![]() |
|
| |||
| |||
| Link Alert - Це розширення додає невеликий значок, щоб курсор миші, коли ви нависли над гіперпосиланням. Це дозволяє швидко визначити, що ви потрапите на, будь то зображення, у новому вікні, або Zip файл. Тому він повинен також переконатися, що ви випадково не завантажити шкідливу програму. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Досить крутий ідеєю, що Зручно для тих Пронь o'people переглядають типи
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ха-ха, я думаю, що це було б більш корисним для файлів PDF Stealth. Ніщо не дратує мене більше, ніж коли я перегляду сайту, натисніть на посилання, я думаю, це просто нормальні посилання і БАМ браузер помирає протягом 30 секунд, поки вона завантажується Adobe Craprobat .. з іншого перегляду PDF (наприклад, Foxit) краще, але все одно дратує:)
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хех, та я люблю клацнувши по посиланню то відкриття він насправді?? Page PDF. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата: