![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Link Alert - To znači, dodaje mala ikona u vaš pokazivač miša kad ste lebdeći preko hiperveza. To vam omogućuje da brzo odrediti što će se poduzeti kako bi se ona slika, novom prozoru ili zip datoteci. Tako bi također trebali biste bili sigurni da ne slučajno preuzimanje malicioznih programa.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ljepušan svjež ideja da
Handy pron pregledavanja za one vrste o'people
Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Haha, mislim da bih se više koristan za potaja pdf datoteke. Irritates Ništa mi više nego kad sam pregledavanja stranica, kliknite na link mislim da je samo normalnu vezu i BAM preglednik umre za 30 sekundi dok se učitava Adobe Craprobat .. s drugom PDF viewer (poput Foxit) da je bolje, ali to je još uvijek smeta:)
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Heh, tako te volim klikom na link onda otkrivajući da je zapravo? PDF stranicu.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Quote: