mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība

Register

Žurnālus, lipīgs

Reply

Thread Tools
Old Decembris 19, 2008, 00:51
Donors Group

Default Žurnālus, lipīgs

Tāpat kā es norādīts šis pavediens, Man ir turpinājies lipīga, un man ir ieguvuši līdz solis 6 (man jāatsāk) Tā nu es esmu norīkošanu tagad, lai redzētu, vai jūs domājat, man vajadzētu iet vēl kādi.

SAS žurnāls:
Kods:
SUPERAntiSpyware Scan Log http://www.superantispyware.com Generated 12/18/2008 at 06:47 Application Version: 4.23.1006 Core Noteikumi Database Version: 3.678 Trace Noteikumi Database Version: 1657 Scan type: Complete Scan Total Scan Time: 01:15:32 Memory preces skenēta: 617 Memory draudiem detected: 0 Registry preces skenēta: 5.092 Registry draudiem detected: 0 Faila preces skenēta: 21.352 File draudiem detected: 4 Adware.Tracking Cookie C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ richard_anderson @ adbrite [1]. txt C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ richard_anderson @ questionmarket [1]. txt C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ richard_anderson@bs.serving-sys [1 ]. txt C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ richard_anderson @ apkalpo-SYS [1]. txt
MBAM žurnāls:
Kods:
Malwarebytes "Anti-Malware 1,31 Database versija: 1516 Windows 5.1.2600 Service Pack 3 18/12/2008 19:34:32 mbam-log-2008-12-18 (19-34-32). Txt Scan type: Quick Scan Objekti skenēts: 50.980 laiks pagājis: 17 minūte (s), 30 second (s) Memory Processes Infected: 0 Memory Modules Infected: 0 Registry Keys Infected: 0 reģistra vērtības Infected: 0 Registry Data Items Infected: 0 Mapes Infected: 0 faili Infected : 0 Atmiņas Processes Infected: (No kaitīgās preces konstatētas) Memory Modules Infected: (No kaitīgās preces konstatētas) Registry Keys Infected: (No kaitīgās preces konstatētas) reģistra vērtības Infected: (No kaitīgās preces konstatētas) Registry Data Items Infected: (No ļaunprātīgs pozīcijas atklāti) Mapes Infected: (No kaitīgās preces konstatētas) Datnes Infected: (No kaitīgās preces konstatētas)
Urravas.

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old Decembris 19, 2008, 12:07
Moderator Group

Default Žurnālus, lipīgs

Lejupielādēt izlases veidā ir sistēmas informācijas rīks (RSIT) izlases / izlases no un saglabājiet to savā datorā.
  • Divreiz uzklikšķiniet uz RSIT.exe darboties.
  • Click Turpināt pie disclaimer ekrānu.
  • Kad tas ir pabeigts, divas logs atvērsies.
  • log.txt <būs maksimizēts un info.txt <tiks minimizēta
  • Lūdzu, pēc satura abi Apaļkoku nākamo atbildi.

Old Decembris 19, 2008, 15:29
Donors Group

Default Žurnālus, lipīgs

Tas ir pārāk garš vienu amata vietu, lai I'll post atsevišķā atbildēm.

Log.txt:
Kods:
Old Decembris 19, 2008, 15:29
Donors Group

Default Žurnālus, lipīgs

info.txt:
Kods:
Cheers EF
Old Decembris 19, 2008, 15:48
Moderator Group

Default Žurnālus, lipīgs

Jānovērš nevajadzīgi jaunizveidotiem uzņēmumiem.

Realtek AC97 Audio - Pasākumu Monitor. "Sypware" failu lieto slepeni kontrolēt savu rīcību. Tas nav draudīgs vienu, piemēram, tālvadības pults programmas, bet tas tiek izmantots ar Realtek apkopot datus par klientiem

Open HijackThis un izvēlieties Vai sistēmas skenēšanu tikai.

Vieta atzīme blakus šādiem ierakstiem: (ja ir)

- O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file)
- O4 - HKLM \ .. \ Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
- O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] C: \ Program Files \ Adobe \ Reader 9,0 \ Reader \ READER_SL.EXE

Svarīgi: Aizveriet visus logus, izņemot HijackThis un pēc tam noklikšķiniet uz Fix pārbaudīja.

Iziet HijackThis.

----------

Piezīme: Instrukcijas turpmāk tika izveidota speciāli šim lietotājam. Ja Jums nav šī lietotāja, DO NOT ievērojiet šos norādījumus, jo tie varētu kaitēt jūsu sistēmas darbības principus

Doties uz Start> Run un tips notepad.exe noklikšķiniet uz OK

Nokopējiet un ielīmējiet tālāk vērā Notepad un saglabāt kā fixme.reg līdz Jūsu Desktop

Kods:
REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run] "Alcmtr" =- "Adobe Reader Speed Launcher" =-
Atrodiet fixme.reg uz darbvirsmas un veiciet uz tā dubultklikšķi. Atbilde kad tiek piedāvāts apvienot ar reģistru.

Pārliecinieties, ka jūs man pateikt, ja saņemat panākumus ziņu par pieskaitot iepriekš, lai reģistrā. Ja Jums nav iegūt panākumus ziņu, tā nestrādāja.

Dzēst fixme.reg no darbvirsmas.

----------

Aizdomīgus failus skenēt

Lūdzu, dodieties uz VirSCAN.org FREE on-line skenēšanas pakalpojumu
(Ja vairāk nekā vienu failu vajadzībām skenētas tie jāveic atsevišķi un žurnāliem ievietojis katram vienam)

1. Nokopējiet un ielīmējiet turpmāk faila ceļu stāšanās Aizdomīgus failus skenēt rūtiņu lapas augšpusē.
Kods:
C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ ahj8d2x9.sys
2. Pie augšupielādēt vietnē, noklikšķiniet vienreiz iekšpusē logu blakus Pārlūkot.
3. Prese Ctrl + V uz tastatūras (uz abiem vienlaicīgi), lai ielīmētu faila ceļu stājas logā.
4. Noklikšķiniet uz Upload pogu.
Tas būs veikt skenēšanu vairākiem dažādu vīrusu skenēšanas dzinēji.
Jūsu fails, iespējams, jāieraksta rindā, kas parasti aizņem mazāk nekā minūti, skaidrs.
Svarīgi: Jāgaida visiem skanēšanas dzinēju lai to pabeigtu.
5. Kad skenēšana ir pabeigta ritiniet uz leju un noklikšķiniet uz Kopēt uz starpliktuvi pogu. Tas būs kopija saikne atskaiti starpliktuvē.
6. Paste no starpliktuves saturu nākamo atbildi.

Old Decembris 19, 2008, 16:05
Donors Group

Default Žurnālus, lipīgs

Rezultāti:

HJT: šķita darbu, vai vismaz tad, kad man bija skenēšanas pēc tam, es neredzu tos tur,

Reģistra rediģēšana: Said tā bija veiksmīga.

VirScan žurnāls:
Kods:
Thanks again EF
Old Decembris 19, 2008, 16:06
Moderator Group

Default Žurnālus, lipīgs

Viss izskatās OK. Vai ir kādas īpašas problēmas vai vienkārši pārbaudīt?

Old Decembris 19, 2008, 16:10
Donors Group

Default Žurnālus, lipīgs

Tikai problēmas, es teicu šeit jā, tikai gribēju, lai pārbaudītu tā nebija kādu malware, Bet šķiet, ka tas ir tikai dažas bugs dažiem vadītājiem, vai OS, kas izraisa to tad.
Old Decembris 19, 2008, 16:18
Moderator Group

Default Žurnālus, lipīgs

Dažreiz pārreģistrētu viss būs darīt brīnumus.

Lejupielādēt Dial--Fix ar djlizard, saglabājiet to desktop tad ekstraktu to tā paša mapi.
  • Atvērt mapi un palaist Dial--fix.exe
  • 2 logi būs atvērts. Aizvērt vienu fona nosaukumu ierobežojoša politika
  • Pārbaudiet lodziņu 1 iedaļā, Empty temp mapes.
  • Pārbaudiet lodziņu sadaļā 2, Fix Windows Installer.
  • Pārbaudiet lodziņu 4 iedaļā ar nosaukumu SSL / HTTPS / Kriptogrāfija. 4 kastes zem tā būtu iepriekš jāpārbauda
  • Pārbaudiet visas kastēs 5 iedaļā ar nosaukumu Reģistrācija centrā.
  • Click Go
  • OK kļūdas paziņojumus, ja tie saņemti, bet rakstīt viņus and post them here.
  • Restartēt datoru, kad izdarīts.

----------

Ja problēma joprojām pastāv.

Open Dial-a-fix un noklikšķiniet āmurs ikonas.
Kad pabeigta, izvēlieties remonts Atļaujas un noklikšķiniet uz taustiņa Aiziet
Kad pabeigta, izv Repair / pārinstalēt IE un noklikšķiniet uz taustiņa Aiziet

Ja jebkurā laikā jums tiek piedāvāts par XP kompaktdisku, ievietojiet to
Padarīt vērā jebkuru kļūdu ziņojumus un pēc tās šeit
Reboot, kad pilnīga un dariet man zināmu, ja tur ir izmaiņas.

Old Decembris 19, 2008, 16:42
Donors Group

Default Žurnālus, lipīgs

Nē, kļūdu ziņojumus, šķiet, tāpēc es esmu atsākt tagad, diemžēl, būs grūti saprast, ja tā ir strādājusi, jo problēmas rodas pēc nejauši izvēlētiem intervāliem, tāpēc es ņemšu tikai doties uz bitu un nosūtīt citu atbildi ja tas notiek atkal, citādi es domāju, ka tas būs sakārtots tā.

Tāpat jūs zināt kāds veids, kā paātrināt boot up daudz? Es domāju, ka galvenā problēma ir tā, esmu diezgan maz programmu atvērt starta (ATI control center, tālruņa un PDA sync vadītājiem, AV utt), taču bija jautājums, ja ir kaut ko es varu darīt, vai ja man ir pielīmēt ar to. Man ir Winpatrol, lai es varētu kontrolēt, kas izpaužas ievieš starta uc

Visbeidzot, neko daudz darīt ar jebkuru, taču Jūsu man jājautā par to, es esmu bijis jautājums, ko tā dara, mainot nosaukumu HJT lai snaiperis, kā jūs lūgsit ar lipīgo pusi uz instrukcijām?

Paldies par jūsu laiku EvilFantasy, es došu jums + rep par šo partiju

EDIT: Izrādās, es nevaru sniegt jums rep, lūdz mani "spread rep", tāpēc šķiet, ka jums bija pēdējais puisis būt noderīga, lai man labi.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.