менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Логи з липкого

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 грудня 2008, 00:51
Донор групи

Default Логи з липкого

Як я зазначав у цій теміЯ переживають липким, і я став на кроці 6 (I відновив) Тому я проводки Тепер, щоб побачити якщо ви думаєте, я повинен йти далі.

SAS Вхід:
Код:
SUPERAntiSpyware Scan Log http://www.superantispyware.com сгенерирована 12/18/2008: 06:47 PM Застосування Версія: 4.23.1006 ключових правил версії бази даних: 3678 Trace Правил версія бази даних: 1657 Тип сканування: повне сканування Всього Час сканування: 01:15:32 Пам'ять пунктів відсканованих: 617 погрозами пам'яті виявлено: 0 одиниць реєстрації відсканованих: 5092 Реєстр виявлених загроз: 0 відсканованих файлів пунктів: 21352 файлів виявлених загроз: 4 Adware.Tracking Cookie C: \ Documents і Settings \ Річард Андерсон \ Cookies \ @ richard_anderson AdBrite [1]. TXT C: \ Documents і Settings \ Річард Андерсон \ Cookies \ richard_anderson @ questionmarket [1]. TXT C: \ Documents і Settings \ Річард Андерсон \ Cookies \ richard_anderson@bs.serving-sys [1 ]. TXT C: \ Documents і Settings \ Річард Андерсон \ Cookies \ @ richard_anderson виступає-SYS [1]. TXT
MBAM журналу:
Код:
Malwarebytes 'Anti-Malware 1.31 Версія бази даних: 1516 Windows 5.1.2600 Service Pack 3 18/12/2008 19:34:32 mbam-Log-2008-12-18 (19-34-32). TXT Тип сканування: швидке сканування Перевірено об'єктів: 50980 Минуло часу: 17 хвилин (и), 30 секунд (и) процесів пам'яті Infected: 0 Модулі пам'яті Infected: 0 ключі реєстру Infected: 0 Registry Values Infected: 0 елементів даних реєстру Infected: 0 Папка Infected: 0 Files Infected : 0 процесів пам'яті Infected: (Шкідливі програми не виявлені) модулі пам'яті Infected: (Шкідливі програми не виявлені) Infected ключі реєстру: (Шкідливі програми не виявлені) Registry Values Infected: (Шкідливі програми не виявлені) елементи даних реєстру Infected: (Шкідливі програми не виявлені) Папки Infected: (Шкідливі програми не виявлені) Заражені файли: (Шкідливі програми не виявлені)
Ура.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 19 грудня 2008, 12:07
Модератор групи

Default Логи з липкого

Завантаження Random's System Information Tool (RSIT) випадкові / від випадкових і збережіть його на робочому столі.
  • Двічі клацніть по RSIT.exe бігти.
  • Натисніть Продовжити на відмову екрані.
  • Як тільки він закінчив, дві колоди буде відкрито.
  • log.txt <будуть максимально і info.txt <будуть зведені до мінімуму
  • Будь ласка, пост змісту обидва журнали в наступному відповіді.

Old 19 грудня 2008, 15:29
Донор групи

Default Логи з липкого

Це занадто довго для одного посту, тому я окремий пост у відповідях.

Log.txt:
Код:
Old 19 грудня 2008, 15:29
Донор групи

Default Логи з липкого

info.txt:
Код:
Cheers EF
Old 19 грудня 2008, 15:48
Модератор групи

Default Логи з липкого

Видаліть непотрібні стартапів.

Realtek AC97 Audio - Event Monitor. "Sypware" Файл використовували таємно моніторі своєї дії. Це не одне зловісне, як віддалене управління програмами, але це використовується Realtek для збору даних про клієнтів

Відкрите HijackThis і виберіть Виконайте перевірку системи тільки.

Встановіть прапорець поруч із наступні позиції: (якщо є)

- O2 - BHO: (без назви) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (немає файлу)
- O4 - HKLM \ .. \ Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
- O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] C: \ папки Program Files \ Adobe \ Reader 9.0 \ Reader \ READER_SL.EXE

Важливо: Закрити всі вікна крім HijackThis та натисніть кнопку Фікс перевірили.

Вихід HijackThis.

----------

Примітка: такі дії були створені спеціально для даного користувача. Якщо Ви не цьому користувачеві, НЕ дотримуватися цих приписів, оскільки вони можуть привести до пошкодження роботою системи

Перейти на Пуск> Виконати і тип notepad.exe Потім натисніть OK

Скопіюйте та вставте нижче в блокноті і зберегти як fixme.reg Вашому Desktop

Код:
REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run] "Alcmtr" =- "Adobe Reader Speed Launcher" =-
Знайдіть fixme.reg на робочому столі і двічі клацніть по ньому. Відповідь Так Коли з'явиться запит на злиття з Секретаріатом.

Переконайтеся, що ви скажіть мені, якщо ви отримаєте повідомлення про успішне про додавання вище до реєстру. Якщо ви не отримаєте повідомлення про успішне, воно не працювало.

Видалити fixme.reg з робочого столу.

----------

Підозрілий файлів для сканування

Перейди VirSCAN.org Free On-рядкової розгортки послуги
(Якщо більше ніж один файл, необхідно відсканованих вони повинні бути зроблено окремо і журнали Написав для кожного з них)

1. Скопіюйте та вставте наступний шлях до файлу в Підозрілий файлів для сканування поле у верхній частині сторінки.
Код:
C: \ WINDOWS \ System32 \ Drivers \ ahj8d2x9.sys
2. На завантаження сайту, клацніть один раз у вікні поруч з Огляд.
3. Преса Ctrl + V на клавіатурі (як в той же час), щоб вставити файл у вікно.
4. Натисніть на Завантажити кнопки.
Це дозволить виконати перевірку по декількох різних антивірусних систем.
Ваш файл, можливо, буде вступив в черзі, яка зазвичай займає менше хвилини, щоб ясно.
Важливо: Почекайте, всі двигуни для сканування завершено.
5. Після завершення пошуку перейдіть вниз і натисніть на Копіювати в буфер обміну кнопки. Це дозволить скопіювати посилання доповіді в буфер обміну.
6. Вставити вміст буфера обміну в наступному відповіді.

Old 19 грудня 2008, 16:05
Донор групи

Default Логи з липкого

Результати:

HJT: здавалося, робота або, по крайней мере, коли я після сканування, я не міг бачити їх там,

Реєстр прав: сказав, що це успіх.

VirScan журналу:
Код:
Ще раз спасибі EF
Old 19 грудня 2008, 16:06
Модератор групи

Default Логи з липкого

Все виглядає нормально. Чи існують які-небудь конкретні проблеми або просто перевірити?

Old 19 грудня 2008, 16:10
Донор групи

Default Логи з липкого

Просто я згадав проблеми тут Отже, просто хотів перевірити це була не якась шкідливе, але здається, це тільки деякі помилки в деяких драйвери, або в операційній системі, що є причиною цього тоді.
Old 19 грудня 2008, 16:18
Модератор групи

Default Логи з липкого

Іноді перереєстрація все буде творити дива.

Завантаження Dial-A-Fix За djlizard, збережіть його на робочий стіл вийміть його власну папку.
  • Відкрийте папку та запустіть Dial-A-fix.exe
  • 2 вікна будуть відкриті. Закрийте одну у фоновому режимі помічені обмежувальна політика
  • Встановіть прапорець у розділі 1, порожні папки темп.
  • Встановіть прапорець у розділі 2, Fix Windows Installer.
  • Встановіть прапорець у розділі 4, позначених SSL / HTTPS / Cryptography. 4 коробки під ним має бути попередньо перевірено
  • Встановіть всі прапорці в розділі 5, позначених реєстраційному центрі.
  • Натисніть кнопку Go
  • OK будь-які повідомлення про помилки, якщо вони будуть отримані, але записати їх і розміщувати їх тут.
  • Перезавантажте комп'ютер, коли закінчите.

----------

Якщо проблема все ще зберігається.

Відкрите Dial-A-Fix та натисніть на іконку молота.
Коли закінчите, виберіть Дозволи Ремонт та натисніть кнопку Go
Коли закінчите, виберіть Ремонт / перевстановити IE та натисніть кнопку Go

Якщо в будь-який час з'явиться на XP, вставте його
Зверніть увагу на будь-які повідомлення про помилки та розміщувати їх тут
Перезавантаження при повному і дайте мені знати, якщо що-небудь змін.

Old 19 грудня 2008, 16:42
Донор групи

Default Логи з липкого

Ні, повідомлення про помилку з'явилося, тому я перезапуску зараз, на жаль, це буде важко зрозуміти, якщо він працює, тому що проблеми виникають через випадкові проміжки часу, так що мені доведеться піти на якийсь біт і посаду іншої відповіді якщо це трапиться знову, то я думаю, що це буде відсортований його.

Крім того, ви знаєте будь-який спосіб прискорити завантаження багато? Я думаю, що основною проблемою є Я зовсім небагатьох програм відкриття при запуску (ATI Control Center, телефон і менеджери синхронізації КПК, А. В. т.д.), але було цікаво, якщо є щось не можу зробити, або якщо я повинен його дотримуватися. Я WinPatrol, тому я можу контролювати те, що можна покласти у запуску т.д.

Нарешті, нічого особливого робити з будь-якою з цього, але ваша одна я маю просити про це, я був цікаво, що він робить, змінивши назву HJT для снайпера, як ви запитаєте відповідно до інструкцій у липкою?

Спасибо за ваш час EvilFantasy, я дам вам + Rep за цей лот

EDIT: Виявляється, я не можу дати вам Rep, питає мене про "поширення Rep", так ви, здається, було в минулий раз, щоб бути корисним для мене.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Мережний диск і "липкі" Проблеми autorun.inf. mbond Операційні системи Windows 0 18 червня 2009 20:23
HJT і інші журнали antbann Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 12 листопада 2008 14:32
У журналах thingie2 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 3 14 березня 2008 12:20
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.