![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сличан ЈА је наведено у овај тхреад, Сем пролазио кроз лепљив, а сам је добио на корак 6 (сам поновно покретање) Тако сам постинг сада, да ли мислите да бих требао да иде даље.
САС Лог: Цоде: СУПЕРАнтиСпыуаре Скенирај Дневник хттп://ууу.суперантиспыуаре.цом Направљено 12/18/2008 у 06:47 АМ Примена Верзија: 4.23.1006 Основна правила Верзија базе података: 3678 Траг Правила Верзија базе података: 1657 Тип скенирања: Комплетно Скенирање Укупно време скенирања: 01:15:32 меморије артикала скенира: 617 детектованих претњи Меморија: 0 Регистар скенираних издања: 5092 детектованих претњи регистру: 0 артикала скенира датотеке: 21352 Фајл претњи открио: 4 Адуаре.Трацкинг цоокиес Ц: \ Документи и поставке \ Рицхард Андерсон \ "Колачићи" \ рицхард_андерсон @ Адбрите [1] Ткст ц:. \ Документи и поставке \ Рицхард Андерсон \ "Цоокиес \ рицхард_андерсон @ куестионмаркет [1] Ткст ц:. \ Документи и поставке \ Рицхард Андерсон \" Цоокиес \ рицхард_андерсон@бс.сервинг-сыс [1 ] Ткст ц:. \ Документи и поставке \ Рицхард Андерсон \ "Цоокиес \ рицхард_андерсон @ служе-СЫС [1]. Ткст Цоде: Извештаја Малуаребытес 'Анти-Малуаре-а 1.31 Верзија базе података: 5.1.2600 оперативном систему Уиндоус 1516 са сервисним пакетом 3 18/12/2008 19:34:32 мбам-дневник-2008-12-18 (19-34-32) Ткст Тип скенирања: Брзо Скенирање. скенираних објеката: 50980 Протекло време: 17 минут (а), 30 секунди (а) процеси у меморији: 0 Инфицирани Инфицирани модули у меморији: 0 Инфицирани кључеви у регистру: 0 Инфицирани вредности у регистру: 0 Инфицирани подаци у регистру: 0 Инфицирани фасцикле: 0 заражене датотеке : 0 Инфицирани процеси у меморији: (Нема злонамерних ставке нису детектоване) Инфицирани модули у меморији: (Нема злонамерних ставке нису детектоване) Инфицирани кључеви у регистру: (Нема злонамерних ставке нису детектоване) Инфицирани вредности у регистру: (Нема злонамерних ставке нису детектоване) Инфицирани подаци у регистру: (Без злонамеран ставке нису детектоване) Инфицирани фасцикле: (Нема злонамерних ставке нису детектоване) Инфицирани датотеке: (Нема злонамерних ставке нису детектоване) Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| |||
| |||
| Скидати случајни систем информација алат (РСИТ) бы рандом / од случајних и сачувајте је на свој Десктоп.
|
|
| |||
| |||
| Предуго је за један пост, па ћу пост у одвојеним одговора. Лог.ткст: Цоде: |
|
| |||
| |||
| инфо.ткст: Цоде: |
|
| |||
| |||
| Уклоните непотребне стартупс. Реалтек АЦ97 Аудио - Евент Монитор. "Сыпуаре" датотека користи суррептитиоуслы пратити нечије акције. То није убитачан један, као што су даљинско управљање програмима, али се користи Реалтек прикупљање података о клијентима Отвори ХијацкТхис и изаберите Да ли је систем скенирати само. Ставите ознаку уз следеће ставке: (ако постоји) - О2 - БХО: (но наме) - (7Е853Д72-626А-48ЕЦ-А868-БА8Д5Е23Е045) - (но филе) - О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [Алцмтр] АЛЦМТР.ЕКСЕ - О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [Адобе Реадер Спеед Лаунцхер] Ц: \ Програм Филес \ Адобе \ Реадер 9,0 \ Реадер \ РЕАДЕР_СЛ.ЕКСЕ Важно: Затвори све прозоре осим ХијацкТхис, а затим кликните Фикс цхецкед. Излаз ХијацкТхис. ---------- Напомена: се упутства у наставку су израђене специјално за овог корисника. Уколико нисте у овом, НЕ следите ове упутства, јер би могао оштетити деловању вашег система Иди на Старт> Рун и тип нотепад.ексе затим притисните У реду Копирајте и налепите ниже у Нотепад и сачувајте као фиксме.рег да своју Десктоп Цоде: РЕГЕДИТ4 [ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СОФТУАРЕ \ Мицрософт \ Уиндоус \ ЦуррентВерсион \ Рун] "Алцмтр" =- "Адобе Реадер Спеед Лаунцхер" =- Постарајте се да ћете ми рећи ако примите поруку о успеху додавши горе у регистар. Ако не добијете поруку успех, он није 'посао. Брисање фиксме.рег из Десктоп. ---------- Сумњиве датотеке за скенирање Молимо идите на ВирСЦАН.орг СЛОБОДНА он-лине услугу скенирања (Ако више од једне датотеке треба скенирати морају бити готови и одвојено за сваку логове постед један) 1. Копирајте и налепите следећи пут у датотеку Сумњиве датотеке за скенирање оквир на врху странице. Цоде: Ц: \ Уиндоус \ Сыстем32 \ Дриверс \ ахј8д2кс9.сыс 3. Пресс Цтрл + В на тастатури (оба у исто време) за лепљење пут датотеке у прозору. 4. Кликните на Уплоад дугме. Тиме ће се извести на више различитих Сцан вирус скенирање мотора. Ваша датотека ће можда бити унесен у ред чекања на који нормално траје мање од минуте за брисање. Важно: Сачекајте за све од мотора до скенирање заврши. 5. Након што је завршио Сцан идите доле и кликните на Копирај у оставу дугме. То ће копирате линк у извештају у оставу. 6. Лепљење садржаја оставе у следећи одговор. |
|
| |||
| |||
| Резултати: ХЈТ: као да се ради, или бар када сам након скенирања, не бих могао видети их има, Матични уреди: Саид је био успјешан. ВирСцан лог: Цоде: |
|
| |||
| |||
| Све изгледа ОК. Има ли каквих конкретних проблема или само цхецк уп? |
|
| |||
| |||
| Понекад се ре-регистрације све ће учинити чудеса. Скидати Диал-а-Фикс бы дјлизард, сачувајте га на радну површину па извуци га је сопствену фасциклу.
---------- Ако се проблем и даље је присутна. Отвори Диал-а-фикс и кликните на икону чекић. Када се заврши, изаберите Поправка Дозволе и кликните Го Када се заврши, изаберите Поправка / наново ТЈ и кликните Го Ако у било ком тренутку се од вас затражи да је КСП ЦД, убаците га Проверите да приметите било које поруке о грешкама и објавите их овде Ребоот када попуните и јави ми ако има 'било који мењају. |
|
| |||
| |||
| Не, појавила порука о грешци, па сам поново покретање сада, на жалост, бит ће тешко видети ако то је радио, јер се појавити проблеми у случајним интервалима, тако да ћу само да иде за мало и пост други одговор ако се опет деси, иначе мислим да ће се редају га. Такође, да ли ви знате који начин се убрзати боот уп муцх? Мислим да је главни проблем имам доста програма при покретању отварања (АТИ цонтрол центер, телефон и ПДА Сынц менаџерима, АВ и сл), али је био задивљен, ако се ништа не могу учинити, или ако сам да буду са њом. Имам Уинпатрол, тако да могу контролисати шта добије ставили у покретању и сл На крају, ништа пуно направити са било којом од ове, али једно ми је потребно питати о томе, био сам задивљен што чини тако да мења име ХЈТ за снајпер, као што заиста у упутства у приљепљив? Хвала на вашем времену ЕвилФантасы, ја ћу вам дати реп + за ово доста ![]() Едит: Испада Не могу вам дати рипс, пита ме да "разастру реп", па се чини да сте били последњи момак да буде користан за мене, као добро. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мрежни диск и 'лепљив' ауторун.инф проблеме. | мбонд | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 18. јуна 2009 20:23 |
| ХЈТ и другим дневницима | антбанн | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 12 новембар 2008 14:32 |
| Мој логове | тхингие2 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 14 март 2008 12:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |