![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak jsem uvedl v toto vláknoJsem byl procházejí lepkavých a mám až do kroku 6 (jsem restartovány) Tak jsem hned vysílání, aby se zjistilo, zda si myslíte, že bych měla jít jakákoli další.
SAS Přihlášení: Kód: SUPERAntiSpyware Scan Log http://www.superantispyware.com Generated 12/18/2008 v 06:47 PM Application Version: 4.23.1006 Core Pravidla databáze Version: 3678 Trace Pravidla databáze Version: 1657 Scan type: Complete Scan Scan Celkový čas: 01:15:32 Memory naskenované položky: 617 Memory zjištěných ohrožení: 0 položek registru testovány: 5092 Registry zjištěných ohrožení: 0 položek skenovaných souborů: 21352 souboru zjištěných ohrožení: 4 Adware.Tracking Cookie C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ @ richard_anderson adbrite [1]. txt C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ richard_anderson @ questionmarket [1]. txt C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ richard_anderson@bs.serving-sys [1 ]. txt C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ @ richard_anderson slouží-sys [1]. txt Kód: Malwarebytes 'Anti-Malware 1.31 Verze databáze: 1516 Windows 5.1.2600 Service Pack 3 18/12/2008 19:34:32 mbam-log-2008-12-18 (19-34-32). Txt Scan type: Quick Scan Objektu skenováno: 50980 Uplynulý cas: 17 minute (s), 30 second (s) Infikované procesy pameti: 0 Infikované pametové moduly: 0 Infikované klíce registru: 0 Infikované hodnoty registru: 0 Infikované položky dat registru: 0 Infikované složky: 0 Infikované soubory : 0 Infikované procesy pameti: (Žádné zákerné zjištěny položek) Infikované pametové moduly: (Žádné zákerné položky zjištěny) Infikované klíce registru: (Žádné zákerné položky zjištěny) Infikované hodnoty registru: (Žádné zákerné položky zjištěny) Infikované položky dat registru: (Žádné zákerné položek zjištěn) Infikované složky: (Žádné zákerné zjištěny položek) Infikované soubory: (Žádné zákerné zjištěny položek) Můj systém: První OC
|
|
| |||
| |||
| Stáhnout náhodný systém informační nástroj (RSIT) namátkovými / náhodně a uložte jej na plochu.
|
|
| |||
| |||
| Je to příliš dlouho na jeden příspěvek, tak jsem si místo v samostatném odpovědí. Log.txt: Kód: |
|
| |||
| |||
| info.txt: Kód: |
|
| |||
| |||
| Odstranit zbytečné firmami. Realtek AC97 Audio - akce Monitor. "Sypware" soubor používá tajně sledovat své akce. Není to zlověstný jedno, stejně jako dálkové ovládání programů, ale je používán by Realtek shromažďovat data o zákaznících HijackThis a zvolte Otevřít Do systému kontrolovat jen. Umístěte zatržítko vedle těchto poznámek: (pokud existuje) - O2 - BHO: (bez názvu) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (ne obrázek) - O4 - HKLM \ .. \ Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE - O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] C: \ PROGRAM FILES \ Adobe \ Reader 9.0 \ Reader \ READER_SL.EXE Důležité upozornění: Zavřete všechna okna kromě HijackThis a pak klepněte na tlačítko Fix kontrolovány. Konec HijackThis. ---------- Poznámka: níže uvedených pokynů byly vytvořeny speciálně pro tohoto uživatele. Pokud si nejste tímto uživatelem DON'T postupujte podle těchto pokynů, které by mohly poškodit chod vašeho systému Přejít na Start> Spustit a typ notepad.exe Poté klikněte na OK Zkopírujte a vložte níže do Poznámkového bloku a uložit jako fixme.reg aby Vaše Desktop Kód: REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run] "Alcmtr" =- "Adobe Reader Speed Launcher" =- Ujistěte se, že byste mi říct, když obdrží zprávu o úspěchu připočtením výše do registru. Pokud nebudete mít úspěch zpráva, že nefunguje. Odstraňte fixme.reg od Desktop. ---------- Podezřelé soubory ke skenování Najdete na VirSCAN.org ZDARMA on-line služby scan (Je-li více než jeden soubor musí naskenovaná musí být provedeno samostatně a protokoluje posta pro každé z nich) 1. Zkopírujte a vložte následující cestu k souboru do Podezřelé soubory ke skenování Schránka na horní části stránky. Kód: C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ ahj8d2x9.sys 3. Tisk Ctrl + W na klávesnici (oba současně) vložte cestu k souboru do okna. 4. Klikněte na Upload tlačítko. To se provede vyhledávání v několika různých virů motory. Váš soubor bude možno do fronty, která obvykle trvá méně než minutu na jasné. Důležité upozornění: Počkejte na všechny testování motorů dokončit. 5. Jakmile je skenování dokončeno přejděte dolů a klikněte na Kopírovat do schránky tlačítko. Tato kopie bude odkaz na zprávu do schránky. 6. Vložit obsah schránky do příštího odpověď. |
|
| |||
| |||
| Výsledky: HJT: zdálo se do práce, nebo alespoň, když jsem udělal scan po jsem nemohl vidět je tam, Registry upravit: Said bylo úspěšné. VirScan deník: Kód: |
|
| |||
| |||
| Vše vypadá v pořádku. Existují nějaké specifické problémy nebo jen kontrolu? |
|
| |||
| |||
| Někdy re-registrace všechno bude dělat zázraky. Stáhnout Dial-a-Fix podle djlizard, uložte jej na plochu pak extrahovat to je to vlastní složku.
---------- Pokud se problém stále přítomna. Otevřeno Dial-a-fix a klikněte na ikonu kladiva. Při úplné, zvolte opravu oprávnění a klepněte na tlačítko Přejít Při úplné, zvolte opravu / přeinstalovat IE a klikněte na Zobrazit Pokud se kdykoli budete vyzváni k zadání XP CD, vložte ji Značka vědomí jakékoli chybové zprávy a po nich zde Rebootujte při úplné a dejte mi vědět, jestli existuje nějaké změně. |
|
| |||
| |||
| Ne, chybové zprávy se objevily, tak jsem restartovat nyní, bohužel, bude to těžké zjistit, jestli to pracuje, protože se objeví problémy v náhodných intervalech, takže budu muset jít na pro trochu jinou odpověď a post pokud se to stane znovu, jinak myslím, že to bude mít setříděno to. Také víte o nijak Urychlíte start systému a až moc? Myslím, že hlavním problémem je mám docela málo programů otevření při spuštění (ATI Control Center, telefon a PDA synch manažery, AV apod.), ale věděl, pokud je něco co můžu udělat, nebo když jsem se držet s ním. Mám WinPatrol, takže můžu kontrolovat, co se dostane do startu apod. Konečně, nic moc se s některým z tohoto, ale váš jedné musím zeptat na to, jsem přemýšlel, co dělá a změní jméno na HJT odstřelovač, jak vás zeptat na návod v lepivými? Díky za váš čas EvilFantasy, Dám ti + rep pro tuto šarži ![]() EDIT: Ukázalo se, že nemohu dát rep, ptá se mě "šířit rep", takže se zdá, jste byl poslední chlap být užitečné i pro mě. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Síťové jednotky a 'lepivými' AUTORUN.INF problémy. | mbond | Operační systémy Windows | 0 | 18. června 2009 20:23 |
| HJT a jiné špalky | antbann | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 12. listopadu 2008 14:32 |
| Moje špalky | thingie2 | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 14. března 2008 12:20 |
| Thread Nástroje | |
| |