mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Įrašai lipnių

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 19, 2008, 00:51
Donorų grupės

Default Įrašai lipnių

Kaip aš nurodė šioje temojeAš išgyvena lipnus, ir aš turiu iki 6 žingsnio (aš vėl) Taigi, aš esu komandiruotės metu, siekiant išsiaiškinti, ar manote, kad man reikia eiti toliau.

SAS Prisijungti:
Kodas
SUPERAntiSpyware Scan Prisijungti http://www.superantispyware.com Generated 12/18/2008 at 06:47 taikymas Versija: 4.23.1006 Core Taisyklės Database Version: 3678 Trace Taisyklės duomenų bazė Versija: 1.657 Scan Type: Complete Scan viso nuskaitymo laikas: 01:15:32 Atminties elementai nuskaitomi: 617 Atmintis grėsmių detected: 0 registro objektų nuskaitomi: 5092 Registras grėsmių detected: 0 Nuotraukos bylos elementai nuskaitomi: 21.352 Failas grėsmes, kiekis: 4 Adware.Tracking Cookie: C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ richard_anderson @ Adbrite [1]. txt C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ richard_anderson @ questionmarket [1]. txt C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ richard_anderson@bs.serving-sys [1 ]. txt C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ richard_anderson @ serving-sys [1]. txt
MBAM Prisijungti:
Kodas
Malwarebytes 'Anti-Malware 1,31 bazės versija: 1516 Windows 5.1.2600 Service Pack 3 18/12/2008 19:34:32 mbam-log-2008-12-18 (19-34-32). Txt Scan Type: Quick Scan Objektai nuskaityta: 50.980 laikas praėjo: 17 minutes (-s) 30 second (s) Atminties procesai Infected: 0 atminties modulius Infected: 0 registro raktus Infected: 0 registro reikšmes Infected: 0 registro duomenų elementų Infected: 0 Folders Infected: 0 failai Infected : 0 atminties procesai Infected: (no kenkėjiškų elementų aptikta) atmintinių moduliuose Infected: (no kenksminga daiktų aptikti) registro raktus Infected: (no kenksminga daiktų aptikti) vertybių registrą Infected: (no kenkėjiškų elementų aptikta) registro duomenų elementų Infected: (no kenksminga daiktų aptikti) Aplankai Infected: (no kenksminga daiktų aptikti) Failai Infected: (no kenksminga daiktų aptikti)
Į sveikatą.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Gruodis 19, 2008, 12:07
Moderatorius Grupė

Default Įrašai lipnių

Atsisiųsti Random sistemos informacijos priemonė (RSIT) atsitiktinai / atsitiktinį ir išsaugokite jį darbalaukyje.
  • Dukart spustelėkite RSIT.exe paleisti.
  • Spauskite Tęsti ne disclaimer ekrane.
  • Kai jis baigė, du rąstai bus atidaryta.
  • log.txt <bus maksimaliai ir info.txt <bus mažinama
  • Prašome rašyti turinys abu Įrašai į kitą atsakymą.

Old Gruodis 19, 2008, 15:29
Donorų grupės

Default Įrašai lipnių

Jis pernelyg ilgai ir vieną žinutę, kad aš rašyti į atskiras atsakymus.

Log.txt:
Kodas
Old Gruodis 19, 2008, 15:29
Donorų grupės

Default Įrašai lipnių

info.txt:
Kodas
Cheers EF
Old Gruodis 19, 2008, 15:48
Moderatorius Grupė

Default Įrašai lipnių

Pašalinkite nereikalingus pradedantiesiems.

Realtek AC97 Audio - Renginių Monitorius. "Sypware" failas naudojamas slapta kontroliuoti savo veiksmus. Tai ne nelemtas vienas, kaip nuotolinio valdymo programas, bet ji yra naudojama Realtek rinkti duomenis apie klientus

Atidaryti HijackThis ir pasirinkite Ar sistema nuskaito tik.

Vieta varnelė prie šių įrašų: (jei yra)

- O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file)
- O4 - HKLM \ .. \ Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
- O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] C: \ Program Files \ Adobe \ Reader 9.0 \ Reader \ READER_SL.EXE

Svarbu: Uždaryti visus išskyrus HijackThis langai ir spustelėkite Fix patikrinta.

Išeitis HijackThis.

----------

Pastaba Toliau instrukcijos buvo sukurtas specialiai šiam vartotojui. Jei nėra šio vartotojo NĖRA laikytis šių nurodymų, nes jie gali sugadinti jūsų sistemos veikimą

Pereiti į Start> Run ir tipas notepad.exe tada Gerai

Nukopijuokite ir įklijuokite šį kodą į Notepad ir išsaugokite fixme.reg Jūsų Desktop

Kodas
REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run] "Alcmtr" =- "Adobe Reader Speed Launcher" =-
Raskite fixme.reg darbalaukyje ir du kartus spustelėkite jį. Atsakymas Taip Kai jus sujungti su registru.

Įsitikinkite, kad galite pasakyti, jei gausite pranešimą apie sėkmingą pridedant pirmiau į registrą. Jei nenorite gauti prane ¹ im ± sėkmė, it didn't work.

Ištrinti iš darbastalio fixme.reg.

----------

Įtartinas failų skenavimas

Eikite į VirSCAN.org Free on-line nuskaitymo paslaugos
(Jei daugiau nei vienas failas turi nuskaityti turi būti daroma atskirai ir žurnalai Posted už kiekvieną)

1. Nukopijuokite ir įklijuokite šį failą į kelias Įtartinas failų skenavimas laukelyje puslapio viršuje.
Kodas
C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ ahj8d2x9.sys
2. Tuo įkelti puslapį, paspauskite vieną kartą lango viduje šalia Žmonės.
3. Spauda Ctrl + V klaviatūra (ir tuo pačiu metu), įrašykite kelią iki failo į langą.
4. Spauskite Įkelti mygtuką.
Tai atliks nuskaitymo daugelyje skirtingų virusų skanavimo sistemos.
Jūsų byla greičiausiai bus įrašytas į eilę, kuri paprastai trunka mažiau nei minutę, aišku.
Svarbu: Palaukite, visos skanavimo variklių užpildyti.
5. Kai nuskaitymas baigiamas slinkite žemyn ir pasirinkite Kopijuoti į mainų sritį mygtuką. Tai bus nukopijuoti į mainų sritį ataskaitos nuorodą.
6. Įklijuoti mainų srities turinį į kitą atsakymą.

Old Gruodis 19, 2008, 16:05
Donorų grupės

Default Įrašai lipnių

Rezultatai

HJT: atrodė, kad dirbti, ar bent jau kai aš po nuskaitymo, aš nemačiau jų nėra,

Registras Edit: sakė, kad tai buvo sėkmingas.

VirScan Prisijungti:
Kodas
Dar kartą ačiū EF
Old Gruodis 19, 2008, 16:06
Moderatorius Grupė

Default Įrašai lipnių

Viskas atrodo OK. Ar yra kokių nors konkrečių problemų, arba tiesiog patikrinti?

Old Gruodis 19, 2008, 16:10
Donorų grupės

Default Įrašai lipnių

Tiesiog problemos jau minėjau čia taip, tiesiog norėjau patikrinti, ar jis buvo ne koks nors kenkėjiška programa, tačiau atrodo, tai tik tam tikros kai kurių vairuotojų klaidas, ar operacinė sistema, kuri daro jį tada.
Old Gruodis 19, 2008, 16:18
Moderatorius Grupė

Default Įrašai lipnių

Kartais perregistravimą viską padarys stebuklų.

Atsisiųsti Dial-A-Fix iki djlizard, išsaugokite jį darbalaukyje tada išrašo jai jis savo aplanką.
  • Atidarykite aplanką ir paleiskite "Dial-A-fix.exe
  • 2 langai bus atidaryta. Uždaryti fone viena etikete ribojanti politika
  • Patikrinkite 1 skirsnyje lange Išvalyti Temp katalogus.
  • Patikrinkite skirsnio 2 langelyje, Fix Windows Installer ".
  • Patikrinkite 4 skirsnyje lange pavadinimu SSL / HTTPS / Kriptografija. 4 dėžės pagal jį turėtų būti iš anksto pažymėti
  • Pažymėkite visus langelius 5 skirsnis, pažymėtas registracijos centras.
  • Spustelėkite Eiti
  • Gerai, bet klaidos pranešimus, jei gauta, bet rašyti juos ir jų čia.
  • Perkraukite kompiuterį, kai baigsite.

----------

Jei problema vis dar egzistuoja.

Atidarykite telefono-fix ir paspauskite plaktukas piktograma.
Kai baigtas, pasirinkite Repair Leidimai ir spustelėkite Atidaryti
Kai baigtas, pasirinkite Repair / įdiegti IE ir spauskite Pirmyn

Jeigu bet kuriuo metu esate raginami XP "kompaktinį diską, įdėkite jį
Padaryti dėmesį į pranešimus apie klaidas ir rašyti juos čia
Reboot, kai visiškai ir leiskite man žinoti ar yra kokių nors pokyčių.

Old Gruodis 19, 2008, 16:42
Donorų grupės

Default Įrašai lipnių

Ne, klaidos pranešimų, pasirodė, kad aš iš naujo dabar, deja, tai bus sunku pamatyti, jei ji dirbo, nes problemos kyla, atsitiktiniais laiko tarpais, todėl aš jums tiesiog turi eiti už bit ir po kitą atsakymą jei tai vyksta iš naujo, kitaip aš manau, kad bus rūšiuojami ji.

Be to, ar žinote, bet kaip pagreitinti įkrauti daug? Manau, kad pagrindinė problema yra turiu gana daug programų atvėrimas paleisties (ATI kontrolės centras, telefono ir PDA sync vadybininkai, AV ir tt), bet buvo įdomu, jei ten yra ką aš galiu padaryti, arba jei jau turiu Stick su juo. Turiu Winpatrol, kad galėčiau kontroliuoti tai, ką gauna įdėti į paleisties ir tt

Pagaliau, nieko daugiau daryti su bet kuriuo iš šio, bet jūsų viena turiu paklausti apie tai, aš buvo įdomu, ką ji daro keičiant HJT pavadinimas Snaiperis, kaip jūs paprašykite į lipnus lapelis?

Ačiū už sugaištą laiką EvilFantasy, aš duosiu tau + rep už šią partiją

EDIT: Pasirodo, aš negaliu tau rep, prašo manęs "plitimą REP", todėl atrodo, kad buvai paskutinis vaikinas būti naudinga man taip pat.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Tinklo disko ir "Sticky" autorun.inf problemų. mbond Windows "operacinės sistemos 0 Birželis 18, 2009 20:23
HJT ir kitų Įrašai antbann Virus, Spyware & Security 1 Lapkritis 12, 2008 14:32
Mano Įrašai thingie2 Virus, Spyware & Security 3 Kovas 14, 2008 12:20
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.