![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Przepraszamy za nie czytania wszystkich kroków przed mój poprzedni post. I już po tych kroki, ale Mam problem ... Mogę wysłać tylko jedną z trzech, wymagane pliki jako załącznik (która jest zawarta tutaj). Pozostałe dwie uzyskać "nieprawidłowy plik" problemu. Wszystkie trzy pliki są tego samego typu i jedna z odrzuconych plików jest mniejszy niż ten, który się go do tego wątku, więc nie można jej rozmiar problemu. Każda idea what I'm doing wrong? Dzięki. |
|
| |||
| |||
| Czy są one zapisane jako. Txt? Jeśli masz skopiować i wkleić je w wątku to zrobić. |
|
| |||
| |||
| Dobrze, figured it out. Oto dwa inne pliki. Jeśli chodzi o moje objawy ... Mój komputer czasem działa dobrze, ale w innym czasie to będzie na "głośne, zajęty, tryb myślenia", w którym czas Słyszę wieży od myślenia, jak gdyby to pobieranie całego internetu. Everything I'm doing spowolnimy do indeksowania i dobrze ... Jestem pewien, że znasz tę starą opowieść. Nie mam pojęcia, ile jest to po prostu typowe zachowanie komputera lub jeśli jest to ten paskudny spyware stuff. Dzięki z góry za jakąkolwiek pomoc. |
|
| |||
| |||
| Idź do Dodaj / Usuń programy antywirusowe i uninsatll ActiveScan (jeśli istnieją) Otwórz HijackThis i wybierz "Czy system skanowania tylko" Miejsce zaznaczyć do: O2 - BHO: (no name) - (11A1463D-DFDF-48F9-9DC6-C3A7613293F5) - C: \ WINDOWS \ System32 \ llog.dll (plik brakuje) O2 - BHO: (no name) - (5C8B2A36-3DB1-42A4-A3CB-D426709BBFEB) - (no file) O16 - DPF: (1D6711C8-7154-40BB-8380-3DEA45B69CBF) -- O20 - Winlogon Notify: yvbb01 - yvbb01.dll (plik brakuje) O24 - Desktop Component 0: Ostrzeżenie homepage - C: \ WINDOWS \ warnhp.html Zamknij wszystkie okna i kliknij przycisk "Napraw zaznaczone" Pobierz Combofix przez subs ze tu lub tu Zapisz Combofix.exe na pulpicie. 1. Dwukrotnie kliknij combofix.exe i postępuj zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na ekranie. (wybierz z klawiatury 1 i naciśnij enter) 2. Po zakończeniu, będzie produkować dziennik dla Ciebie. 3. Dołącz że dziennik w następnej odpowiedzi. Uwaga: Nie mouseclick combofix okna podczas jego uruchamiania. Które mogą spowodować, że komputer na straganie Następna wiadomość należy dołączyć: combofix.txt log Nowe HijackThis |
|
| |||
| |||
| Ok, zrobiłem wszystko co jest wspomniane. Nie widziałem ActiveScan Antivirus w dodaj / usuń liście, ale widziałem go w HijackThis skanowania. Sprawdziłem go wraz z innymi mi się sprawdzić, ale zauważyłem, że tam ponownie po uruchomiony ponownie. Po zakończeniu skanowania Combofix, nie mogę połączyć się z internetem z jakiegoś powodu, więc uruchomiony ponownie (jest to roboot I, o których mowa w ustępie powyżej) i wydawało się wszystko w porządku. Jedną rzeczą, choć dziwne, po sprawdzeniu przez odpowiednie pola wyboru w HijackThis skanowania i kliknięciu "fix checked", moje tapety pulpitu zniknęła. To nic wielkiego, ale to trochę dziwne. Jeszcze raz dziękujemy za wszystko to pomoże. |
|
| |||
| |||
| Pobrać Panda Anti-Rootkit.zip Rozpakuj i uruchom PAVARK.exe plik. Zaznacz pole wyboru, które mówi W głębi skanowania i postępuj zgodnie z instrukcjami na ekranie. Let me know wyniki w swojej odpowiedzi. Uwaga: Panda Antirootkit nie comaptible z systemem Windows Vista. Jeśli używasz Vista pobierz AVG Antirootkit Uruchom skanowanie i należy sprawdzić oznaczyć W głębi skanowania. Daj mi znać, jeśli coś zostało znalezione i usunięte. |
|
| |||
| |||
| Ściągnąłem Panda (Nie używam Vista) i prowadził w głębi skanowania. Stwierdził on nic. Czy mam wszystko czyste lub mogę mieć więcej domowych robić? |
|
| |||
| |||
| Naciśnij Ctrl + Alt + Delete (wszystkie na raz) Kliknij kartę Procesy i poszukać (jeśli istnieje) ActiveScan.exe Kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz Koniec procesu HijackThis i wybierz Otwórz Czy system skanowania i miejsce tylko zaznaczyć do: O4 - HKLM \ .. \ Run: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe O4 - HKLM \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe (User 'SYSTEM') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe (User 'Default user') Zamknij wszystkie okna i kliknij przycisk Napraw zaznaczone. Idź do Zacząć > Biec a następnie skopiować i wkleić obok komendy w zakresie: ComboFix / u ![]() Upewnij się, że istnieje przestrzeń między Combofix i / Następnie wciskamy Wprowadź. Będzie to odinstalować Combofix, usunąć jej podobne foldery i pliki, zresetować ustawienia zegara, ukrywania rozszerzeń ukryć systemu / ukryte pliki i zresetowanie systemu Przywracanie ponownie Przeczytaj ten wątek Utrzymywanie się bezpieczny w sieci Jeśli masz jakieś problemy daj nam znać. |
![]() |
|
| Zakładki |