![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Както е посочено в тази нишка, Съм ходила през лепкава, и аз имам към стъпка 6 (Имам рестартиран) Така че аз съм публикувате сега, за да видите, ако си мислиш, че трябва да отида всяко допълнително.
SAS Вход: Код: SUPERAntiSpyware сканиране Вход http://www.superantispyware.com Generated 12/18/2008 в 06:47 ч. Заявление Версия: 4.23.1006 Core правилник Database Версия: 3678 Трейс правилник Database Версия: 1657 Тип сканиране: Пълно сканиране Общо сканиране Час: 01:15:32 памет продукти сканирани: 617 памет открити заплахи: 0 секретариата продукти сканирани: 5092 секретариата открити заплахи: 0 файла сканирани продукти: 21352 файла открити заплахи: 4 Adware.Tracking Cookie C: \ Documents и Settings \ Ричард Андерсън \ Cookies \ richard_anderson @ Adbrite [1]. TXT C: \ Documents и Settings \ Ричард Андерсън \ Cookies \ richard_anderson @ questionmarket [1]. TXT C: \ Documents и Settings \ Ричард Андерсън \ Cookies \ richard_anderson@bs.serving-sys [1 ]. TXT C: \ Documents и Settings \ Ричард Андерсън \ Cookies \ richard_anderson @ обслужващи-SYS [1]. TXT Код: Malwarebytes 'Anti-Malware 1.31 Database версия: 1516 Windows 5.1.2600 Service Pack 3 18/12/2008 19:34:32 mbam-дневник-2008-12-18 (19-34-32). TXT Тип сканиране: Бързо сканиране Обекти сканирани: 50980 изминалото време: 17 минути (а), 30 секунда (и) Памет процеси Infected: 0 Заразени модули памет: 0 секретариата Keys Infected: 0 Заразени стойности в системния регистър: 0 Registry Data Теми Infected: 0 Заразени папки: 0 Заразени файлове : 0 паметта процеси Infected: (№ злобен открити позиции) модули памет Infected: (№ злобен позиции открива) секретариата Keys Infected: (№ злобен позиции открива) Заразени стойности в системния регистър: (Не злобен позиции открива) Registry Data Теми Infected: (№ злобен продукти се открива) Заразени папки: (Не злобен открити статии) Заразени файлове: (Не злобен открити статии) Моята система: Първо OC
|
|
| |||
| |||
| Изтеглям случайната системата информационен инструмент (RSIT) от случайни / произволно от и го запишете на вашия Desktop.
|
|
| |||
| |||
| Това е твърде дълго за един пост, така че аз ще пост в отделни отговори. Log.txt: Код: |
|
| |||
| |||
| info.txt: Код: |
|
| |||
| |||
| Премахване на ненужната startups. Realtek AC97 аудио - Събитие Монитор. "Sypware" файла тайничко използват монитора си действия. Тя не е зловещ едно, като дистанционно управление програми, но тя се използва от Realtek да събират данни за клиентите Отворете HijackThis и изберете Направи система, сканира само. Поставете отметка до следните данни: (ако има) - O2 - BHO: (няма име) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (без файл) - O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [Alcmtr] ALCMTR.EXE - O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [Adobe Reader Speed българско] C: \ Program Files \ Adobe \ Reader 9,0 \ Reader \ READER_SL.EXE Важно: Затворете всички прозорци освен HijackThis и натиснете Fix проверени. Изход HijackThis. ---------- Забележка: на инструкциите по-долу, са създадени специално за този потребител. Ако не сте този потребител, НЕ следните направления, тъй като те биха могли да повреди работата на вашата система Отиди на Start> Run и вид notepad.exe след което натиснете OK Копирайте и поставете по-долу в Notepad и освен ако не е fixme.reg да ви Desktop Код: REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Пусни] "Alcmtr" =- "Adobe Reader Speed българско" =- Уверете се, че ти ми кажи, ако получите съобщение за успех за добавяне на по-горе на системния регистър. Ако не получите съобщение за успех, то не е работа. Изтрийте fixme.reg от Desktop. ---------- Съмнителните файлове, за да сканирате Моля, отидете на VirSCAN.org FREE он-лайн сканиране услуга (Ако повече от един файл нужди сканирани те трябва да се направи отделно и дневници афиш за всеки един) 1. Копирайте и поставете следния файл пътека в Съмнителните файлове, за да сканирате полето в горната част на страницата. Код: C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ ahj8d2x9.sys 3. Пресцентър Ctrl + V на клавиатурата (и двете по едно и също време), за да вмъкнете файл път в прозореца. 4. Кликнете върху Качване бутон. Това ще се извърши сканиране за много различни вируса сканиране двигатели. Вашият файл вероятно ще се въведе в опашка, което обикновено отнема по-малко от една минута да изчистите. Важно: Изчакайте за сканиране на всички двигатели, за да завършите. 5. След като сканирането приключи превъртете надолу и кликнете върху Копиране в клипборда бутон. Това ще копира връзката на този доклад на Клипборда. 6. Поставяне на съдържанието на клипборда в следващата си реплика. |
|
| |||
| |||
| Резултати: HJT: изглеждам към работа, или по-малко, когато го направих сканиране след това, не можех да ги виждам там Редактиране на системния регистър: Каза, че е била успешна. VirScan дневник: Код: |
|
| |||
| |||
| Всичко изглежда наред. Има ли някакви специфични проблеми, или просто проверявам? |
|
| |||
| |||
| Понякога повторно регистриране всичко ще направи чудеса. Изтеглям Dial-а-Fix от djlizard, запазете го на работния плот след това извлечение го със собствена папка.
---------- Ако проблемът все още е до момента. Отвори Dial-а-фиксират и да кликнете върху иконата на чук. Когато приключи, изберете Ремонт Разрешения и кликнете Старт Когато приключи, изберете Ремонт / преинсталиране на IE и кликнете Старт Ако във всеки път, когато се появи подкана за XP CD, поставете го Уверете се отбелязва всяка съобщения за грешки и след тях тук Рестартирайте когато се пълни и да ме уведомите, ако има някаква промяна. |
|
| |||
| |||
| Не, появиха съобщения за грешки, така че аз съм рестартирането сега, за съжаление, това ще бъде трудно да се види дали той е работил, защото проблемите се проявяват при случайни интервали от време, така че просто ще трябва да отида на за малко и след друг отговор ако се случи отново, в противен случай мисля, че ще са сортирани него. Също така, знаете ли на какъвто и да е начин да се ускори обувка горе много? Мисля, че основният проблем е, че има много програми за откриване при стартиране (ATI контролен център, телефон, PDA синхронизация мениджъри, AV и т.н.), но се чудя, ако има нещо, което мога да направя, или ако трябва да си с нея. Имам Winpatrol, за да мога да контролирам какво получава пуснати в стартовия др И накрая, нищо какво да направя с някой от този, но този, аз трябва да попитам за това, че сте били чудите какво прави чрез промяна на името на HJT да снайперист, както и да поискате в инструкциите в лепкава? Благодарим ви за отделеното време EvilFantasy, аз ще ти дам + представител за тази партида ![]() АТРИБУТИ: Оказа се, не мога да ви дам представител, пита ме за "разпространение на представител", така че тя изглежда, че последният човек да бъде от полза за мен, както добре. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Мрежово устройство и "лепкави" autorun.inf проблеми. | mbond | Windows операционни системи | 0 | 18 Юни 2009 20:23 |
| HJT и други трупи | antbann | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 12 ноември 2008 14:32 |
| Моят логове | thingie2 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 3 | 14 Март 2008 12:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |