![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Link Alert - Ez a kiterjesztés, hozzáad egy kis ikon a kurzort, ha lebegve egy hiperhivatkozásra. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan megállapítható, hogy mit fog tenni, legyen az kép, új ablakban, vagy egy zip fájlt. Így is győződjön meg róla, hogy nem véletlenül letölt egy rosszindulatú program. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nagyon klassz ötlet, hogy Handy e pron böngészés típusú o'people
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Haha, azt hiszem, hogy lenne hasznosabb lopakodó pdf fájlokat. Semmi nem irritálja nekem több, mint amikor én vagyok a böngészést egy oldal, kattintson egy linkre, azt hiszem, csak egy normális kapcsolatot és bumm a böngésző meghal 30 másodpercig, miközben a rakodási Adobe Craprobat .. más PDF-néző (például Foxit), hogy jobb, De akkor is zavaró:)
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Heh, igen Imádom rákattint a linkre, majd felfedezte, hogy ez valójában??? oldal PDF. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet: