![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi momački. moj problem je što imam prozor upišite popping up prozore po cijelom mjestu. Ako sam u e-poštu ili na internetu mi je pričepiti dolje. Imao sam ovaj problem prije nego i za niz razloga zbog kupnje novog računala. jedina stvar na njemu je XP i CD-a? dvd spaljivanje program. računalo je samo 3 dana, čim postavim moju e-mail e-mail je došao iz sebe i isto sam imao problema sa starim računalom počeo ponovo u onoj mjeri u kojoj sam se prebacili na računalo i Internet pravedan je otišao to crno prazne stranice, i couldnt čak otići u safe modu. Ja reformated hard drive postaviti e-pošte i isto se dogodilo, ali opet hasn't eskalirala do te mjere da sam prije nego što još. JA je otišao na web-mail i brišu sve tamo tako nadamo se to neće dogoditi, ali opet ja pa ipak imati virus problem i ako se ne i. moj virus je zaštita Trend Micro 2008 koje nisam jako zadovoljna trenutno. ugoditi pomoć ako može. hvala vam unaprijed |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| hvala vam evilfantasy, želim sam imala su pronašli Vaše web lokacije ranije. Moj računalo zapravo pala sinoć. ista stvar je što se dogodilo prije, ona smrznuti, a zatim na ponovne inicijalizacije operacijskog sust dospio u petlji, gdje sam could'nt ići bilo gdje, nakon prvog ekran izađe Internet pravedan je otišao to crnog ekrana. I čak nije u mogućnosti pokrenuti u sigurnom načinu rada. Tako sam ponovno reformated. Ja sam promijenio moj Kaspersky virus zaštitu da sa 30 dana trial perioda. Ja ću biti siguran da se ovaj site u Favorites za buduću referencu. Pa hvala vam opet za svoje vrijeme i brz odgovor. Moyra |
|
| |||
| |||
| Hvala za jedan dan ažurirati. Check out ovaj post Za savjete i slobodne pouzdan alata (AntiVirus, firewall, security prati i štetnih sadržaja blokatori) da bi vas sigurno u budućnosti. Sve navedene neće ometati normalan računalo zadaci su lagani ali ipak vrlo pouzdan. Također pogledajte ovaj post besplatno za čišćenje / održavanje alata za pomoć držati tvoj računalo trčanje glatka. Javite nam ako ništa drugo dolazi gore. |
|
| |||
| |||
| Hvala vam toliko za savjete. Preuzeo sam datoteku nekoliko predložene programe i učinio je nekoliko testova i ja iskreno osjećati mnogo sigurnije sada. Htjela sam koristiti moje staro računalo za moj posinak, možda bih trebao plug je i vas da imate na to gledate kao virus je još uvijek u tom jednom i ja bih stvarno željela znati što je to što se čini da je prljavi jedan. Što da li vi misliti? druga opcija je da se re-format da je jedan previše, ali ja ću odriješiš sve moje fotografije, itd. ok hvala opet moyra |
|
| |||
| |||
| Postavite Hijackthis log od drugog računala i ja ću check it out. Ono što je svakako vrijedno pogledati. |