![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як я зазначав у цій теміЯ переживають липким, і я став на кроці 6 (I відновив) Тому я проводки Тепер, щоб побачити якщо ви думаєте, я повинен йти далі.
SAS Вхід: Код: SUPERAntiSpyware Scan Log http://www.superantispyware.com сгенерирована 12/18/2008: 06:47 PM Застосування Версія: 4.23.1006 ключових правил версії бази даних: 3678 Trace Правил версія бази даних: 1657 Тип сканування: повне сканування Всього Час сканування: 01:15:32 Пам'ять пунктів відсканованих: 617 погрозами пам'яті виявлено: 0 одиниць реєстрації відсканованих: 5092 Реєстр виявлених загроз: 0 відсканованих файлів пунктів: 21352 файлів виявлених загроз: 4 Adware.Tracking Cookie C: \ Documents і Settings \ Річард Андерсон \ Cookies \ @ richard_anderson AdBrite [1]. TXT C: \ Documents і Settings \ Річард Андерсон \ Cookies \ richard_anderson @ questionmarket [1]. TXT C: \ Documents і Settings \ Річард Андерсон \ Cookies \ richard_anderson@bs.serving-sys [1 ]. TXT C: \ Documents і Settings \ Річард Андерсон \ Cookies \ @ richard_anderson виступає-SYS [1]. TXT Код: Malwarebytes 'Anti-Malware 1.31 Версія бази даних: 1516 Windows 5.1.2600 Service Pack 3 18/12/2008 19:34:32 mbam-Log-2008-12-18 (19-34-32). TXT Тип сканування: швидке сканування Перевірено об'єктів: 50980 Минуло часу: 17 хвилин (и), 30 секунд (и) процесів пам'яті Infected: 0 Модулі пам'яті Infected: 0 ключі реєстру Infected: 0 Registry Values Infected: 0 елементів даних реєстру Infected: 0 Папка Infected: 0 Files Infected : 0 процесів пам'яті Infected: (Шкідливі програми не виявлені) модулі пам'яті Infected: (Шкідливі програми не виявлені) Infected ключі реєстру: (Шкідливі програми не виявлені) Registry Values Infected: (Шкідливі програми не виявлені) елементи даних реєстру Infected: (Шкідливі програми не виявлені) Папки Infected: (Шкідливі програми не виявлені) Заражені файли: (Шкідливі програми не виявлені) Моя система: Перший OC
|
|
| |||
| |||
| Завантаження Random's System Information Tool (RSIT) випадкові / від випадкових і збережіть його на робочому столі.
|
|
| |||
| |||
| Це занадто довго для одного посту, тому я окремий пост у відповідях. Log.txt: Код: |
|
| |||
| |||
| info.txt: Код: |
|
| |||
| |||
| Видаліть непотрібні стартапів. Realtek AC97 Audio - Event Monitor. "Sypware" Файл використовували таємно моніторі своєї дії. Це не одне зловісне, як віддалене управління програмами, але це використовується Realtek для збору даних про клієнтів Відкрите HijackThis і виберіть Виконайте перевірку системи тільки. Встановіть прапорець поруч із наступні позиції: (якщо є) - O2 - BHO: (без назви) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (немає файлу) - O4 - HKLM \ .. \ Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE - O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] C: \ папки Program Files \ Adobe \ Reader 9.0 \ Reader \ READER_SL.EXE Важливо: Закрити всі вікна крім HijackThis та натисніть кнопку Фікс перевірили. Вихід HijackThis. ---------- Примітка: такі дії були створені спеціально для даного користувача. Якщо Ви не цьому користувачеві, НЕ дотримуватися цих приписів, оскільки вони можуть привести до пошкодження роботою системи Перейти на Пуск> Виконати і тип notepad.exe Потім натисніть OK Скопіюйте та вставте нижче в блокноті і зберегти як fixme.reg Вашому Desktop Код: REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run] "Alcmtr" =- "Adobe Reader Speed Launcher" =- Переконайтеся, що ви скажіть мені, якщо ви отримаєте повідомлення про успішне про додавання вище до реєстру. Якщо ви не отримаєте повідомлення про успішне, воно не працювало. Видалити fixme.reg з робочого столу. ---------- Підозрілий файлів для сканування Перейди VirSCAN.org Free On-рядкової розгортки послуги (Якщо більше ніж один файл, необхідно відсканованих вони повинні бути зроблено окремо і журнали Написав для кожного з них) 1. Скопіюйте та вставте наступний шлях до файлу в Підозрілий файлів для сканування поле у верхній частині сторінки. Код: C: \ WINDOWS \ System32 \ Drivers \ ahj8d2x9.sys 3. Преса Ctrl + V на клавіатурі (як в той же час), щоб вставити файл у вікно. 4. Натисніть на Завантажити кнопки. Це дозволить виконати перевірку по декількох різних антивірусних систем. Ваш файл, можливо, буде вступив в черзі, яка зазвичай займає менше хвилини, щоб ясно. Важливо: Почекайте, всі двигуни для сканування завершено. 5. Після завершення пошуку перейдіть вниз і натисніть на Копіювати в буфер обміну кнопки. Це дозволить скопіювати посилання доповіді в буфер обміну. 6. Вставити вміст буфера обміну в наступному відповіді. |
|
| |||
| |||
| Результати: HJT: здавалося, робота або, по крайней мере, коли я після сканування, я не міг бачити їх там, Реєстр прав: сказав, що це успіх. VirScan журналу: Код: |
|
| |||
| |||
| Все виглядає нормально. Чи існують які-небудь конкретні проблеми або просто перевірити? |
|
| |||
| |||
| Іноді перереєстрація все буде творити дива. Завантаження Dial-A-Fix За djlizard, збережіть його на робочий стіл вийміть його власну папку.
---------- Якщо проблема все ще зберігається. Відкрите Dial-A-Fix та натисніть на іконку молота. Коли закінчите, виберіть Дозволи Ремонт та натисніть кнопку Go Коли закінчите, виберіть Ремонт / перевстановити IE та натисніть кнопку Go Якщо в будь-який час з'явиться на XP, вставте його Зверніть увагу на будь-які повідомлення про помилки та розміщувати їх тут Перезавантаження при повному і дайте мені знати, якщо що-небудь змін. |
|
| |||
| |||
| Ні, повідомлення про помилку з'явилося, тому я перезапуску зараз, на жаль, це буде важко зрозуміти, якщо він працює, тому що проблеми виникають через випадкові проміжки часу, так що мені доведеться піти на якийсь біт і посаду іншої відповіді якщо це трапиться знову, то я думаю, що це буде відсортований його. Крім того, ви знаєте будь-який спосіб прискорити завантаження багато? Я думаю, що основною проблемою є Я зовсім небагатьох програм відкриття при запуску (ATI Control Center, телефон і менеджери синхронізації КПК, А. В. т.д.), але було цікаво, якщо є щось не можу зробити, або якщо я повинен його дотримуватися. Я WinPatrol, тому я можу контролювати те, що можна покласти у запуску т.д. Нарешті, нічого особливого робити з будь-якою з цього, але ваша одна я маю просити про це, я був цікаво, що він робить, змінивши назву HJT для снайпера, як ви запитаєте відповідно до інструкцій у липкою? Спасибо за ваш час EvilFantasy, я дам вам + Rep за цей лот ![]() EDIT: Виявляється, я не можу дати вам Rep, питає мене про "поширення Rep", так ви, здається, було в минулий раз, щоб бути корисним для мене. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мережний диск і "липкі" Проблеми autorun.inf. | mbond | Операційні системи Windows | 0 | 18 червня 2009 20:23 |
| HJT і інші журнали | antbann | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 12 листопада 2008 14:32 |
| У журналах | thingie2 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 14 березня 2008 12:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |