![]() |
|
| |||
| |||
| Es atvainojos par ne lasījumu visus soļus pirms mana iepriekšējā amatā. Man ir tagad pēc šiem posmiem, bet Man ir problēma ... Es varu augšupielādēt tikai vienu no trim, kas vajadzīgs, log failus kā pielikumu (kas ir iekļauta šeit). Pārējie divi saņemt "Nederīgs faila problēmu. Visi trīs faili ir viena veida un viena no neattaisnot failu ir mazāka par vienu, kas padarīja to this thread, tāpēc nevar izmēra jautājums. Jebkuru ideju, ko I'm doing wrong? Pateicība. |
|
| |||
| |||
| Tie ir saglabāti kā. Txt failus? Ja jums ir kopēt un ielīmēt thread tad do that. |
|
| |||
| |||
| Labi, rakstainas it out. Šeit abiem pārējiem failiem. Kas attiecas uz manu simptomi ... Mans dators dažreiz strādās naudas sodu, bet pārējā laikā tas notiek ar "skaļi, aizņemts, domāšanas veids", kuras brīdī varu dzirdēt tornis domāšana prom, it kā tas ir lejupielādēt visu internetu. Everything I'm doing būs lēni rāpot un labi ... Es esmu pārliecināts, ka jūs zināt, šis senais stāsts. Man nav ne jausmas, ja tas ir vienkārši tipisks dators uzvedību, vai ja tas ir spyware dara nešpetnas stuff. Paldies jau iepriekš par jebkuru palīdzību. |
|
| |||
| |||
| Iet uz Pievienot / noņemt programmas un uninsatll ActiveScan Antivirus (ja ir) Open HijackThis un izvēlieties "Vai sistēmas skenēšanu tikai" Vieta atzīmi blakus: O2 - BHO: (no name) - (11A1463D-DFDF-48F9-9DC6-C3A7613293F5) - C: \ WINDOWS \ System32 \ llog.dll (file missing) O2 - BHO: (no name) - (5C8B2A36-3DB1-42A4-A3CB-D426709BBFEB) - (no file) Ø16 - DPF: (1D6711C8-7.154-40BB-8.380-3DEA45B69CBF) -- Ø20 - Winlogon Paziņot: yvbb01 - yvbb01.dll (file missing) O24 - Desktop Component 0: Brīdinājums mājaslapa - C: \ WINDOWS \ warnhp.html Aizveriet visus logus un noklikšķiniet uz "Fix checked" Lūdzu, lejupielādējiet Combofix ar subs vai nu no šeit vai šeit Saglabāt Combofix.exe uz jūsu darbvirsmas. 1. Dubultklikšķi combofix.exe un sekojiet norādījumiem. (no klaviatūras lieties 1 un nospiediet Enter) 2. Kad pabeigts, tas rada log for you. 3. Pievienot šo log jūsu nākamo atbildi. Piezīme: Nav mouseclick combofix loga kamēr tas darbojas. Tas var izraisīt Jūsu datora stends Next post lūdzu, pievienojiet: combofix.txt log New HijackThis log |
|
| |||
| |||
| Labi, es darīju visu, jūs minējāt. Es neredzēju ActiveScan Antivirus ar Add / Remove sarakstā, bet es redzēju to HijackThis skenēšanu. I pārbauda to kopā ar citām lietām, man teica, lai pārbaudītu, bet es pamanīju, ka bija tur atkal pēc I rebooted. Pēc Combofix skenēšanu, es nevaru pieslēgties internetam, lai kāda iemesla dēļ, lai es rebooted (tas ir roboot es minēts iepriekšējā rindkopā), un viss šķita labi. Viena dīvaina lieta, lai gan, pēc piereģistrējos atbilstošu kastēs HijackThis skenēšanas un noklikšķinājis "nosaka checked", mans desktop wallpaper izgaisa. Tas nav liels darījumu, bet tas ir mazliet dīvaini. Vēlreiz paldies par visu palīdzību. |
|
| |||
| |||
| Lejupielādēt Panda Anti-Rootkit.zip Atarhivējiet tā un palaist PAVARK.exe fails. Atzīmējiet lodziņu, kas saka Padziļinātas scan un izpildiet ekrānā redzamās instrukcijas. Let me know jūsu atbildes rezultātus. Please Note: Panda AntiRootkit nav comaptible ar Windows Vista. Ja jūs izmantojat Vista, lūdzu, lejupielādējiet AVG AntiRootkit Run skenēšanas un pārliecinieties, ka atzīme Padziļinātas scan. Dariet man zināmu, ja kaut kas bija atrast un izņemt. |
|
| |||
| |||
| Es lejupielādēt Panda (I'm neizmantojot Vista) un vadīja padziļinātas izmeklēšanas. Tā konstatēja, neko. Es visu tīri vai man ir vairāk mājas darbus darīt? |
|
| |||
| |||
| Nospiediet CTRL + ALT + DELETE (visas uzreiz) Noklikšķiniet uz cilnes Procesi un meklēt (ja ir) ActiveScan.exe Right click to un izvēlieties Beigt procesu Open HijackThis un izvēlieties Vai sistēmas skenēšanu tikai un vieta atzīmi blakus: O4 - HKLM \ .. \ Run: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe O4 - HKLM \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe (User "SISTĒMA") O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe (User 'Default user') Aizveriet visus logus un noklikšķiniet uz Labot pārbaudīt. Doties uz Sākums > Skriet un kopēt un ielīmēt nākamo komandu jomā: ComboFix / u ![]() Pārliecinieties, ka tur starp Combofix un telpas / Tad hit Enter. Tas būs atinstalēt Combofix, dzēst ar to saistītās mapes un failus, atiestatīt jūsu pulksteņa uzstādījumus, paslēpt failu paplašinājumus, paslēpt sistēmas / slēptos failus un nodzēš System Restore atkal Read this thread Turot sevi droši par web Ja jums ir vairāk problēmu, let us know. |
![]() |
|
| Bookmarks |