![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά. Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω παράθυρο τύπου παράθυρα μέχρι βρεθώ σε όλη τη χώρα. Αν είμαι σε email ή με βάση το καθαρό αυτό κλείνει με κάτω. Είχα αυτό το πρόβλημα πριν και για μια σειρά λόγους που αγόρασε ένα νέο υπολογιστή. το μόνο πράγμα είναι για xp και ένα cd; dvd καύση πρόγραμμα. ο υπολογιστής ήταν μόνο 3 ημερών, μόλις δημιουργηθεί το email μου ήρθε ένα email σε εμένα και από τα ίδια προβλήματα που είχα με τον παλιό υπολογιστή σε λειτουργία και πάλι στο βαθμό που θ ενεργοποιημένο στον υπολογιστή και απλώς πήγε σε έναν μαύρο κενή σελίδα, i couldnt ακόμη προχωρήσει σε ασφαλή λειτουργία. i reformated το σκληρό δίσκο που έχει συσταθεί η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον ίδιο συνέβη και πάλι αλλά hasn't κλιμακωθεί σε βαθμό που είχα πριν ακόμα. Πήγα στο web mail και να διαγράφονται τα πάντα εκεί μέσα, ώστε ελπίζουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά, αλλά το έχω ακόμη το πρόβλημα του ιού και εάν δεν θ. μου τάση προστασίας από ιούς είναι πολύ μικρές το 2008, τα οποία δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτή τη στιγμή. Παρακαλώ βοηθήστε αν μπορείτε. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ evilfantasy, μακάρι να είχε έχουν βρει το site σας νωρίτερα. Ο υπολογιστής μου βασικά τράκαρε χθες βράδυ. το ίδιο πράγμα, όπως είχε συμβεί πριν, ότι πάγωσε, τότε για την επανεκκίνηση καταλήξαμε σε έναν βρόχο όπου i could'nt πάει οπουδήποτε, μετά την πρώτη οθόνη ήταν απλώς πήγε σε μια μαύρη οθόνη. i wasn't ακόμη σε θέση να ξεκινήσετε σε ασφαλή λειτουργία. Έτσι και πάλι i reformated. Έχω αλλάξει μου προστασίας από ιούς με Kaspersky, με δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών. Θα είμαι σίγουρος για να θέσει αυτό το site σε αγαπημένα για μελλοντική αναφορά. Έτσι, σας ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας και την άμεση απάντηση. Moyra |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Check out αυτήν την ανάρτηση για συμβουλές και δωρεάν αξιόπιστος εργαλεία (antivirus, firewalls, ασφάλειας και του κακόβουλου λογισμικού αποκλειστών οθόνες) για να σας ασφαλή στο μέλλον. Όλα αναφέρονται δεν θα παρέμβει με φυσιολογική υπολογιστή καθήκοντα που είναι ελαφρύ, αλλά έχει ακόμα πολύ αξιόπιστο. Δείτε επίσης αυτήν την ανάρτηση δωρεάν καθαρισμό / συντήρηση εργαλείων, για να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία του υπολογιστή σας. Ας γνωρίζουν εάν τίποτα άλλο έρχεται. |
|
| |||
| |||
| σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. έχω κατεβάσει μερικά από τα προτεινόμενα προγράμματα και έκανε μερικές δοκιμές και ειλικρινά αισθάνομαι πολύ ασφαλέστερο τώρα. Ήθελα να χρησιμοποιήσει παλιό μου υπολογιστή μου για παραγυιός, Θα έπρεπε ίσως να είναι στην πρίζα και να σας κάνει να ρίξετε μια ματιά σε αυτό, όπως ο ιός εξακολουθεί να είναι ότι σε ένα και θα ήθελα πραγματικά να μάθω τι ήταν αυτό που φαίνεται να είναι μια μία άσχημη. Πώς σου φαίνεται; η άλλη επιλογή είναι η εκ νέου τύπου ότι ένας πολύ αλλά τότε θα χαλαρά όλα μου φωτογραφίες κλπ. ok ευχαριστώ και πάλι moyra |
|
| |||
| |||
| Δημοσιεύστε ένα Hijackthis log από τον άλλον υπολογιστή, και θα το ελέγξουμε. Είναι σίγουρα αξίζει να δείτε. |