![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Я прошу вибачення за не читав всі кроки, перш ніж мій попередній пост. Я зараз після цих кроків, але в мене виникають проблеми ...
Я можу отримати тільки один з трьох, необхідних лог-файлів як вкладення (який входить тут). Два інших отримати "Невірний файл" проблеми. Все три файла одного і того ж типу і з однією із заборонених файлів меншого, ніж той, який зробив його в цей потік, тому він не може бути розміром питання. Будь-яка ідея, що я роблю неправильно? Спасибо. |
|
|
|||
|
|||
|
Чи є вони зберегти як. TXT-файлів?
Якщо вам потрібно скопіювати і вставити їх в потоці, то зробити це. |
|
|
|||
|
|||
|
Добре, здогадався. Ось два інших файлів. Що стосується моєї симптомами ...
Мій комп'ютер будуть іноді працює нормально, але в інший раз він буде вдаючись у "голосно, зайнято, стиль мислення", на якому раз, коли я чую вежі мислення геть, як ніби це завантаження всього Інтернету. Все, що я роблю будуть повільно повзати і добре ... Я впевнений, ви знаєте цю стару казку. Я поняття не маю, якщо це просто типова поведінка або комп'ютер, якщо це робити шпигунські Nasty Stuff. Спасибо заранее за будь-яку допомогу.
|
|
|
|||
|
|||
|
Перейти на Add / Remove Programs і uninsatll ActiveScan Antivirus (якщо є)
Відкрите HijackThis і виберіть пункт "Виконати перевірку системи тільки" Встановіть прапорець: O2 - BHO: (без назви) - (11A1463D-DFDF-48F9-9DC6-C3A7613293F5) - C: \ WINDOWS \ System32 \ llog.dll (файл відсутній) O2 - BHO: (без назви) - (5C8B2A36-3DB1-42A4-A3CB-D426709BBFEB) - (немає файлу) O16 - DPF: (1D6711C8-7154-40BB-8380-3DEA45B69CBF) -- O20 - Winlogon Notify: yvbb01 - yvbb01.dll (файл відсутній) О24 - Шпалери на робочий складову 0: Попередження сторінку - C: \ WINDOWS \ warnhp.html Закрийте всі вікна і натисніть "Виправити Перевірено" Будь ласка, скачайте Combofix по SUBS небудь з тут або тут Збережіть Combofix.exe на ваш робочий стіл. 1. Двомісні combofix.exe натисніть & виконайте вказівки на екрані. (з клавіатури, виберіть 1 і натисніть Enter) 2. Коли закінчили, вона буде виробляти журнал для вас. 3. Прикріпити, що увійти ваш наступний відповідь. Примітка: Чи не MouseClick ComboFix вікном, поки вона виконується. Це може призвести до комп'ютера зрив Наступне повідомлення Будь-ласка, додайте: combofix.txt журналу Новий журнал HijackThis |
|
|
|||
|
|||
|
Гаразд, я зробив все, ви згадали. Я не бачив ActiveScan антивірус в "Додати / видалити список, але я бачив його в HijackThis сканування. Я перевірив його разом з іншими речами ви сказали мені, щоб перевірити, але я помітила, що він був там, коли я знову перезавантажується.
Після сканування Combofix, я не можу підключитися до інтернету, чомусь я перезавантаження (це roboot я вже згадував у попередньому пункті) і все, здавалося штрафу. Один непарні річ, хоча, після того як я перевірив відповідні прапорці в HijackThis сканування і натиснути "Fix перевірили", моя Шпалери на робочий стіл зник. Це не велика проблема, але це трохи дивно. Ще раз дякуємо за все це допоможе. |
|
|
|||
|
|||
|
Завантаження Panda Anti-Rootkit.zip
Розпакуйте його і запустіть PAVARK.exe файл. Поставте галочку напроти говорить У глибини сканування і виконайте вказівки на екрані. Дозвольте мені дізнатися про результати у своїй відповіді. Зверніть увагу: Panda AntiRootkit НЕ comaptible з Windows Vista. Якщо ви працюєте в Vista, завантажте AVG AntiRootkit Запуск сканування і переконайтеся, що прапорець У глибини сканування. Дозвольте мені знати, якщо що-небудь було виявлено і вилучено. |
|
|
|||
|
|||
|
Я скачав "Панда" (я не використовую Vista) і побіг у глибину сканування. Він знайшов взагалі нічого. Я все чисті чи мені потрібно більше робити домашнє завдання?
|
|
|
|||
|
|||
|
Натисніть сполучення клавіш CTRL + ALT + DEL (все відразу)
Перейдіть на вкладку Процеси і знайдіть (якщо є) ActiveScan.exe Клікнути правою кнопкою миші і виберіть "Завершити процес Відкрите HijackThis і виберіть пункт Виконати перевірку системи тільки і встановіть прапорець поруч із: O4 - HKLM \ .. \ Run: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe O4 - HKLM \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe O4 - HKLM \ S-1-5-18 \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe (User 'SYSTEM') O4 - HKLM \. DEFAULT \ .. \ RunServices: [ActiveScan Antivirus] ActiveScan.exe (User 'Default User') Закрийте всі вікна та натисніть Fix перевіряються. Перейти на Початок > Тікати скопіювати і вставити наступну команду в полі: ComboFix / U ![]() Переконайтеся, що існує прогалина між Combofix та / Потім натисніть Увійти. Це дозволить видалити Combofix, видаліть її відповідні папки та файли, для скидання налаштувань годин, приховувати розширення файлів, що приховувати системи / приховані файли і скидає "Відновлення системи" знову Читайте цій темі Ведення себе безпечно в інтернеті Якщо у вас є більше проблем, дайте нам знати. |