menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

Možná Trojan

Reply

Thread Nástroje
Old 8 ledna 2008, 00:30
Člen Skupina

Default Možná Trojan

ahoj kluci. Můj problém je, že jsem okna typu oken odprýskávání až všude. když jsem v e-mailu nebo na síti je vypnutí mě. Měl jsem tento problém před a za několik důvodů koupil nový počítač. Jediná věc, na to je XP a cd? DVD program. je počítač pouze 3 dny staré, jakmile jsem založil svůj e-mail e-mail přišel od sebe a stejné problémy jsem měl se starým počítačem začal zase do té míry, že i zapnutý počítač, a to prostě šel do černé prázdná stránka, i couldnt dokonce jít do nouzového režimu. i reformated pevného disku nastavit email a totéž se stalo znovu, ale hasn't vystupňovala do té míry, že jsem měl předtím, než dosud. Chodil jsem na web mail a odstraní všechno tam tak snad to nebude opakovat, ale i přesto mají virus problém a pokud není i. moje antivirové ochrany je Trend Micro 2008, které jsem neměla velmi spokojeni s okamžikem.

prosím, pomozte, můžete-li.
děkuji předem
Old 8 ledna 2008, 03:06
Moderátor skupiny

Default Možná Trojan

Umožňuje zjistit, jestli se můžeme podívat, co se děje.

Stáhněte a přejmenujte HijackThis (HJT)
  • Double-klikněte na HJTInstall.
  • Klikněte na Instalace tlačítko.
  • Bude automaticky místo v HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Po instalaci, HijackThis měla otevřít pro vás.
    • Zavřít HijackThis a přejmenovat ji.
    • Přejděte do složky C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Klikněte pravým tlačítkem myši na HijackThis.exe a zvolte Přejmenovat.
    • Zadejte sniper.exe a stiskněte Vstup.
    • Právo-klikněte v sniper.exe a zvolte Odeslat > Desktop (vytvořit zástupce)
  • Na ploše otevřené HiackThis.
  • Pokud používáte Windows Vista, podívejte se na Spustit jako správce
  • Klikněte na Do systému skenování a uložení souboru protokolu Tlačítko
  • HijackThis bude skenovat a poté přihlásit se otevře v Poznámkovém bloku.
  • Kopírovat a pak vložit přihlásit svůj příspěvek.
    • Nepoužívejte mají Hijackthis opravit ještě něco. Většina toho, co zjistí, bude neškodná nebo dokonce požadováno.
I když jsme se přejmenovává na HijackThis odstřelovač, budeme stále odkazují na to, jak HijackThis nebo HJT.

Old 8 ledna 2008, 12:35
Člen Skupina

Default Možná Trojan

děkuji evilfantasy, kéž bych měl zjistili vaše stránky dříve. Můj počítač zhroutil podstatě poslední noc. to samé se stalo, jak bylo dříve, je zmrazila, pak o restartu skončil ve smyčce, kdy i could'nt nikam, po prvních obrazovce přišel na to prostě šel do černé obrazovky. I wasn't dokonce schopni spustit v nouzovém režimu. Takže opět i reformated. i změnily můj virus ochranu Kaspersky s 30 denní zkušební doby. Budu mít jistotu, že tato místa v oblíbených pro budoucí použití.
Takže děkuji za váš čas a rychlou odpověď.
Moyra
Old 8 ledna 2008, 13:03
Moderátor skupiny

Default Možná Trojan

Díky za update.

Podívejte se tento post za tipy a zdarma spolehlivý nářadí (antivirus, firewally, bezpečnost monitoruje a malwaru blokátorů) pro Vás bezpečné v budoucnosti. Všechny uvedené nebude zasahovat do běžné počítačové úkoly, jako jsou lehké, ale přesto velmi důvěryhodné.

Viz také tento post zdarma čistění a údržba nástrojů, které pomohou udržet počítač spuštěn hladké.

Dejte nám vědět, když přijde něco jiného.

Old 8 ledna 2008, 23:49
Člen Skupina

Default Možná Trojan

Díky moc za tipy. Já si stáhli pár navrhované programy a udělal pár testů a upřímně cítit mnohem bezpečnější nyní.
Chtěl jsem používat svůj starý počítač pro mou nevlastní syn, možná bych to plug in a vám se podívat na to, jak se virus je stále v tom, že jeden, a já bych opravdu rád věděl, co to bylo, jak se zdá být nasty jedna. co si o tom myslíte? Druhou možností je, aby znovu-format že taky, ale pak budu volná všech mých fotografií atd.
ok díky
Moyra
Old 8 ledna 2008, 23:55
Moderátor skupiny

Default Možná Trojan

Poslat Hijackthis log z jiného počítače a budu se podívat.

Je to určitě stojí za to má vypadat.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Cant najít Trojan! Jophen Virus, spyware a bezpečnost 1 29. Prosinec 2008 20:55
Trojan.vundo.h, trojan.agent, adware.mirar + MORE! : ( sillyarfer Virus, spyware a bezpečnost 1 14. prosince 2008 09:59
Trojan lolli_pop Virus, spyware a bezpečnost 27 13. listopad 2008 11:33
Trojan Horse a AVG chuckeruk Virus, spyware a bezpečnost 8 2. Červenec 2007 10:02
MSN Trojan mitchbeast Virus, spyware a bezpečnost 9 20. červen 2007 12:26
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.