menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

Záznamy z lepivými

Reply

Thread Tools
Old 19.prosince 2008, 00:51
Darcu Skupina

Default Záznamy z lepivými

Ako som uviedol v toto vláknoSom bol prechádzajú lepkavých a mám až do kroku 6 (jsem reštartovanie) Tak som hneď vysielania, aby sa zistilo, či si myslíte, že by som mala ísť každá ďalšia.

SAS Prihlásenie:
Kód:
SUPERAntiSpyware Scan Log http://www.superantispyware.com Generated 12/18/2008 v 06:47 PM Application Version: 4.23.1006 Core Pravidlá databázy Version: 3678 Trace Pravidlá databázy Version: 1657 Scan type: Complete Scan Scan Celkový čas: 01:15:32 Memory naskenované položky: 617 Memory zistených ohrozenia: 0 položiek registra testované: 5092 Registry zistených ohrozenia: 0 položiek skenovaných súborov: 21352 súboru zistených ohrozenia: 4 Adware.Tracking Cookie C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ @ richard_anderson adbrite [1]. txt C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ richard_anderson @ questionmarket [1]. txt C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ richard_anderson@bs.serving-sys [1 ]. txt C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ @ richard_anderson slúži-sys [1]. txt
MBAM log:
Kód:
Malwarebytes 'Anti-Malware 1.31 Verzia databázy: 1516 Windows 5.1.2600 Service Pack 3 18/12/2008 19:34:32 mbam-log-2008-12-18 (19-34-32). Txt Scan type: Quick Scan objektu kontrolovaných: 50980 Uplynulý cas: 17 minute (s), 30 second (s) Infikované procesy pameti: 0 Infikované pamätovej moduly: 0 Infikované klúce registra: 0 Infikované hodnoty databázy Registry: 0 Infikované položky dat registru: 0 Infikované zložky: 0 Infikované súbory : 0 Infikované procesy pameti: (Žádné zákerné zistené položiek) Infikované pamätovej moduly: (Žádné zákerné položky zistili) Infikované klúce registru: (Žádné zákerné položky zistili) Infikované hodnoty registru: (Žádné zákerné položky zistili) Infikovaných položky dat registru: (Žádné zákerné položiek zistený) Infikované zložky: (Žádné zákerné zistené položiek) Infikované súbory: (Žiadne zákerné zistené položiek)
Na zdravie.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 19.prosince 2008, 12:07
Moderátor skupiny

Stiahnuť náhodný systém informačný nástroj (rsit) náhodnými / náhodne a uložte ho na plochu.
  • Dvojitým kliknutím na RSIT.exe plynúť.
  • Kliknite Pokračovať na disclaimer obrazovke.
  • Keď je hotové, dva Protokoly budú otvorené.
  • log.txt <bude maximalizovaným a info.txt <bude minimalizovaný
  • Prosím post obsah obidva logami v ďalšom odpoveď.

Old 19.prosince 2008, 15:29
Darcu Skupina

Je to príliš dlho na jeden príspevok, tak som si miesto v samostatnom odpovedí.

Log.txt:
Kód:
Old 19.prosince 2008, 15:29
Darcu Skupina

info.txt:
Kód:
Nazdraví EF
Old 19.prosince 2008, 15:48
Moderátor skupiny

Odstrániť zbytočné firmami.

Realtek AC97 Audio - akcie Monitor. "Sypware" súbor používa tajne sledovať svoje akcie. Nie je to zlovestný jedno, rovnako ako diaľkové ovládanie programov, ale je používaný by Realtek zhromažďovať dáta o zákazníkoch

HijackThis a vyberte Otvoriť Do systému kontrolovať len.

Umiestnite zatržítko vedľa týchto poznámok: (ak existuje)

- O2 - BHO: (bez názvu) - (7E853D72-626a-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (ne obrázok)
- O4 - HKLM \ .. \ Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
- O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] C: \ Program Files \ Adobe \ Reader 9.0 \ Reader \ reader_sl.exe

Dôležité upozornenie: Zatvorte všetky okná okrem HijackThis a potom kliknite na tlačidlo Fix kontrolované.

Koniec HijackThis.

----------

Poznámka: nižšie uvedených pokynov boli vytvorené špeciálne pre tohto užívateľa. Ak si nie ste týmto užívateľom DON'T postupujte podľa týchto pokynov, ktoré by mohli poškodiť chod vášho systému

Prejsť na Štart> Spustiť a typ notepad.exe Potom kliknite na OK

Skopírujte a vložte nižšie do poznámkového bloku a uložiť ako fixme.reg aby Vaša Desktop

Kód:
REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run] "Alcmtr" =- "Adobe Reader Speed Launcher" =-
Prejdite fixme.reg na ploche dvoch-kliknite na neho. Odpoveď Áno Až budete vyzvaní na zlúčiť s registrom.

Uistite sa, že by ste mi povedať, keď dostane správu o úspechu pripočítaním vyššie do registra. Ak nebudete mať úspech správa, že nefunguje.

Odstráňte fixme.reg od Desktop.

----------

Podozrivé súbory na skenovanie

Nájdete na VirSCAN.org ZDARMA on-line služby scan
(Ak je viac ako jeden súbor musí skenovaná sa musí vykonať samostatne a protokoluje posta pre každé z nich)

1. Skopírujte a prilepte nasledujúcu cestu k súboru do Podozrivé súbory na skenovanie Schránka na hornej časti stránky.
Kód:
C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ ahj8d2x9.sys
2. Na nahrání stránky, kliknite raz vnútri okna vedľa Ľudia.
3. Tlač Ctrl + W na klávesnici (oba súčasne) vložte cestu k súboru do okna.
4. Kliknite na Upload tlačidlo.
To sa vykoná vyhľadávanie v niekoľkých rôznych vírusov motory.
Váš súbor bude možné do fronty, ktorá zvyčajne trvá menej ako minútu na jasné.
Dôležité upozornenie: Počkajte na všetky testovanie motorov dokončiť.
5. Keď je skenovanie dokončené prejdite nadol a kliknite na Kopírovať do schránky tlačidlo. Táto kópia bude odkaz na správu do schránky.
6. Vložiť obsah schránky do budúceho odpoveď.

Old 19.prosince 2008, 16:05
Darcu Skupina

Výsledky:

Hjt: zdalo sa do práce, alebo aspoň, keď som urobil scan po som nemohol vidieť je tam,

Registry upraviť: Said bolo úspešné.

VirScan denník:
Kód:
Vďaka opäť EF
Old 19.prosince 2008, 16:06
Moderátor skupiny

Všetko vyzerá v poriadku. Existujú nejaké špecifické problémy alebo len kontrolu?

Old 19.prosince 2008, 16:10
Darcu Skupina

Len som sa zmienil o problémoch tady jednoducho tak, že chcel skontrolovať nebolo nejaké malware, ale zdá sa, že je len niekoľko chýb v niektorých vodičov, alebo v OS, ktorý spôsobuje, že potom.
Old 19.prosince 2008, 16:18
Moderátor skupiny

Niekedy re-registrácia všetko bude robiť zázraky.

Stiahnuť Dial-a-Fix podľa djlizard, uložte ho na plochu potom extrahovať to je to vlastnú zložku.
  • Otvorte zložku a spustiť Dial-a-fix.exe
  • 2 okna otvorí. Zavrieť ten v pozadí označené reštriktívnej politiky
  • Začiarknite políčko v časti 1, vyprázdnite temp zložky.
  • Začiarknite políčko v časti 2, Fix Windows Installer.
  • Začiarknite políčko v časti 4, označený SSL / HTTPS / kryptografia. 4 boxy rámci by mali byť kontrolované pred --
  • Skontrolovať všetky škatule v § 5, označený Registrácia Center.
  • Kliknite na tlačidlo Prejsť
  • OK akékoľvek chybové hlášky, ak dostali, ale napísať im dole a namiesto nich tu.
  • Reštartujte počítač, kedy urobil.

----------

Ak sa problém stále prítomná.

Otvorené Dial-a-fix a kliknite na ikonu kladiva.
Pri úplnej, vyberte opravu oprávnenia a kliknite na tlačidlo Prejsť
Pri úplnej, vyberte opravu / preinštalovať IE a kliknite na Zobraziť

Ak sa kedykoľvek budete vyzvaní na zadanie XP CD, vložte ju
Značka vedomie akékoľvek chybové správy a po nich tu
Rebootujte pri úplnej a dajte mi vedieť, či existuje nejaké zmene.

Old 19.prosince 2008, 16:42
Darcu Skupina

Nie, chybové správy sa objavili, tak som reštartovať teraz, bohužiaľ, bude to ťažké zistiť, či to funguje, pretože sa objavia problémy v náhodných intervaloch, takže budem musieť ísť na pre trochu inú odpoveď a post ak sa to stane znovu, inak myslím, že to bude mať Zoradené to.

Tiež viete o nijak urýchlite štart systému a až moc? Myslím, že hlavným problémom je mám docela málo programov otvorenie pri spustení (ATI Control Center, telefón a PDA synch manažérov, AV apod), ale vedel, ak je niečo čo môžem urobiť, alebo keď som sa držať s ním. Mám WinPatrol, takže môžem kontrolovať, čo sa dostane do startu apod

Nakoniec, nič moc sa s niektorým z tohto, ale váš jednej musím opýtať na to, som premýšľal, čo robí a zmení meno na hjt odstřelovač, ako vás opýtať na návod v lepivými?

Vďaka za váš čas EvilFantasy, Dám ti + rep pre túto šaržu

EDIT: Ukázalo sa, že nemôžem dať rep, pýta sa ma "šíriť rep", takže sa zdá, ste bol posledný chlap byť užitočné aj pre mňa.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Sieťové jednotky a 'lepivými' Autorun.inf problémy. mbond Operačné systémy Windows 0 18. júna 2009 20:23
Hjt a iné guľatina antbann Virus, spyware a bezpečnosť 1 12. novembra 2008 14:32
Moja guľatina thingie2 Virus, spyware a bezpečnosť 3 14. marca 2008 12:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.