manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Možda trojanskih

Reply

Thread Tools
Old 8 siječnja 2008, 00:30
Member Group

Default Možda trojanskih

hi momački. moj problem je što imam prozor upišite popping up prozore po cijelom mjestu. Ako sam u e-poštu ili na internetu mi je pričepiti dolje. Imao sam ovaj problem prije nego i za niz razloga zbog kupnje novog računala. jedina stvar na njemu je XP i CD-a? dvd spaljivanje program. računalo je samo 3 dana, čim postavim moju e-mail e-mail je došao iz sebe i isto sam imao problema sa starim računalom počeo ponovo u onoj mjeri u kojoj sam se prebacili na računalo i Internet pravedan je otišao to crno prazne stranice, i couldnt čak otići u safe modu. Ja reformated hard drive postaviti e-pošte i isto se dogodilo, ali opet hasn't eskalirala do te mjere da sam prije nego što još. JA je otišao na web-mail i brišu sve tamo tako nadamo se to neće dogoditi, ali opet ja pa ipak imati virus problem i ako se ne i. moj virus je zaštita Trend Micro 2008 koje nisam jako zadovoljna trenutno.

ugoditi pomoć ako može.
hvala vam unaprijed
Old 8 siječnja 2008, 03:06
Moderator / ica grupe

Default Možda trojanskih

Dozvoljava vidjeti ako mi može vidjeti što se događa.

Preuzmite i preimenovanje HijackThis (HJT)
  • Dvaput kliknite na HJTInstall.
  • Kliknite na Instalacija gumb.
  • Bit će automatski HJT mjesto u C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Nakon instaliranja, HijackThis trebali otvoriti za vas.
    • Zatvori HijackThis i preimenujte ga.
    • Idi na C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Desnom tipkom miša kliknite na HijackThis.exe i odaberite Preimenovanje.
    • Upišite sniper.exe i pritisnite Enter.
    • Desnom tipkom miša kliknite na sniper.exe i odaberite Pošalji na > Desktop (stvoriti prečac)
  • Iz otvorenih HiackThis desktop.
  • Ako koristite sustav Windows Vista, svakako Pokreni kao administrator
  • Kliknite na Da li je sustav skenirati i spremanje log datoteku button
  • HijackThis ce skenirati a zatim i prijava će se otvoriti u Notepad.
  • Kopirajte i zalijepite zatim se prijavite u vaš post.
    • Ne Hijackthis su riješili ništa još. Većina onoga što će se pronađe bezopasni ili čak zahtijeva.
Iako smo na Preimenovali HijackThis snajper, mi ćemo i dalje se odnosi na to kao HijackThis ili HJT.

Old 8 siječnja 2008, 12:35
Member Group

Default Možda trojanskih

hvala vam evilfantasy, želim sam imala su pronašli Vaše web lokacije ranije. Moj računalo zapravo pala sinoć. ista stvar je što se dogodilo prije, ona smrznuti, a zatim na ponovne inicijalizacije operacijskog sust dospio u petlji, gdje sam could'nt ići bilo gdje, nakon prvog ekran izađe Internet pravedan je otišao to crnog ekrana. I čak nije u mogućnosti pokrenuti u sigurnom načinu rada. Tako sam ponovno reformated. Ja sam promijenio moj Kaspersky virus zaštitu da sa 30 dana trial perioda. Ja ću biti siguran da se ovaj site u Favorites za buduću referencu.
Pa hvala vam opet za svoje vrijeme i brz odgovor.
Moyra
Old 8. siječanj 2008, 13:03
Moderator / ica grupe

Default Možda trojanskih

Hvala za jedan dan ažurirati.

Check out ovaj post Za savjete i slobodne pouzdan alata (AntiVirus, firewall, security prati i štetnih sadržaja blokatori) da bi vas sigurno u budućnosti. Sve navedene neće ometati normalan računalo zadaci su lagani ali ipak vrlo pouzdan.

Također pogledajte ovaj post besplatno za čišćenje / održavanje alata za pomoć držati tvoj računalo trčanje glatka.

Javite nam ako ništa drugo dolazi gore.

Old 8 siječnja 2008, 23:49
Member Group

Default Možda trojanskih

Hvala vam toliko za savjete. Preuzeo sam datoteku nekoliko predložene programe i učinio je nekoliko testova i ja iskreno osjećati mnogo sigurnije sada.
Htjela sam koristiti moje staro računalo za moj posinak, možda bih trebao plug je i vas da imate na to gledate kao virus je još uvijek u tom jednom i ja bih stvarno željela znati što je to što se čini da je prljavi jedan. Što da li vi misliti? druga opcija je da se re-format da je jedan previše, ali ja ću odriješiš sve moje fotografije, itd.
ok hvala opet
moyra
Old 8 siječnja 2008, 23:55
Moderator / ica grupe

Default Možda trojanskih

Postavite Hijackthis log od drugog računala i ja ću check it out.

Ono što je svakako vrijedno pogledati.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.