![]() |
|
| |||
| |||
| קישור התראה - הרחבה זו, מוסיף סמל קטן שלך כאשר סמן העכבר נמצא מעל חיגה hyperlink. זה מאפשר לך לקבוע במהירות מה אתה תועבר אל, אם זה קובץ תמונה, חלון חדש, או קובץ ZIP. אז הוא צריך גם לוודא שאתה לא בטעות להוריד תוכנית זדונית. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רעיון זה די מגניב Handy pron הגלישה עבור אותם סוגי o'people
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Haha, אני חושב שזה יהיה שימושי יותר עבור התגנבות PDF. Irritates לי שום דבר יותר מאשר כאשר אני גולש באתר, לחץ על הקישור אני חושב שזה בדרך כלל רק את הקישור ואת bam עבור הדפדפן מת תוך 30 שניות זה טוען Craprobat .. עם Adobe PDF Viewer אחר (כמו Foxit) עדיף, אבל זה עדיין מעצבן:)
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אה, כן, אני אוהב לחיצה על קישור ואז לגלות שזה בעצם? דף PDF. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Snap. באמת גבינות אותי ל
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התרעת וירוסים | evilfantasy | דיון Off topic | 2 | 9 ספטמבר 2008 22:50 |
| Yahoo התראת דוא"ל | duskmon10 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | -17 מרץ 2008 08:28 |
| COM תחליף התראה | susanwendy | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 14th פברואר 2008 14:18 |
| רקע לוח שנה Alert | captaincaveman | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 18 נובמבר 2007 10:02 |
| יש לי התראת וירוס | ken979 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 12 | 22 אוגוסט 2007 04:03 |
| שרשרת כלים | |
| |