![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Линк Алерт - То значи, додаје мала икона у ваш курсор миша кад сте лебдећи преко хипервеза. То вам омогућава да брзо одредити шта ће се предузети како би се она слика, новом прозору или зип датотеци. Тако би такође требало да бисте били сигурни да не случајно скидати малициозних програма. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Згодан хладан идеја да Ханды Прон претраживања за оне врсте о'пеопле
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хаха, мислим да бих се више користан за потаји пдф датотеке. Ирритатес Ништа ми више него кад сам прегледања страница, кликните на линк мислим да је само нормалну везу и БАМ прегледач умре за 30 секунди док се учитава Адобе Црапробат .. са другом ПДФ Виеуер (попут Фоксит) да је боље, али то је још увек смета:)
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хех, тако те волим кликом на линк онда откривајући да је заправо? ПДФ страницу. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте: