip. Txt failus? Jei turite nukopijuoti juos į giją tada daryti. |
|
| |||
| |||
| Gerai, figured it out. Čia yra kitas dvi bylas. Kaip mano simptomai ... Mano kompiuteris kartais dirba gerai, tačiau kitu metu jis bus eiti į "garsiai, užsiėmęs, mąstymo būdas", kuriuo metu galiu klausytis bokštas mąstymo toli kaip jei ji parsisiųsti visą internetą. Everything I'm doing bus lėtas nuskaitymo ir gerai ... I'm sure you know seną pasakos. Net neįsivaizduoju, jei tai yra tiesiog tipiška kompiuterio veikimo arba jei tai daro šnipinėjimo nasty stuff. Thanks in advance for any help. |
|
| |||
| |||
| Grįžti į Add / Remove Programs ir uninsatll ActiveScan Antivirus (jei yra) Atidaryti HijackThis ir pasirinkite "Ar sistema nuskaito tik" Vieta žymės langelį: O2 - BHO: (no name) - (11A1463D-DFDF-48F9-9DC6-C3A7613293F5) - C: \ WINDOWS \ system32 \ llog.dll (file missing) O2 - BHO: (no name) - (5C8B2A36-3DB1-42A4-A3CB-D426709BBFEB) - (no file) O16 - DPF: (1D6711C8-7154-40BB-8380-3DEA45B69CBF) -- Ø20 - Winlogon Notify: yvbb01 - yvbb01.dll (file missing) O24 - Desktop Component 0: Įspėjimas pagrindinis puslapis - C: \ WINDOWS \ warnhp.html Uždaryti visus langus ir paspauskite mygtuką "Fix checked" Atsisiųskite Combofix iki einantys iš arba čia arba čia Prisiminti Combofix.exe savo darbalaukyje. 1. Dukart spustelėkite combofix.exe ir vykdykite ekrane pateikiamas instrukcijas. (nuo klaviatūros pasirinkite 1 ir spauskite Enter) 2. Kai bus baigta, bus pateikti žurnalas Jums. 3. Prisegti kad Prisijungti kitą atsakymą. Pastaba Don't mouseclick combofix lango, o tai veikia. Tai gali sukelti kompiuterio gardas Sekantis prašome pridėti: combofix.txt Prisijungti Naujas HijackThis |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš padariau viską, ką paminėti. Nemačiau ActiveScan Antivirusinė Pridėti / pašalinti, sąrašą, bet aš pamačiau jį HijackThis nuskaitymas. Tikrinant jį kartu su kitų dalykų, jūs man pasakė, kad patikrinti, bet aš pastebėjau, kad jis ten buvo, kai aš vėl paleistas. Po Combofix skenavimas, aš negalėjau prisijungti prie kokios nors priežasties, kad aš paleistas (tai yra internetas roboot minėjau aukščiau punktas), ir viskas atrodė gerai. Vienas keistas dalykas, nors, kai aš patikrinti atitinkamus langelius HijackThis nuskaityti ir paspaudėte "fix checked", mano darbastalio tapetai dingo. It's no big deal, bet jis yra šiek tiek keista. Dar kartą ačiū už visa tai padėti. |
|
| |||
| |||
| Atsisiųsti Panda Anti-Rootkit.zip Išarchyvuoti ir paleisti PAVARK.exe failas. Pažymėkite langelį, kuriame rašoma: Nuodugniai scan ir vykdykite ekrane pateikiamas instrukcijas. Let me know jūsų atsakymo rezultatai. Pastaba: Panda Antirootkit nėra comaptible su Windows Vista. Jei dirbate su Vista, atsisiųskite AVG Antirootkit Pradėti nuskaitymo ir įsitikinkite, kad žymės Nuodugniai scan. Leiskite man žinoti, jei kas nors buvo rasta ir pašalinta. |
|
| |||
| |||
| I downloaded Panda (aš naudoju Vista) ir bėgti į gylį skenavimas. Jis nerado nieko, ne visi. Aš visus švaraus ar turiu daugiau homework to do? |
|
| |||
| |||
| Paspauskite CTRL + ALT + DELETE (vienu metu) Spustelėkite skirtuką procesai ir ieškoti (jei yra) ActiveScan.exe Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite jį ir pasirinkite Baigti procesą Atidaryti HijackThis ir pasirinkite Ar sistema nuskaito tik ir vieta žymės langelį: O4 - HKLM \ .. \ Run: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe O4 - HKLM \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe (User 'SYSTEM') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe (User 'Default user') Uždaryti visus langus ir spustelėkite Fix patikrinta. Pereiti į Pradžia > Bėgti nukopijuokite ir įklijuokite kitą komandą srityje: ComboFix / u ![]() Įsitikinkite, kad yra skirtumas tarp Combofix ir kosmosas / Tada spauskite Registracija. Tai padės pašalinti Combofix, naikinti su juo susijusių failus ir aplankus, pakeisti savo laikrodžio nustatymus, paslėpti plėtinių, paslėpti sistemos / paslėptus failus ir iš naujo System Restore vėl Skaitykite šioje temoje Išlaikyti sau saugiam internete Jei turite daugiau problemų, praneškite mums. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Winamp Atnaujinimai Killing Me! | pete21 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | 20 liepa 2009 03:32 |
| Adware.NetPumper - Spyware / Malware / virusas? | hopthwoks | Virus, Spyware & Security | 2 | 9 vasaris 2009 20:37 |
| Windows žudo save! | Xeon | Windows "operacinės sistemos | 3 | 23 rugsėjis 2008 05:13 |
| Virus - žudyti mano neto ryšys | devsadv | Virus, Spyware & Security | 11 | Rugpjūtis 13, 2008 15:05 |
| Fantastico Killing prekybos? | quinda | Web Design, Hosting & SEO | 3 | Kovas 16, 2007 18:01 |
| Temos įrankiai | |
| |