![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Nuoroda Alert - Šis išplėtimas, prideda mažą piktogramą, kad jūsų pelės žymeklis, kai esate svyruoti daugiau kaip hipersaitą. Tai leidžia greitai nustatyti, kas jums bus imtasi, ar tai būtų vaizdas, naujame lange, arba zip failą. Taigi ji taip pat turėtų įsitikinti, kad jūs neturite netyčia atsisiųsti kenksmingą programą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pretty cool idėja, kad Patogus tiems pron Browse rūšys o'people
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Haha, manau, kad būčiau labiau naudingas Stealth PDF failus. Nieko erzina mane labiau nei tada, kai aš naršydami svetainę, spustelėkite ant nuorodos, manau, yra tiesiog normalus nuorodą ir bam naršyklės miršta apie 30 sekundžių, kol jis pakrovimo Adobe Craprobat .. su kitu PDF viewer (kaip Foxit) tai geriau, bet vis dar erzina:)
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Heh, yea I love paspaudę nuorodą tada atrasti tai, kas iš tikrųjų? PDF puslapį. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Virus Alert | evilfantasy | Off Topic Discussion | 2 | 9 rugsėjis 2008 22:50 |
| Yahoo Prenumerata | duskmon10 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | Kovas 17, 2008 08:28 |
| KOM Surrogate perspėjimas | susanwendy | Virus, Spyware & Security | 1 | 14 vasaris 2008 14:18 |
| Fono kalendorius perspėjimas | captaincaveman | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Lapkritis 18, 2007 10:02 |
| I got virus alert | ken979 | Virus, Spyware & Security | 12 | Rugpjūtis 22, 2007 04:03 |
| Temos įrankiai | |
| |