![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Omlouvám se za ne čítaní všetkých krokov pred môj predchádzajúci príspevok. Mám teraz nasledovať tieto kroky, ale som s problém ... Môžem nahrať iba jeden z troch, ktoré sú potrebné súbory ako prílohu (čo je tu). Na ďalších dvoch získať "neplatný súbor" problém. Všetky tri súbory sú rovnakého typu a jeden z zakázané súborov je menší ako ten, že to do tohto vlákna, takže to nemôže byť veľkosti problému. Máte poňatie, čo ja robím zle? Vďaka. |
|
| |||
| |||
| Sú uložené ako. Txt súboru? Máte-li skopírovať a vložiť ich do vlákno potom urobiť. |
|
| |||
| |||
| Dobrá, na to. Tu sú ďalšie dva súbory. Pokiaľ ide o mojej príznaky ... Môj počítač niekedy funguje dobre, ale inokedy to bude ísť do "nahlas, veľa práce, spôsob myslenia", keď Poèujem veža myslenia preč, ako keby to stiahnutie celého internetu. Všetko mám robiť sa pomaly k procházení a dobre ... Som si istý, že to viem starý príbeh. Nemám potuchy, ak je to prostě typické správanie počítača alebo ak je to spyware robí škaredé veci. Ďakujem vopred za akúkoľvek pomoc. |
|
| |||
| |||
| Prejsť na Pridať / Odobrať programy a uninsatll ActiveScan Antivirus (ak existuje) HijackThis Otvoriť a vyberte možnosť "Do systému scan only" Umiestnite zatržítko vedľa: O2 - BHO: (bez názvu) - (11A1463D-DFDF-48F9-9DC6-C3A7613293F5) - C: \ WINDOWS \ system32 \ llog.dll (súbor chýba) O2 - BHO: (bez názvu) - (5C8B2A36-3DB1-42A4-A3CB-D426709BBFEB) - (ne obrázok) O16 - DPF: (1D6711C8-7154-40BB-8380-3DEA45B69CBF) -- O20 - Winlogon Upozornenie: yvbb01 - yvbb01.dll (súbor chýba) O24 - Desktop Zložkové 0: Varovanie homepage - C: \ WINDOWS \ warnhp.html Zatvorte všetky okná a kliknite na tlačidlo "Opraviť kontrolované" Stiahnite si ComboFix, ktoré buď z subs tady alebo tady Uložiť Combofix.exe na vašu plochu. 1. Dvojitým kliknutím combofix.exe & sledovať inštrukcie. (z klávesnice vyberte 1 a stlačte kláves Enter) 2. Po skončení sa vytvorí log pre vás. 3. Priložiť že prihlásiť ďalšie odpoveď. Poznámka: Don't mouseclick ComboFix okná a zároveň je to beží. , Ktoré môžu spôsobiť, že počítač státí Ďalší príspevok prosím priložte: combofix.txt log Nový HijackThis log |
|
| |||
| |||
| Dobre, urobil som to všetko, čo bolo uvedené. Nevidel som ActiveScan Antivirus v Pridať / Odstrániť zoznamu, ale videl som to v HijackThis scan. Overil som si, že spolu s ostatnými, čo ste mi povedal, že na kontrolu, ale som si všimol, že tam bol znova potom, čo som restartoval. Po ComboFix scan, mohol by som sa pripojiť k internetu z nejakého dôvodu tak jsem restartoval (to je roboot som sa zmienil v predchádzajúcom odseku) a všetko sa zdalo v pohodě. Jedna nepárne vec keď som po príslušných políčok v HijackThis skenovanie a klikli "opraviť kontroluje", má plochu tapetu zmizol. Nie je to veľký problém, ale je to trochu divný. Vďaka opäť za všetky tejto pomoci. |
|
| |||
| |||
| Stiahnuť Panda Anti-Rootkit.zip Rozbaľte ho a spustite PAVARK.exe súbor. Začiarknite políčko, ktoré hovorí, V hĺbke scan a postupujte podľa pokynov na obrazovke. Dajte mi vedieť výsledky vo svojej odpovedi. Poznámka: Panda Antirootkit nie je comaptible s Windows Vista. Ak pracujete so systémom Vista, stiahnite si AVG Antirootkit Spustite skenovanie a overte si označte V hĺbke scan. Dajte mi vedieť, ak niečo bolo zistené a odstránené. |
|
| |||
| |||
| I stiahnuty Panda (I'm not pomocou Vista) a běžel na hĺbkové skenovanie. Zistilo sa, vôbec nič. Mám všetky čisté alebo mám viac domácich robiť? |
|
| |||
| |||
| Stlačte Ctrl + Alt + Del (naraz) Kliknite na kartu Procesy a hľadať (ak existuje) ActiveScan.exe Kliknite pravým tlačidlom myši a vybrať ukončenie procesu Otvorené HijackThis a vyberte systém testovať a umiestniť začiarknutia vedľa: O4 - HKLM \ .. \ Run: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe O4 - HKLM \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe (User 'systém') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe (User 'Predvolené užívateľ') Zatvorte všetky okná a kliknite na tlačidlo Fix skontrolovať. Prejsť na Začať > Plynúť a skopírovať a vložiť nasledovný príkaz v oblasti: ComboFix / u ![]() Uistite sa, že tam je priestor medzi ComboFix a / Potom stlačte Vstup. To bude odinštalovať ComboFix, odstrániť jeho súvisiace zložky a súbory, reštartujte Vaše nastavenia hodín, skryje súborov, skryť systému / skryté súbory a resetuje Obnovovanie systému znova Prečítajte si toto vlákno Udržať si v bezpečí na webových Ak máte nejaké problémy, dajte nám prosím vedieť. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| WinAmp aktualizácií Killing Me! | pete21 | Všeobecné Software Chat | 5 | 20. júla 2009 03:32 |
| Adware.NetPumper - spyware / malware / virus? | hopthwoks | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 9. február 2009 20:37 |
| Windows je Killing sama! | Xeon | Operačné systémy Windows | 3 | 23. September 2008 05:13 |
| Virus - zabíja. mojej čistej spojenie | devsadv | Virus, spyware a bezpečnosť | 11 | 13. august 2008 15:05 |
| Fantastico Killing Obchodné? | Quindi | Web Design, hosting & SEO | 3 | 16. Marec 2007 18:01 |
| Thread Tools | |
| |