menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

Záznamy z lepivými

Reply

Thread Nástroje
Old 19.prosince 2008, 00:51
Dárce Skupina

Default Záznamy z lepivými

Jak jsem uvedl v toto vláknoJsem byl procházejí lepkavých a mám až do kroku 6 (jsem restartovány) Tak jsem hned vysílání, aby se zjistilo, zda si myslíte, že bych měla jít jakákoli další.

SAS Přihlášení:
Kód:
SUPERAntiSpyware Scan Log http://www.superantispyware.com Generated 12/18/2008 v 06:47 PM Application Version: 4.23.1006 Core Pravidla databáze Version: 3678 Trace Pravidla databáze Version: 1657 Scan type: Complete Scan Scan Celkový čas: 01:15:32 Memory naskenované položky: 617 Memory zjištěných ohrožení: 0 položek registru testovány: 5092 Registry zjištěných ohrožení: 0 položek skenovaných souborů: 21352 souboru zjištěných ohrožení: 4 Adware.Tracking Cookie C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ @ richard_anderson adbrite [1]. txt C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ richard_anderson @ questionmarket [1]. txt C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ richard_anderson@bs.serving-sys [1 ]. txt C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ @ richard_anderson slouží-sys [1]. txt
MBAM log:
Kód:
Malwarebytes 'Anti-Malware 1.31 Verze databáze: 1516 Windows 5.1.2600 Service Pack 3 18/12/2008 19:34:32 mbam-log-2008-12-18 (19-34-32). Txt Scan type: Quick Scan Objektu skenováno: 50980 Uplynulý cas: 17 minute (s), 30 second (s) Infikované procesy pameti: 0 Infikované pametové moduly: 0 Infikované klíce registru: 0 Infikované hodnoty registru: 0 Infikované položky dat registru: 0 Infikované složky: 0 Infikované soubory : 0 Infikované procesy pameti: (Žádné zákerné zjištěny položek) Infikované pametové moduly: (Žádné zákerné položky zjištěny) Infikované klíce registru: (Žádné zákerné položky zjištěny) Infikované hodnoty registru: (Žádné zákerné položky zjištěny) Infikované položky dat registru: (Žádné zákerné položek zjištěn) Infikované složky: (Žádné zákerné zjištěny položek) Infikované soubory: (Žádné zákerné zjištěny položek)
Na zdraví.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 19.prosince 2008, 12:07
Moderátor skupiny

Stáhnout náhodný systém informační nástroj (RSIT) namátkovými / náhodně a uložte jej na plochu.
  • Dvojitým kliknutím na RSIT.exe běžet.
  • Klikněte Pokračovat na disclaimer obrazovce.
  • Jakmile je hotové, dva Protokoly budou otevřené.
  • log.txt <bude maximalizovaným a info.txt <bude minimalizován
  • Prosím post obsah oba logy v příštím odpověď.

Old 19.prosince 2008, 15:29
Dárce Skupina

Je to příliš dlouho na jeden příspěvek, tak jsem si místo v samostatném odpovědí.

Log.txt:
Kód:
Old 19.prosince 2008, 15:29
Dárce Skupina

info.txt:
Kód:
Nazdraví EF
Old 19.prosince 2008, 15:48
Moderátor skupiny

Odstranit zbytečné firmami.

Realtek AC97 Audio - akce Monitor. "Sypware" soubor používá tajně sledovat své akce. Není to zlověstný jedno, stejně jako dálkové ovládání programů, ale je používán by Realtek shromažďovat data o zákaznících

HijackThis a zvolte Otevřít Do systému kontrolovat jen.

Umístěte zatržítko vedle těchto poznámek: (pokud existuje)

- O2 - BHO: (bez názvu) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (ne obrázek)
- O4 - HKLM \ .. \ Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
- O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] C: \ PROGRAM FILES \ Adobe \ Reader 9.0 \ Reader \ READER_SL.EXE

Důležité upozornění: Zavřete všechna okna kromě HijackThis a pak klepněte na tlačítko Fix kontrolovány.

Konec HijackThis.

----------

Poznámka: níže uvedených pokynů byly vytvořeny speciálně pro tohoto uživatele. Pokud si nejste tímto uživatelem DON'T postupujte podle těchto pokynů, které by mohly poškodit chod vašeho systému

Přejít na Start> Spustit a typ notepad.exe Poté klikněte na OK

Zkopírujte a vložte níže do Poznámkového bloku a uložit jako fixme.reg aby Vaše Desktop

Kód:
REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run] "Alcmtr" =- "Adobe Reader Speed Launcher" =-
Vyhledejte fixme.reg na ploše dvou-klikněte na něj. Odpověď Ano Až budete vyzváni k sloučit s rejstříkem.

Ujistěte se, že byste mi říct, když obdrží zprávu o úspěchu připočtením výše do registru. Pokud nebudete mít úspěch zpráva, že nefunguje.

Odstraňte fixme.reg od Desktop.

----------

Podezřelé soubory ke skenování

Najdete na VirSCAN.org ZDARMA on-line služby scan
(Je-li více než jeden soubor musí naskenovaná musí být provedeno samostatně a protokoluje posta pro každé z nich)

1. Zkopírujte a vložte následující cestu k souboru do Podezřelé soubory ke skenování Schránka na horní části stránky.
Kód:
C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ ahj8d2x9.sys
2. Na nahrání stránky, klikněte jednou uvnitř okna vedle Lidé.
3. Tisk Ctrl + W na klávesnici (oba současně) vložte cestu k souboru do okna.
4. Klikněte na Upload tlačítko.
To se provede vyhledávání v několika různých virů motory.
Váš soubor bude možno do fronty, která obvykle trvá méně než minutu na jasné.
Důležité upozornění: Počkejte na všechny testování motorů dokončit.
5. Jakmile je skenování dokončeno přejděte dolů a klikněte na Kopírovat do schránky tlačítko. Tato kopie bude odkaz na zprávu do schránky.
6. Vložit obsah schránky do příštího odpověď.

Old 19.prosince 2008, 16:05
Dárce Skupina

Výsledky:

HJT: zdálo se do práce, nebo alespoň, když jsem udělal scan po jsem nemohl vidět je tam,

Registry upravit: Said bylo úspěšné.

VirScan deník:
Kód:
Díky opět EF
Old 19.prosince 2008, 16:06
Moderátor skupiny

Vše vypadá v pořádku. Existují nějaké specifické problémy nebo jen kontrolu?

Old 19.prosince 2008, 16:10
Dárce Skupina

Jen jsem se zmínil o problémech tady prostě tak, že chtěl zkontrolovat nebylo nějaké malware, ale zdá se, že je jen několik chyb v některých řidičů, nebo v OS, který způsobuje, že potom.
Old 19.prosince 2008, 16:18
Moderátor skupiny

Někdy re-registrace všechno bude dělat zázraky.

Stáhnout Dial-a-Fix podle djlizard, uložte jej na plochu pak extrahovat to je to vlastní složku.
  • Otevřete složku a spustit Dial-a-fix.exe
  • 2 okna otevře. Zavřít ten v pozadí označené restriktivní politiky
  • Zaškrtněte políčko v oddílu 1, Vyprázdni temp složky.
  • Zaškrtněte políčko v oddílu 2, Fix Windows Installer.
  • Zaškrtněte políčko v části 4, označený SSL / HTTPS / kryptografie. 4 boxy rámci by měly být kontrolovány před -
  • Zkontrolovat všechny krabice v § 5, označený Registrace Center.
  • Klepněte na tlačítko Přejít
  • OK jakékoli chybové hlášky, pokud obdrželi, ale napsat jim dolů a místo nich zde.
  • Restartujte počítač, kdy udělal.

----------

Pokud se problém stále přítomna.

Otevřeno Dial-a-fix a klikněte na ikonu kladiva.
Při úplné, zvolte opravu oprávnění a klepněte na tlačítko Přejít
Při úplné, zvolte opravu / přeinstalovat IE a klikněte na Zobrazit

Pokud se kdykoli budete vyzváni k zadání XP CD, vložte ji
Značka vědomí jakékoli chybové zprávy a po nich zde
Rebootujte při úplné a dejte mi vědět, jestli existuje nějaké změně.

Old 19.prosince 2008, 16:42
Dárce Skupina

Ne, chybové zprávy se objevily, tak jsem restartovat nyní, bohužel, bude to těžké zjistit, jestli to pracuje, protože se objeví problémy v náhodných intervalech, takže budu muset jít na pro trochu jinou odpověď a post pokud se to stane znovu, jinak myslím, že to bude mít setříděno to.

Také víte o nijak Urychlíte start systému a až moc? Myslím, že hlavním problémem je mám docela málo programů otevření při spuštění (ATI Control Center, telefon a PDA synch manažery, AV apod.), ale věděl, pokud je něco co můžu udělat, nebo když jsem se držet s ním. Mám WinPatrol, takže můžu kontrolovat, co se dostane do startu apod.

Konečně, nic moc se s některým z tohoto, ale váš jedné musím zeptat na to, jsem přemýšlel, co dělá a změní jméno na HJT odstřelovač, jak vás zeptat na návod v lepivými?

Díky za váš čas EvilFantasy, Dám ti + rep pro tuto šarži

EDIT: Ukázalo se, že nemohu dát rep, ptá se mě "šířit rep", takže se zdá, jste byl poslední chlap být užitečné i pro mě.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Síťové jednotky a 'lepivými' AUTORUN.INF problémy. mbond Operační systémy Windows 0 18. června 2009 20:23
HJT a jiné špalky antbann Virus, spyware a bezpečnost 1 12. listopadu 2008 14:32
Moje špalky thingie2 Virus, spyware a bezpečnost 3 14. března 2008 12:20
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.