![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Link Alert - Toto rozšíření přidává malou ikonku na kurzoru myši, když se vznášejí nad hypertextový odkaz. To vám umožní rychle zjistit, co si bude brát to, je to obraz, nová okna, nebo zip souboru. Tak to by se také ujistit, nemáte náhodou stáhnout škodlivý program. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pretty cool idea, že Handy pro ty, pron prohlíží typy o'people
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Haha, myslím, že bychom se více hodí pro stealth pdf souborů. Nic mě dráždí více než v době, kdy jsem procházení stránek, klikněte na odkaz, myslím, že je jen normální vztah a bum prohlížeče zemře za 30 sekund, zatímco je to ložné Adobe Craprobat .. další prohlížeč PDF (např. Foxit) je to lepší, ale je to stále ještě nepříjemný:)
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Heh, ano miluju kliknutím na odkaz, pak je to objevuje ve skutečnosti? Stránka PDF. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace: