![]() |
|
| |||
| |||
| Link Alert - Šis pagarinājums, piebilst mazu ikonu, lai peles kursors, kad esat Paceltais vairāk hipersaiti. Tas ļauj ātri noteikt, kas jums būs jāveic, lai tā, vai tā attēlu, jaunu logu, vai zip fails. Lai tā būtu arī pārliecinieties, ka Jums nav nejauši lejupielādēt kaitīgās programmas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pretty cool ideja, ka Parocīgs tiem pron pārlūkošanas veidus o'people
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Haha, es domāju, ka gribētu būt noderīgi Maskēšanās pdf failiem. Nekas kairina man vairāk nekā tad, kad es esmu pārlūko vietnes, noklikšķiniet uz saites, manuprāt, ir tikai parastās saiti un bam pārlūku mirst 30 sekundes, bet tas iekraušana Adobe Craprobat .. ar otru PDF skatītāju (tāpat Foxit) tas ir labāk, taču tas joprojām ir kaitinošas:)
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Heh, jā es mīlu noklikšķinot uz saites, tad atklāj to patiesībā? page PDF. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote: