по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Вирус, шпионски софтуер & Сигурност

Register

Дневници от лепкава

Reply

Нишка Инструменти
Old 19-ти Декември 2008, 00:51
Номер на групата

Default Дневници от лепкава

Както е посочено в тази нишка, Съм ходила през лепкава, и аз имам към стъпка 6 (Имам рестартиран) Така че аз съм публикувате сега, за да видите, ако си мислиш, че трябва да отида всяко допълнително.

SAS Вход:
Код:
SUPERAntiSpyware сканиране Вход http://www.superantispyware.com Generated 12/18/2008 в 06:47 ч. Заявление Версия: 4.23.1006 Core правилник Database Версия: 3678 Трейс правилник Database Версия: 1657 Тип сканиране: Пълно сканиране Общо сканиране Час: 01:15:32 памет продукти сканирани: 617 памет открити заплахи: 0 секретариата продукти сканирани: 5092 секретариата открити заплахи: 0 файла сканирани продукти: 21352 файла открити заплахи: 4 Adware.Tracking Cookie C: \ Documents и Settings \ Ричард Андерсън \ Cookies \ richard_anderson @ Adbrite [1]. TXT C: \ Documents и Settings \ Ричард Андерсън \ Cookies \ richard_anderson @ questionmarket [1]. TXT C: \ Documents и Settings \ Ричард Андерсън \ Cookies \ richard_anderson@bs.serving-sys [1 ]. TXT C: \ Documents и Settings \ Ричард Андерсън \ Cookies \ richard_anderson @ обслужващи-SYS [1]. TXT
MBAM дневник:
Код:
Malwarebytes 'Anti-Malware 1.31 Database версия: 1516 Windows 5.1.2600 Service Pack 3 18/12/2008 19:34:32 mbam-дневник-2008-12-18 (19-34-32). TXT Тип сканиране: Бързо сканиране Обекти сканирани: 50980 изминалото време: 17 минути (а), 30 секунда (и) Памет процеси Infected: 0 Заразени модули памет: 0 секретариата Keys Infected: 0 Заразени стойности в системния регистър: 0 Registry Data Теми Infected: 0 Заразени папки: 0 Заразени файлове : 0 паметта процеси Infected: (№ злобен открити позиции) модули памет Infected: (№ злобен позиции открива) секретариата Keys Infected: (№ злобен позиции открива) Заразени стойности в системния регистър: (Не злобен позиции открива) Registry Data Теми Infected: (№ злобен продукти се открива) Заразени папки: (Не злобен открити статии) Заразени файлове: (Не злобен открити статии)
Наздравици.

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 19-ти Декември 2008, 12:07
Модератор Група

Изтеглям случайната системата информационен инструмент (RSIT) от случайни / произволно от и го запишете на вашия Desktop.
  • Щракнете два пъти върху RSIT.exe да се изпълнява.
  • Документа Продължи при отказ от екрана.
  • След като завърши, две трупи ще се отвори.
  • log.txt <ще бъде maximized и info.txt <ще бъде сведен до минимум
  • Моля публикувате съдържанието на и двата трупи в следващия отговор.

Old 19-ти Декември 2008, 15:29
Номер на групата

Това е твърде дълго за един пост, така че аз ще пост в отделни отговори.

Log.txt:
Код:
Old 19-ти Декември 2008, 15:29
Номер на групата

info.txt:
Код:
Наздраве EF
Old 19-ти Декември 2008, 15:48
Модератор Група

Премахване на ненужната startups.

Realtek AC97 аудио - Събитие Монитор. "Sypware" файла тайничко използват монитора си действия. Тя не е зловещ едно, като дистанционно управление програми, но тя се използва от Realtek да събират данни за клиентите

Отворете HijackThis и изберете Направи система, сканира само.

Поставете отметка до следните данни: (ако има)

- O2 - BHO: (няма име) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (без файл)
- O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
- O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [Adobe Reader Speed българско] C: \ Program Files \ Adobe \ Reader 9,0 \ Reader \ READER_SL.EXE

Важно: Затворете всички прозорци освен HijackThis и натиснете Fix проверени.

Изход HijackThis.

----------

Забележка: на инструкциите по-долу, са създадени специално за този потребител. Ако не сте този потребител, НЕ следните направления, тъй като те биха могли да повреди работата на вашата система

Отиди на Start> Run и вид notepad.exe след което натиснете OK

Копирайте и поставете по-долу в Notepad и освен ако не е fixme.reg да ви Desktop

Код:
REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Пусни] "Alcmtr" =- "Adobe Reader Speed българско" =-
Намерете fixme.reg на вашия компютър и кликнете два пъти върху него. Отговор Да когато се появи подкана да се слее с по вписванията.

Уверете се, че ти ми кажи, ако получите съобщение за успех за добавяне на по-горе на системния регистър. Ако не получите съобщение за успех, то не е работа.

Изтрийте fixme.reg от Desktop.

----------

Съмнителните файлове, за да сканирате

Моля, отидете на VirSCAN.org FREE он-лайн сканиране услуга
(Ако повече от един файл нужди сканирани те трябва да се направи отделно и дневници афиш за всеки един)

1. Копирайте и поставете следния файл пътека в Съмнителните файлове, за да сканирате полето в горната част на страницата.
Код:
C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ ahj8d2x9.sys
2. При качване на сайт, кликнете веднъж вътре в прозореца до Преглед.
3. Пресцентър Ctrl + V на клавиатурата (и двете по едно и също време), за да вмъкнете файл път в прозореца.
4. Кликнете върху Качване бутон.
Това ще се извърши сканиране за много различни вируса сканиране двигатели.
Вашият файл вероятно ще се въведе в опашка, което обикновено отнема по-малко от една минута да изчистите.
Важно: Изчакайте за сканиране на всички двигатели, за да завършите.
5. След като сканирането приключи превъртете надолу и кликнете върху Копиране в клипборда бутон. Това ще копира връзката на този доклад на Клипборда.
6. Поставяне на съдържанието на клипборда в следващата си реплика.

Old 19-ти Декември 2008, 16:05
Номер на групата

Резултати:

HJT: изглеждам към работа, или по-малко, когато го направих сканиране след това, не можех да ги виждам там

Редактиране на системния регистър: Каза, че е била успешна.

VirScan дневник:
Код:
Благодаря отново EF
Old 19-ти Декември 2008, 16:06
Модератор Група

Всичко изглежда наред. Има ли някакви специфични проблеми, или просто проверявам?

Old 19-ти Декември 2008, 16:10
Номер на групата

Просто проблемите споменах тук Така че, просто исках да се провери, че не е бил някой злонамерен софтуер, но изглежда, че е само някои бъгове в някои водачи, или на ОС, че причинява тя тогава.
Old 19-ти Декември 2008, 16:18
Модератор Група

Понякога повторно регистриране всичко ще направи чудеса.

Изтеглям Dial-а-Fix от djlizard, запазете го на работния плот след това извлечение го със собствена папка.
  • Отворете папката и тичам Dial-а-fix.exe
  • 2 прозорец ще отворен. Близо една във фонов режим, означени ограничителни Политики
  • Поставете отметка в полето в точка 1, празни папки температура.
  • Маркирайте отметката в раздел 2, Fix Windows Installer.
  • Маркирайте отметката в раздел 4, означени SSL / HTTPS / криптография. На 4 полета в нея трябва да бъдат предварително проверени
  • Проверка на всички клетки в раздел 5, означени регистрация център.
  • Кликнете Go
  • ОК всички съобщения за грешка, ако са получени, но ги напиша и да ги публикувате тук.
  • Рестартирайте компютъра, когато е готово.

----------

Ако проблемът все още е до момента.

Отвори Dial-а-фиксират и да кликнете върху иконата на чук.
Когато приключи, изберете Ремонт Разрешения и кликнете Старт
Когато приключи, изберете Ремонт / преинсталиране на IE и кликнете Старт

Ако във всеки път, когато се появи подкана за XP CD, поставете го
Уверете се отбелязва всяка съобщения за грешки и след тях тук
Рестартирайте когато се пълни и да ме уведомите, ако има някаква промяна.

Old 19-ти Декември 2008, 16:42
Номер на групата

Не, появиха съобщения за грешки, така че аз съм рестартирането сега, за съжаление, това ще бъде трудно да се види дали той е работил, защото проблемите се проявяват при случайни интервали от време, така че просто ще трябва да отида на за малко и след друг отговор ако се случи отново, в противен случай мисля, че ще са сортирани него.

Също така, знаете ли на какъвто и да е начин да се ускори обувка горе много? Мисля, че основният проблем е, че има много програми за откриване при стартиране (ATI контролен център, телефон, PDA синхронизация мениджъри, AV и т.н.), но се чудя, ако има нещо, което мога да направя, или ако трябва да си с нея. Имам Winpatrol, за да мога да контролирам какво получава пуснати в стартовия др

И накрая, нищо какво да направя с някой от този, но този, аз трябва да попитам за това, че сте били чудите какво прави чрез промяна на името на HJT да снайперист, както и да поискате в инструкциите в лепкава?

Благодарим ви за отделеното време EvilFantasy, аз ще ти дам + представител за тази партида

АТРИБУТИ: Оказа се, не мога да ви дам представител, пита ме за "разпространение на представител", така че тя изглежда, че последният човек да бъде от полза за мен, както добре.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Мрежово устройство и "лепкави" autorun.inf проблеми. mbond Windows операционни системи 0 18 Юни 2009 20:23
HJT и други трупи antbann Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 1 12 ноември 2008 14:32
Моят логове thingie2 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 3 14 Март 2008 12:20
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc