![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Link Alert - To przedłużenie, dodaje małą ikonę kursorem myszy po pojawieniu się unosić się ponad hiperłącza. To pozwala szybko ustalić, co będzie brane to, czy to zdjęcie, nowe okno, lub plik ZIP. Tak więc należy również upewnić się, że nie przypadkowo pobrania złośliwego programu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pretty cool, że pomysł Handy pron przeglądania tych rodzajów o'people
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Haha, myślę, że warto być bardziej przydatne do skrytych pdf. Nic mi więcej niż irritates when I'm przeglądania witryny, kliknij na link Myślę, że to tylko zwykły link i bam przeglądarki umiera na 30 sekund podczas jego załadunku Craprobat .. Adobe PDF z innym (np. Foxit), jest lepiej, ale to wciąż denerwujące:)
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Heh, yea I love klikając link następnie odkrywanie to w rzeczywistości? strona PDF. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
![]() |
|
| Zakładki |