![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben önceki göndermeden önce tüm adımları okunması için özür dileriz. Şimdi bu adımları takip var, ama bir sorun yaşıyorum ... Ben (burada) dahil sadece biri üç, ek olarak günlük dosyalarına gerekli yükleyebilirsiniz. Diğer iki "sorunu bir" geçersiz dosya almak. Her üç dosya aynı türde ve bir izin dosyalar tek bu iplik haline yaptım daha küçüktür, bu nedenle bir boyut sorunu olamaz. Ben yanlış ne yapıyorum birisi düşünce? Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Onlar olarak kaydedilir. Txt dosyalarını? Eğer kopyalamak ve iplik O yapıştırabilirsiniz var ki. |
|
| |||
| |||
| Tamam, anladım. İşte diğer iki dosyalardır. Benim belirtiler gelince ... Benim bilgisayar bazen iyi çalışıyor ama bir "yüksek, meşgul olacak başka zaman," modunda düşünüyordum ben kuleye uzak olarak, eğer tüm İnternet indirme's düşünme duyuyorum hangi zaman. Ben her şeyi yapıyorum bir tarama ve yavaş olacak ... Ben bu eski masalı biliyorum eminim. Hiçbir fikrim bu sadece bilgisayar tipik davranış ya da kötü şeyler yapıyor casus's var. Herhangi bir yardım için şimdiden teşekkür ederiz. |
|
| |||
| |||
| Eklemek git / program ve uninsatll ActiveScan Antivirus çıkarın (varsa) Açık HijackThis ve "bir sistem taraması yapın sadece" Bir onay işareti yanındaki Yeri: O2 - BHO: (no name) - (11A1463D-DFDF-48F9-9DC6-C3A7613293F5) - C: \ WINDOWS \ System32 \ (dosya eksik) llog.dll O2 - BHO: (no name) - (5C8B2A36-3DB1-42A4-A3CB-D426709BBFEB) - (no file) O16 - DPF: (1D6711C8-7154-40BB-8380-3DEA45B69CBF) -- O20 - Winlogon Notify: yvbb01 - (dosya eksik) yvbb01.dll O24 - Desktop Component 0: Uyarı anasayfa - C: \ WINDOWS \ warnhp.html Tüm pencereler ve "Fix" kontrol Lütfen indirmek Combofix subs tarafından ya gelen burada veya burada Kaydet Combofix.exe sizin masaüstünüze. 1. Combofix.exe çift tıklayın ve talimatları izleyin. (gelen klavye 1 seçin ve enter tuşuna basın) 2. Bittiğinde, bu sizin için bir giriş oluşturur. 3. Bir sonraki yanıtınıza günlük takın. Not: Do mouseclick değil combofix pencere iken çalışıyor. Bu geciktirmek için bilgisayarınızı neden olabilir Sonraki yazı ekleyin lütfen: combofix.txt giriş Yeni HijackThis günlük |
|
| |||
| |||
| Peki size, öyle her sözü. Ben Ekle / listesinde kaldırmak, ActiveScan Antivirus görmedik ama HijackThis tarama gördüm. Seni kontrol etmek için bana, diğer şeyler ile birlikte kontrol, ama orada tekrar yeniden başlatılması sonra fark ettim. Sonra Combofix tarama, bazı nedenle ben (bu yeniden başlatılması için internet bağlantısı kurulamadı Ben yukarıdaki paragrafta bahsi geçen roboot) ve her şey iyi görünüyordu. Bir tek şey de, sonra ben HijackThis tarama uygun kutuları kontrol tıklanır "" kontrol düzeltmek, masaüstü duvar kağıdı yok. It's no big deal, ama biraz garip olduğunu. Tüm bu yardım için tekrar teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Indirmek Panda Anti-Rootkit.zip Unzip ve kaçak PAVARK.exe dosya. Kene yazan kutuyu Derinlemesine tarama ve ekran üzerindeki talimatları izleyin. Bana yanıtınıza sonuçları bildirin. Lütfen dikkat: Panda Antirootkit Windows Vista ile comaptible değildir. Eğer, lütfen indirmek Vista çalışan AVG Antirootkit Çalıştırın ve işareti kontrol ettiğinizden emin olun tarama Derinlemesine tarama. Eğer herhangi bir şey bulunmuş ve kaldırılır bana bildirin. |
|
| |||
| |||
| I (I) Vista'yı kullanarak değilim Panda indirilmi derinliği tarama koştum. Bu hiç bir şey bulunamadı. Bütün temiz veya yapmak üzere daha fazla ev ödevi var mı? |
|
| |||
| |||
| Ctrl + Alt + (hemen) tüm silmek Tıklayın işlemler sekmesini ve benzeri (eğer varsa) ActiveScan.exe Sağ tıklayın ve süreç Son tercih Açık HijackThis ve sistemi sadece bir onay işareti yanında yer tarama seçin: O4 - HKLM \ .. \ Run: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe O4 - HKLM \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe (Kullanıcı 'SİSTEM') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe (Kullanıcı 'Varsayılan kullanıcı') Tüm pencereler ve tıklama ayarı kontrol edilir. Git Başlatmak > Çalıştırmak alanında ve kopyala yapıştır sonraki komutu: ComboFix / u ![]() Olun var Combofix arasında bir boşluk olduğundan emin / Sonra isabet Girin. Bu, onun ilgili klasörler ve dosyalar için saat ayarlarını sıfırlamak, gizlemek dosya uzantıları, sistem gizlemek / yeniden Sistem Geri Yükleme Dosya ve sıfırlar gizli silmek Combofix kaldırmak olacak Bu Konuyu Okuyun Kendini web'de korumak Eğer daha fazla sorunları bize bildirin var. |