![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako som uviedol v toto vláknoSom bol prechádzajú lepkavých a mám až do kroku 6 (jsem reštartovanie) Tak som hneď vysielania, aby sa zistilo, či si myslíte, že by som mala ísť každá ďalšia.
SAS Prihlásenie: Kód: SUPERAntiSpyware Scan Log http://www.superantispyware.com Generated 12/18/2008 v 06:47 PM Application Version: 4.23.1006 Core Pravidlá databázy Version: 3678 Trace Pravidlá databázy Version: 1657 Scan type: Complete Scan Scan Celkový čas: 01:15:32 Memory naskenované položky: 617 Memory zistených ohrozenia: 0 položiek registra testované: 5092 Registry zistených ohrozenia: 0 položiek skenovaných súborov: 21352 súboru zistených ohrozenia: 4 Adware.Tracking Cookie C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ @ richard_anderson adbrite [1]. txt C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ richard_anderson @ questionmarket [1]. txt C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ richard_anderson@bs.serving-sys [1 ]. txt C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ @ richard_anderson slúži-sys [1]. txt Kód: Malwarebytes 'Anti-Malware 1.31 Verzia databázy: 1516 Windows 5.1.2600 Service Pack 3 18/12/2008 19:34:32 mbam-log-2008-12-18 (19-34-32). Txt Scan type: Quick Scan objektu kontrolovaných: 50980 Uplynulý cas: 17 minute (s), 30 second (s) Infikované procesy pameti: 0 Infikované pamätovej moduly: 0 Infikované klúce registra: 0 Infikované hodnoty databázy Registry: 0 Infikované položky dat registru: 0 Infikované zložky: 0 Infikované súbory : 0 Infikované procesy pameti: (Žádné zákerné zistené položiek) Infikované pamätovej moduly: (Žádné zákerné položky zistili) Infikované klúce registru: (Žádné zákerné položky zistili) Infikované hodnoty registru: (Žádné zákerné položky zistili) Infikovaných položky dat registru: (Žádné zákerné položiek zistený) Infikované zložky: (Žádné zákerné zistené položiek) Infikované súbory: (Žiadne zákerné zistené položiek) Môj systém: Prvé OC
|
|
| |||
| |||
| Stiahnuť náhodný systém informačný nástroj (rsit) náhodnými / náhodne a uložte ho na plochu.
|
|
| |||
| |||
| Je to príliš dlho na jeden príspevok, tak som si miesto v samostatnom odpovedí. Log.txt: Kód: |
|
| |||
| |||
| info.txt: Kód: |
|
| |||
| |||
| Odstrániť zbytočné firmami. Realtek AC97 Audio - akcie Monitor. "Sypware" súbor používa tajne sledovať svoje akcie. Nie je to zlovestný jedno, rovnako ako diaľkové ovládanie programov, ale je používaný by Realtek zhromažďovať dáta o zákazníkoch HijackThis a vyberte Otvoriť Do systému kontrolovať len. Umiestnite zatržítko vedľa týchto poznámok: (ak existuje) - O2 - BHO: (bez názvu) - (7E853D72-626a-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (ne obrázok) - O4 - HKLM \ .. \ Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE - O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] C: \ Program Files \ Adobe \ Reader 9.0 \ Reader \ reader_sl.exe Dôležité upozornenie: Zatvorte všetky okná okrem HijackThis a potom kliknite na tlačidlo Fix kontrolované. Koniec HijackThis. ---------- Poznámka: nižšie uvedených pokynov boli vytvorené špeciálne pre tohto užívateľa. Ak si nie ste týmto užívateľom DON'T postupujte podľa týchto pokynov, ktoré by mohli poškodiť chod vášho systému Prejsť na Štart> Spustiť a typ notepad.exe Potom kliknite na OK Skopírujte a vložte nižšie do poznámkového bloku a uložiť ako fixme.reg aby Vaša Desktop Kód: REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run] "Alcmtr" =- "Adobe Reader Speed Launcher" =- Uistite sa, že by ste mi povedať, keď dostane správu o úspechu pripočítaním vyššie do registra. Ak nebudete mať úspech správa, že nefunguje. Odstráňte fixme.reg od Desktop. ---------- Podozrivé súbory na skenovanie Nájdete na VirSCAN.org ZDARMA on-line služby scan (Ak je viac ako jeden súbor musí skenovaná sa musí vykonať samostatne a protokoluje posta pre každé z nich) 1. Skopírujte a prilepte nasledujúcu cestu k súboru do Podozrivé súbory na skenovanie Schránka na hornej časti stránky. Kód: C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ ahj8d2x9.sys 3. Tlač Ctrl + W na klávesnici (oba súčasne) vložte cestu k súboru do okna. 4. Kliknite na Upload tlačidlo. To sa vykoná vyhľadávanie v niekoľkých rôznych vírusov motory. Váš súbor bude možné do fronty, ktorá zvyčajne trvá menej ako minútu na jasné. Dôležité upozornenie: Počkajte na všetky testovanie motorov dokončiť. 5. Keď je skenovanie dokončené prejdite nadol a kliknite na Kopírovať do schránky tlačidlo. Táto kópia bude odkaz na správu do schránky. 6. Vložiť obsah schránky do budúceho odpoveď. |
|
| |||
| |||
| Výsledky: Hjt: zdalo sa do práce, alebo aspoň, keď som urobil scan po som nemohol vidieť je tam, Registry upraviť: Said bolo úspešné. VirScan denník: Kód: |
|
| |||
| |||
| Všetko vyzerá v poriadku. Existujú nejaké špecifické problémy alebo len kontrolu? |
|
| |||
| |||
| Niekedy re-registrácia všetko bude robiť zázraky. Stiahnuť Dial-a-Fix podľa djlizard, uložte ho na plochu potom extrahovať to je to vlastnú zložku.
---------- Ak sa problém stále prítomná. Otvorené Dial-a-fix a kliknite na ikonu kladiva. Pri úplnej, vyberte opravu oprávnenia a kliknite na tlačidlo Prejsť Pri úplnej, vyberte opravu / preinštalovať IE a kliknite na Zobraziť Ak sa kedykoľvek budete vyzvaní na zadanie XP CD, vložte ju Značka vedomie akékoľvek chybové správy a po nich tu Rebootujte pri úplnej a dajte mi vedieť, či existuje nejaké zmene. |
|
| |||
| |||
| Nie, chybové správy sa objavili, tak som reštartovať teraz, bohužiaľ, bude to ťažké zistiť, či to funguje, pretože sa objavia problémy v náhodných intervaloch, takže budem musieť ísť na pre trochu inú odpoveď a post ak sa to stane znovu, inak myslím, že to bude mať Zoradené to. Tiež viete o nijak urýchlite štart systému a až moc? Myslím, že hlavným problémom je mám docela málo programov otvorenie pri spustení (ATI Control Center, telefón a PDA synch manažérov, AV apod), ale vedel, ak je niečo čo môžem urobiť, alebo keď som sa držať s ním. Mám WinPatrol, takže môžem kontrolovať, čo sa dostane do startu apod Nakoniec, nič moc sa s niektorým z tohto, ale váš jednej musím opýtať na to, som premýšľal, čo robí a zmení meno na hjt odstřelovač, ako vás opýtať na návod v lepivými? Vďaka za váš čas EvilFantasy, Dám ti + rep pre túto šaržu ![]() EDIT: Ukázalo sa, že nemôžem dať rep, pýta sa ma "šíriť rep", takže sa zdá, ste bol posledný chlap byť užitočné aj pre mňa. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Sieťové jednotky a 'lepivými' Autorun.inf problémy. | mbond | Operačné systémy Windows | 0 | 18. júna 2009 20:23 |
| Hjt a iné guľatina | antbann | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 12. novembra 2008 14:32 |
| Moja guľatina | thingie2 | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 14. marca 2008 12:20 |
| Thread Tools | |
| |