![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj kluci. Můj problém je, že jsem okna typu oken odprýskávání až všude. když jsem v e-mailu nebo na síti je vypnutí mě. Měl jsem tento problém před a za několik důvodů koupil nový počítač. Jediná věc, na to je XP a cd? DVD program. je počítač pouze 3 dny staré, jakmile jsem založil svůj e-mail e-mail přišel od sebe a stejné problémy jsem měl se starým počítačem začal zase do té míry, že i zapnutý počítač, a to prostě šel do černé prázdná stránka, i couldnt dokonce jít do nouzového režimu. i reformated pevného disku nastavit email a totéž se stalo znovu, ale hasn't vystupňovala do té míry, že jsem měl předtím, než dosud. Chodil jsem na web mail a odstraní všechno tam tak snad to nebude opakovat, ale i přesto mají virus problém a pokud není i. moje antivirové ochrany je Trend Micro 2008, které jsem neměla velmi spokojeni s okamžikem. prosím, pomozte, můžete-li. děkuji předem |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| děkuji evilfantasy, kéž bych měl zjistili vaše stránky dříve. Můj počítač zhroutil podstatě poslední noc. to samé se stalo, jak bylo dříve, je zmrazila, pak o restartu skončil ve smyčce, kdy i could'nt nikam, po prvních obrazovce přišel na to prostě šel do černé obrazovky. I wasn't dokonce schopni spustit v nouzovém režimu. Takže opět i reformated. i změnily můj virus ochranu Kaspersky s 30 denní zkušební doby. Budu mít jistotu, že tato místa v oblíbených pro budoucí použití. Takže děkuji za váš čas a rychlou odpověď. Moyra |
|
| |||
| |||
| Díky za update. Podívejte se tento post za tipy a zdarma spolehlivý nářadí (antivirus, firewally, bezpečnost monitoruje a malwaru blokátorů) pro Vás bezpečné v budoucnosti. Všechny uvedené nebude zasahovat do běžné počítačové úkoly, jako jsou lehké, ale přesto velmi důvěryhodné. Viz také tento post zdarma čistění a údržba nástrojů, které pomohou udržet počítač spuštěn hladké. Dejte nám vědět, když přijde něco jiného. |
|
| |||
| |||
| Díky moc za tipy. Já si stáhli pár navrhované programy a udělal pár testů a upřímně cítit mnohem bezpečnější nyní. Chtěl jsem používat svůj starý počítač pro mou nevlastní syn, možná bych to plug in a vám se podívat na to, jak se virus je stále v tom, že jeden, a já bych opravdu rád věděl, co to bylo, jak se zdá být nasty jedna. co si o tom myslíte? Druhou možností je, aby znovu-format že taky, ale pak budu volná všech mých fotografií atd. ok díky Moyra |
|
| |||
| |||
| Poslat Hijackthis log z jiného počítače a budu se podívat. Je to určitě stojí za to má vypadat. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Cant najít Trojan! | Jophen | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 29. Prosinec 2008 20:55 |
| Trojan.vundo.h, trojan.agent, adware.mirar + MORE! : ( | sillyarfer | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 14. prosince 2008 09:59 |
| Trojan | lolli_pop | Virus, spyware a bezpečnost | 27 | 13. listopad 2008 11:33 |
| Trojan Horse a AVG | chuckeruk | Virus, spyware a bezpečnost | 8 | 2. Červenec 2007 10:02 |
| MSN Trojan | mitchbeast | Virus, spyware a bezpečnost | 9 | 20. červen 2007 12:26 |
| Thread Nástroje | |
| |