![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Линк Сигнализация - Това разширяване, добавя малка икона на курсора на мишката, когато сте hovering над хипервръзка. Това ви позволява бързо да се определи какви ще бъдат взети предвид, било то изображение, нов прозорец, или пощенски файл. Така че той също трябва да бъдете сигурни, че не случайно свалите опасен програма. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Доста хладен представа, че Хенди за тези pron браузване видове o'people
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Haha, мисля, че искате по-полезни за стелт PDF файлове. Нищо irritates мен повече, отколкото когато не разглежда даден сайт, кликнете върху връзката, мисля, че е само една нормална връзка и бам браузъра умира за 30 секунди, докато на товарене Adobe Craprobat .. с друг PDF Viewer (като Foxit) е по-добре, но той все още е досадно:)
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хе, даже аз обичам щракнете връзката тогава откриване е всъщност??? страница PDF. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Virus Сигнализация | evilfantasy | Изключено Тема Дискусия | 2 | 9-ти септември 2008 22:50 |
| Yahoo Email известяване | duskmon10 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 2 | 17 Март 2008 08:28 |
| COM типова Сигнал | susanwendy | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 14 Feb 2008 14:18 |
| Background календар Сигнал | captaincaveman | Общи Софтуер Чат | 1 | 18 ноември 2007 10:02 |
| Имам вирус Сигнал | ken979 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 12 | 22 Авг 2007 04:03 |
| Нишка Инструменти | |
| |