по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Вирус, шпионски софтуер & Сигурност

Register

Може би Троян

Reply

Нишка Инструменти
Old 8-ми януари, 2008, 00:30
Член Група

Default Може би Троян

Здрасти момчета. Проблемът ми е, че аз имам прозорец тип прозорци пръкват навсякъде. ако аз съм в имейл или в мрежата го затваря ме надолу. Имах този проблем преди и по редица причини купили нов компютър. Единственото нещо, върху него е XP и CD? DVD парене програма. компютърът е само 3 дни стари, веднага щом настроя моя имейл имейл дойде от себе си и същи проблеми имах със стария компютър стартира отново, до степен, че съм включен в компютъра и той просто отиде в черно празна страница, I couldnt дори могат безопасно готовност. Аз Преформатиран на твърдия диск, създаден на имейл и същото нещо се случи отново, но това hasn't ескалира до такава степен, че имах както преди, все още. Отидох на уеб поща и заличава всичко там така се надяваме, че това няма да се появят отново, но аз все още има вируса на проблема и ако не i. моя вирус защита е тенденцията 2008 микроорганизми, които не съм много щастлив с в момента.

харесвам помагам, ако мога.
Благодаря Ви предварително
Old 8-ми януари, 2008, 03:06
Модератор Група

Default Може би Троян

Да видим дали ще може да види какво се случва.

Изтеглете и преименуване HijackThis (HJT)
  • Щракнете върху HJTInstall.
  • Кликнете върху Инсталирайте бутон.
  • Тя автоматично ще се проведе в HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • При инсталиране, HijackThis трябва отворени за вас.
    • Затвори HijackThis и го преименувате.
    • Отидете в C: \ Program Files \ Trend Микро \HijackThis.exe
    • Кликнете с десния бутон върху HijackThis.exe и изберете Преименувайте.
    • Въведете sniper.exe и натиснете Въведете.
    • Щракнете с десния бутон на sniper.exe и изберете Изпрати до > Desktop (създаване на бърз достъп)
  • От десктопа отворена HiackThis.
  • Ако използвате Windows Vista, не забравяйте да Пусни като администратор
  • Кликнете върху Направи система, сканира и запишете регистрационния файл бутон
  • HijackThis ще сканира и след това влезте Ще се отвори в Notepad.
  • Копирайте и поставете влезете във вашия пост.
    • Да не се имат Hijackthis определя нищо все още. По-голямата част от това, което той констатира, ще бъдат безвредни или дори да се изисква.
Въпреки че имаме преименуван HijackThis за снайперист, ние пак ще се отнасят до него, както HijackThis или HJT.

Old 8-ми януари, 2008, 12:35
Член Група

Default Може би Троян

Благодаря ви evilfantasy, иска ми трябваше да намери своя сайт рано. Моят компютър основно разбил снощи. същото нещо се случи, както беше преди, то замрази, след това върху rebooting, приключваща в един цикъл, където could'nt отида навсякъде, след първия екран излезе той просто отиде до черен екран. I wasn't дори може да се стартира в безопасен режим. Така че пак се Преформатиран. Аз се промениха моя вирус закрила на Kaspersky с 30 дни пробен период. Аз ще бъда сигурен към пуснати този сайт в предпочитани за бъдещи справки.
Благодаря ви отново за отделеното време и бърз отговор.
Moyra
Old 8 януари 2008, 13:03
Модератор Група

Default Може би Троян

Благодаря за актуализация.

Проверете този пост За съвети и свободни сигурен инструменти (антивирусни, защитни стени, сигурност мониторите и зловреден софтуер блокери), за да Ви задържи в безопасност в бъдеще. Всички изброени няма да се намесва с нормална компютърни задачи, тъй като те са леки, но все още много надежден.

Вижте също този пост за свободно почистване / поддържане инструменти, за да помогнат да избегнете компютъра вървят гладко.

Нека се знае, ако нещо друго идва нагоре.

Old 8-ми януари, 2008, 23:49
Член Група

Default Може би Троян

Благодаря ви много за съветите. Имам изтеглили няколко от предложените програми и направи няколко изследвания и аз откровено се чувстват много по-безопасно сега.
Исках да използвам стария си компютър за доведен син, може би аз трябва да го включите и да те да надникне в него като вирусът е все още в това едно и бих искал да знам какво е било, както изглежда, да бъде гаден едно. Какво мислите? Другият вариант е да се ре-формат, че един твърде но тогава аз ще хлабав всички мои снимка на др
ОК благодаря отново
moyra
Old 8-ми януари, 2008, 23:55
Модератор Група

Default Може би Троян

Публикуване на Hijackthis влезте от друг компютър и ще проверим.

То е определено заслужава като погледна.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Арго намерите Троян! Jophen Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 1 29 Дек 2008 20:55
Trojan.vundo.h, trojan.agent, adware.mirar + ПОВЕЧЕ! : ( sillyarfer Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 1 14 Дек 2008 09:59
Троян lolli_pop Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 27 13 ноември 2008 11:33
Троянски кон и AVG chuckeruk Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 8 2-ро Jul 2007 10:02
MSN Троян mitchbeast Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 9 20 юни 2007 година 12:26
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc