![]() |
|
| |||
| |||
| Link Alert - Η επέκταση αυτή, προσθέτει ένα μικρό εικονίδιο με το ποντίκι δρομέας, όταν σας πλανάται πάνω από μια υπερ-σύνδεση. Αυτό σας επιτρέπει να προσδιορίσετε γρήγορα αυτό που θα πρέπει να ληφθούν για να μπορεί να είναι μια εικόνα, νέο παράθυρο, ή ένα αρχείο zip. Γι 'αυτό θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε λάθος κατεβάσετε ένα κακόβουλο πρόγραμμα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pretty cool ιδέα ότι Handy pron περιήγηση για αυτούς τους τύπους o'people
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Haha, νομίζω ότι προτίθεστε να είναι πιο χρήσιμη για Stealth αρχεία pdf. Τίποτα δεν ενοχλεί περισσότερο από μένα όταν είμαι σε μια τοποθεσία της περιήγησης, κάντε κλικ σε έναν σύνδεσμο, όπως νομίζω, είναι απλά μια κανονική σύνδεση και μπαμ το πρόγραμμα περιήγησης πεθαίνει για 30 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της φόρτωσης Craprobat .. Adobe PDF θεατή με ένα άλλο (όπως Foxit) είναι καλύτερα, αλλά εξακολουθεί να είναι ενοχλητική:)
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Heh, μου αρέσει μάλιστα επιλέγοντας ένα σύνδεσμο στη συνέχεια ανακαλύπτουν ότι είναι στην πραγματικότητα ένας? σελίδα PDF. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα: