az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

Günlüklerin kimden yapışkan

Reply

Konu Araçları
Old 19 Aralık 2008, 00:51
Bağış Grubu

Default Günlüklerin kimden yapışkan

Gibi in Bu iplik, Ben yapışkan tamamladıktan sonra, ve ben adım 6 (I) Şimdi, eğer herhangi bir daha gitmek gerektiğini düşünüyorum görmek için ilanıyla pm Yani yeniden başlattınız kadar var.

SAS Girişi:
Kodu:
SUPERAntiSpyware Scan Log http://www.superantispyware.com 12/18/2008 06:47 Uygulama Sürümü: 4.23.1006 Temel Kurallar Veritabanı Sürüm: 3.678 Trace Rules Database Version: 1657 Scan type: Complete Scan Total Scan Time at Generated: 01:15:32 Bellek öğeler taranan: 617 Bellek tehditleri tespit: 0 Kayıt Defteri öğeleri taranmış: 5.092 Kayıt tehditleri tespit: 0 Dosya öğeleri taranmış: 21.352 Dosya tehditleri tespit: 4 Adware.Tracking Çerez C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ AdBrite @ richard_anderson [1]. txt C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ [1 questionmarket @ richard_anderson]. txt C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \ richard_anderson@bs.serving-sys [1 ]. txt C: \ Documents and Settings \ Richard Anderson \ Cookies \-SYS [1] görev @ richard_anderson. txt
MBAM giriş yapın:
Kodu:
Malwarebytes 'Anti-Malware 1,31 Veritabanı versiyonu: 1516 Windows 5.1.2600 Service Pack 3 18/12/2008 19:34:32 mbam-log-2008-12-18 (19-34-32). Txt Tarama türü: Hızlı Tarama Taranan Nesneler: 50.980 geçen zaman: 17 dakika (lar), 30 (lar) Bellek Süreçleri Infected ikinci: 0 Memory Modules Infected: 0 Kayıt Defteri Anahtarlarını Infected: 0 Kayıt Defteri Değerler Infected: 0 Registry Data Items Infected: 0 Klasörler Infected: 0 Dosyalar Infected : 0 Bellek Süreçleri Infected: (No zararlı öğeler tespit) Bellek Modules Infected: (No zararlı öğeler) Kayıt Defteri Anahtarlarını Infected tespit: (No zararlı öğeler) kayıt defteri değerlerini Infected tespit: (No zararlı öğeler) Registry Data Items Infected tespit: (No zararlı öğe) Klasörler Infected tespit: (No zararlı öğeler tespit) Etkilenen Dosyalar: (No zararlı öğeler tespit)
Peynir.

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 19 Aralık 2008, 12:07
Moderatör Grubu

Indirmek rasgele sistem bilgi aracı (RSIT) tarafından rasgele / rasgele ve masaüstünüze kaydedin.
  • Çift tıklayın RSIT.exe çalıştırın.
  • Tıklayın Devam bir feragat ekranında.
  • Bir kere bitmeden iki günlükleri açılacaktır.
  • Log.Txt <en yüksek seviyede olacak ve info.txt <küçültüldüğünde olacak
  • Lütfen içeriğini sonrası her ikiside sonraki yanıtınıza girer.

Old 19 Aralık 2008, 15:29
Bağış Grubu

Bu çok bir yazı için, bu yüzden ayrı yanıtlar gönderilmeye edeceğiz uzun.

Log.Txt:
Kodu:
Old 19 Aralık 2008, 15:29
Bağış Grubu

info.txt:
Kodu:
Şerefe EF
Old 19 Aralık 2008, 15:48
Moderatör Grubu

Gereksiz başlangıçta çıkarın.

Realtek AC97 Audio - Etkinlik Monitör. "Sypware" surreptitiously bir eylem izlemek kullanılan dosya. Bu kötü bir uzaktan kontrol programları gibi değil, bu Realtek, müşterilere ilgili verileri toplamak için kullanılıyor

Açık HijackThis ve Bir sistem taraması yapın sadece.

Bir onay işareti aşağıdaki girdileri yanındaki Yeri: (eğer varsa)

- O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file)
- O4 - HKLM \ .. \ Run: [Alcmtr] alcmtr.exe
- O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] C: \ Program Files \ Adobe \ Reader 9.0 \ Reader \ READER_SL.EXE

Önemli: HijackThis hariç tüm pencereleri kapatın ve tıklatın Ayarı kontrol.

Çıkış HijackThis.

----------

Not: talimatları altında özellikle bu kullanıcı için oluşturulmuştur. Bu kullanıcı değilseniz DON'T gibi sisteminizin çalışmalarına zarar verebilir bu yönergeleri izleyin

Git Başlat> Çalıştır ve türü notepad.exe tıklatın Tamam

Kopyalama ve Not Defteri Asagida ve fixme.reg olarak kaydetmek yapıştırın Masaüstü

Kodu:
REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run] "Alcmtr" =- "Adobe Reader Speed Launcher" =-
Masaüstü ve çift üzerine tıklayınız fixme.reg bulun. Cevap Evet , Kayıt Defteri ile birleştirmek istenir.

Eğer kayıt için yukarıdaki ekleme hakkında bir başarı iletisi alırsınız size söyle emin olun. Eğer bir başarı mesajı alamadım, bu işe yaramadı.

Masaüstü gelen fixme.reg silin.

----------

Şüpheli dosyaları taramak için

Lütfen gidin VirSCAN.org ÜCRETSİZDİR on-line servis tarama
(Birden fazla dosya taranan ihtiyaçlarını ayrı ayrı ve yapılması gereken her biri için gönderilen günlükleri)

1. Kopyalama ve içine aşağıdaki dosya yolunu yapıştırın Şüpheli dosyaları taramak için Sayfanın en üst kısmında kutusu.
Kodu:
C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ ahj8d2x9.sys
2. Yükleme sitesinde, pencere yanında bir kez içine tıklayın İnsanlar.
3. Basın Ctrl + V Klavye aynı zamanda (her iki at) üzerindeki pencereye dosya yolunu yapıştırın.
4. Tıklayın üzerinde Yükle düğmesini tıklayın.
Bu, bir çok farklı virüs genelinde motorları tarama tarama yapılacaktır.
Dosyanız olasılıkla Normalde açık bir dakikadan az sürer bir kuyruk girilecektir.
Önemli: Tüm tarama motorları tamamlamak için bekleyin.
5. Sonra Tarama aşağıya tıklayınız üzerinde ilerleyin tamamlandı Panoya Kopyala düğmesini tıklayın. Bu Pano'yu halinde raporun bağlantıyı kopyalanır.
6. Bir sonraki yanıtınıza Pano'yu kopyalayın içeriği.

Old 19 Aralık 2008, 16:05
Bağış Grubu

Sonuçlar:

HJT:, ya da iş için en az zaman sonra, onları göremiyorum bir tarama yaptım, görünüyordu

Kayıt Defteri düzenleme: başarılı olduğunu söylediler.

VirScan giriş yapın:
Kodu:
Tekrar teşekkürler EF
Old 19 Aralık 2008, 16:06
Moderatör Grubu

Her şey tamam görünüyor. Orada herhangi bir problem ya da bir kontrol var mı?

Old 19 Aralık 2008, 16:10
Bağış Grubu

Ben bahsedilen Sadece sorunları burada Bunun için, bazı kötü amaçlı yazılım olmadığını kontrol etmek istedi, ancak bazı sürücüler sadece bazı hataları veya işletim sistemi olan, daha sonra neden olduğu görülüyor.
Old 19 Aralık 2008, 16:18
Moderatör Grubu

Bazen yeniden mucizeler yapacak her şeyi kayıt.

Indirmek Dial-a-Fix djlizard tarafından masaüstüne sonra kaydedin bunu kendi Klasöre ayıklayabileceğiniz.
  • Klasörü açın ve Çevirmeli run-a-fix.exe
  • 2 pencere açılacaktır. Kapat arka planda bir Kısıtlayıcı Politikaları etiketli
  • Bölüm 1 kutuda Boş ısı klasörleri kontrol edin.
  • Bölüm 2 kutuyu kontrol edin, düzeltin, Windows Installer.
  • Bölüm 4 kutuda etiketli SSL / HTTPS / Kriptografi kontrol edin. Bunu önceden olmalıdır altındaki 4 kasa-kontrol
  • Bölüm 5, tüm kutuları işaretleyin Kayıt Merkezi etiketli.
  • Tıklayın
  • Tamam her türlü hata mesajı varsa aldı, ama bunları yazmak ve burada onları sonrası.
  • Bilgisayarı yeniden başlatın yapılır.

----------

Eğer sorun hala mevcut.

Açık Çevirmeli bir düzeltme tıklayınız çekiç simgesi.
Ne zaman tam seçeneğini Onarım İzinler ve tıklayın
Ne zaman tam seçeneğini Onarım / yeniden IE ve tıklayın

Size XP CD sorulur her zaman, Eğer eklemek
Herhangi bir hata mesajı not edin ve burada onları sonrası
Reboot zaman tam ve eğer herhangi bir değişiklik's bana bildirin.

Old 19 Aralık 2008, 16:42
Bağış Grubu

Hayır, hata mesajları çıktı, çünkü sorunlar rasgele aralıklarla oluşabilir, yani şimdi, ne yazık ki, zor olacaktır eğer çalıştı görmek için, yani sadece bir parça için gidip başka bir cevap sonrası olur yeniden başlatılmasını yaşıyorum Eğer tekrar olursa başka Ben onu sıralanmış olacaktır düşünüyorum.

Ayrıca, seni çok önyükleme hızlandırmak için bir yol biliyor musunuz? Ben ana sorunu epeyce birkaç programı başlangıçta (ATI kontrol merkezi, Telefon ve PDA senk yöneticileri, AV varsa Yapabileceğim bir şey, ya da eğer birlikte kalmak zorunda olduğu gibi) ama merak ediyorum açılış sahip olduğunu düşünüyorum. Ben Winpatrol Ben ne başlangıç vs koymak olur kontrol edebilirsiniz var

Son olarak, tüm bunlar bir şey yapmak için çok, ama tek bunu sormak gerekir, ben merak oldum ne öyle keskin nişancı için HJT ve adını değiştirerek, siz ve yapışkan bir talimatlarınızda sorabilir miyim?

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz EvilFantasy, bu çok fazla bir + temsilcisi vereceğiz

EDIT: Seni temsilcisi veremem çıkışı, açar bu nedenle size yardımcı olmak için son adam da vardı görünüyor "" the temsilcisi yayılmaya bana sorar.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından