![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти момчета. Проблемът ми е, че аз имам прозорец тип прозорци пръкват навсякъде. ако аз съм в имейл или в мрежата го затваря ме надолу. Имах този проблем преди и по редица причини купили нов компютър. Единственото нещо, върху него е XP и CD? DVD парене програма. компютърът е само 3 дни стари, веднага щом настроя моя имейл имейл дойде от себе си и същи проблеми имах със стария компютър стартира отново, до степен, че съм включен в компютъра и той просто отиде в черно празна страница, I couldnt дори могат безопасно готовност. Аз Преформатиран на твърдия диск, създаден на имейл и същото нещо се случи отново, но това hasn't ескалира до такава степен, че имах както преди, все още. Отидох на уеб поща и заличава всичко там така се надяваме, че това няма да се появят отново, но аз все още има вируса на проблема и ако не i. моя вирус защита е тенденцията 2008 микроорганизми, които не съм много щастлив с в момента. харесвам помагам, ако мога. Благодаря Ви предварително |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Благодаря ви evilfantasy, иска ми трябваше да намери своя сайт рано. Моят компютър основно разбил снощи. същото нещо се случи, както беше преди, то замрази, след това върху rebooting, приключваща в един цикъл, където could'nt отида навсякъде, след първия екран излезе той просто отиде до черен екран. I wasn't дори може да се стартира в безопасен режим. Така че пак се Преформатиран. Аз се промениха моя вирус закрила на Kaspersky с 30 дни пробен период. Аз ще бъда сигурен към пуснати този сайт в предпочитани за бъдещи справки. Благодаря ви отново за отделеното време и бърз отговор. Moyra |
|
| |||
| |||
| Благодаря за актуализация. Проверете този пост За съвети и свободни сигурен инструменти (антивирусни, защитни стени, сигурност мониторите и зловреден софтуер блокери), за да Ви задържи в безопасност в бъдеще. Всички изброени няма да се намесва с нормална компютърни задачи, тъй като те са леки, но все още много надежден. Вижте също този пост за свободно почистване / поддържане инструменти, за да помогнат да избегнете компютъра вървят гладко. Нека се знае, ако нещо друго идва нагоре. |
|
| |||
| |||
| Благодаря ви много за съветите. Имам изтеглили няколко от предложените програми и направи няколко изследвания и аз откровено се чувстват много по-безопасно сега. Исках да използвам стария си компютър за доведен син, може би аз трябва да го включите и да те да надникне в него като вирусът е все още в това едно и бих искал да знам какво е било, както изглежда, да бъде гаден едно. Какво мислите? Другият вариант е да се ре-формат, че един твърде но тогава аз ще хлабав всички мои снимка на др ОК благодаря отново moyra |
|
| |||
| |||
| Публикуване на Hijackthis влезте от друг компютър и ще проверим. То е определено заслужава като погледна. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Арго намерите Троян! | Jophen | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 29 Дек 2008 20:55 |
| Trojan.vundo.h, trojan.agent, adware.mirar + ПОВЕЧЕ! : ( | sillyarfer | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 14 Дек 2008 09:59 |
| Троян | lolli_pop | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 27 | 13 ноември 2008 11:33 |
| Троянски кон и AVG | chuckeruk | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 8 | 2-ро Jul 2007 10:02 |
| MSN Троян | mitchbeast | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 9 | 20 юни 2007 година 12:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |