kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Talán trójai

Reply

Téma eszközök
Old Január 8, 2008, 00:30
Csoport tagja

Helló srácok. én problémám az, hogy nekem van ablak típusú ablakok durrantó minden a helyére. ha én vagyok az e-mailben vagy az interneten, hogy becsukja le. Nem volt ez a probléma előtt, több okból vásárolt egy új számítógépet. az egyetlen dolog az, hogy XP és a CD-t? DVD-író program. A számítógép még csak 3 napos, amint létrehozott email e-mailben jött magam és ugyanazokat a problémákat volt a régi számítógépet újra kell indítani olyan mértékben, hogy bekapcsolta a számítógépet, és csak mentem egy fekete üres oldal, i couldnt még megy a biztonságos módot. i reformated a merevlemezen létrehozott e-mail cím és ugyanaz a dolog történt, de újra hasn't eszkalálódott olyan mértékben, hogy én, mielőtt még. Bementem a webes e-mail és hagyni mindent ott így remélhetőleg ez nem fordul elő ismét, de az még mindig a vírus probléma, ha az I. az én-vírus elleni védelem A Trend Micro 2008-én nem nagyon örül annak, ebben a pillanatban.

kérem, segítsen, ha tud.
Thank you in advance
Old Január 8, 2008, 03:06
Moderátor Csoport

Lets see, ha látjuk, hogy mi folyik itt.

Töltse le és átnevezése HijackThis (HJT)
  • Kattintsunk duplán a HJTInstall.
  • Kattintson a Telepítés gombra.
  • Ez automatikusan helyet HJT a C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • A telepítés, HijackThis kell nyitnia, az Ön számára.
    • Bezár HijackThis és nevezze.
    • Menj a C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Jobb kettyenés-on HijackThis.exe és válasszuk a Átnevezés.
    • Írd be sniper.exe és nyomjuk meg Enter.
    • Kattintson a jobb gombbal be sniper.exe és válasszuk a Küldés > Desktop (Parancsikon létrehozása)
  • Az asztalon nyílt HiackThis.
  • Ha a Windows Vista, győződjön meg arról, hogy Run As Administrator
  • Kattintson a Van egy rendszer scan, és mentse a log file gomb
  • HijackThis majd scan, majd egy napló nyit a Jegyzettömbben.
  • Másolja ki és be a naplóban a postán.
    • Ne Hijackthis volna meg valamit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges.
Még ha átnevezik HijackThis a mesterlövész, akkor is utal rá, mint HijackThis vagy HJT.

Old Január 8, 2008, 12:35
Csoport tagja

Köszönöm evilfantasy, Bárcsak én is találtam a webhely elkészítését. A számítógép alapvetően lezuhant tegnap este. ugyanaz történt, mint azt megelőzően, hogy megfagyott, majd az újraindítás végül egy hurkot ahol could'nt megy sehová, miután az első képernyő jött csak mentem egy fekete képernyő. I wasn't is tudják, hogy a biztonságos módot. Akkor megint én reformated. I have changed my vírusvédelem a Kaspersky a 30 napos próbaidőszak. Én leszek biztos, hogy ezen az oldalon a kedvencek későbbi.
Szóval köszönöm a segítséget és a gyors választ.
Moyra
Old Január 8. 2008, 13:03
Moderátor Csoport

Köszi a frissítést.

Kijelentkezés ez felad A tippek és a szabad megbízható eszközöket (víruskereső, tűzfal, biztonsági monitorok és malware-blokkolók), hogy tartsa meg a biztonságos jövőt. Valamennyi felsorolt nem zavarja a normális számítógépes feladatok vannak könnyű, de nagyon megbízható.

Lásd még ez felad A takarítás / karbantartási eszközök segítenek megőrizni a számítógépen futó sima.

Tudassa velünk, ha semmi más nem jöhet ki.

Old Január 8, 2008, 23:49
Csoport tagja

Nagyon köszönöm a tippeket. Nekem van letöltött néhány a javasolt programok és nem egy pár tesztek és én őszintén érzem, sokkal biztonságosabbak.
Szerettem volna használni a régi számítógépről az én mostohafiú, talán azt, hogy a dugó és neked, hogy nézd meg, mivel a vírus van, hogy egy és én nagyon szeretném tudni, mi volt, mert úgy tűnik, hogy a ocsmány egy. Ön mit gondol? A másik lehetőség, hogy újra formában is, hogy az egyik, de aztán majd laza összes my photo's stb
OK köszönöm
moyra
Old Január 8, 2008, 23:55
Moderátor Csoport

Üzenethagyás Hijackthis napló a másik számítógépet, és majd nézd meg.

Nem érdemes egy nézd.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.