פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה

Register

אולי trojan

Reply

שרשרת כלים
Old 8 ינואר 2008, 00:30
חבר קבוצת

Default אולי trojan

היי חבר 'ה. הבעיה שלי היא שיש לי חלון מסוג Windows popping up בכל מקום. אם אני שולח דוא"ל או ברשת shuts לי אותו למטה. היה לי את הבעיה לפני בשל מספר סיבות קנה מחשב חדש. הדבר היחיד עליו היא XP ו CD? צריבת DVD התוכנית. המחשב היה רק 3 ימים ברגע שאני להקים את הדוא"ל דוא"ל באו מאת עצמי ואותו היו לי בעיות עם המחשב הישן התחיל שוב כדי במידה שאני עברת על המחשב וזה פשוט יצא שחור דף ריק, אני couldnt ללכת אפילו במצב בטוח. אני reformated את הכונן הקשיח להגדיר את כתובת הדוא"ל ואת אותו הדבר קרה שוב, אבל זה hasn't שהוסלמו כדי במידה שיש לי לפני עדין. הלכתי דואר באינטרנט או נמחק הכל שם כל כך אני מקווה זה לא תתבצע שוב אבל עדיין יש לי את הוירוס ואת הבעיה, אלא אם כן א אזור הגנה מפני וירוסים היא Trend Micro 2008 שבו אני לא ממש מרוצה ברגע זה.

אנא עזור אם תוכל.
תודה מראש
Old 8 ינואר 2008, 03:06
מנהל קבוצת

Default אולי trojan

מאפשר לראות אם אנחנו יכולים לראות מה קורה.

להורדה והתקנה של שינוי שם HijackThis (HJT)
  • לחץ לחיצה כפולה על HJTInstall.
  • לחץ על התקן כפתור.
  • זה המקום באופן אוטומטי ב HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • על פי התקן, HijackThis צריך לפתוח בשבילך.
    • סגור HijackThis ושנה את שמו.
    • לך ל-C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • לחץ לחיצה ימנית על HijackThis.exe ובחר שנה שם.
    • הקלד sniper.exe ולחצו הזן.
    • לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני על sniper.exe ובחר שלח אל > שולחן עבודה (צור קיצור דרך)
  • משולחן העבודה לפתוח HiackThis.
  • אם אתה משתמש ב-Windows Vista, הקפד הפעל כמנהל
  • לחץ על האם מערכת סריקה ולשמור קובץ יומן לחצן
  • HijackThis יסרוק ואז יומן רישום ייפתח בפנקס הרשימות.
  • העתק ולאחר מכן הדבק את רישום ההודעה שלך.
    • אל Hijackthis יש לתקן שום דבר. רוב מה שהוא ימצא יהיה מזיק או אפילו נדרש.
למרות שיש לנו את שמם HijackThis צלף, אנחנו עדיין מתייחסים אליו כמו HijackThis או HJT.

Old 8 ינואר 2008, 12:35
חבר קבוצת

Default אולי trojan

תודה evilfantasy, הלוואי שהיה לי למצוא את האתר מוקדם יותר. בעיקרון המחשב שלי קרס אתמול בלילה. אותו דבר קרה כפי שהיה בעבר, זה froze, אז יתכן ואיתחול ב םייתסהש למעלה בתוך לולאה שבה אני could'nt ללכת לשום מקום, לאחר המסך הראשון ניגש הוא פשוט הלך מסך שחור. wasn't גם אני יכול להפעיל במצב בטוח. אז שוב אני reformated. אני שלי השתנו וירוס Kaspersky עם הגנה של 30 יום תקופת הניסיון. אני יהיה בטוח לשים את האתר למועדפים עבור בעתיד.
אז תודה לך שוב על הזמן שלך ושל הנחיה תגובה.
Moyra
Old 8 ינואר 2008, 13:03
מנהל קבוצת

Default אולי trojan

תודה על העדכון.

בדוק על הודעה זו לטיפים ובחינם אמין כלים (האנטי וירוס, חומות אש, תוכנות זדוניות ועל מנטרת אבטחה blockers) כדי לשמור אותך בטוח בעתיד. הכל רשום לא להפריע בדרך כלל במחשב משימות כמו שהם, אך עדיין קל מאוד אמינים.

ראה גם על הודעה זו בחינם ניקוי / תחזוקה כלים כדי לסייע לשמור על המחשב פועל חלק.

תן לנו לדעת אם משהו אחר בא למעלה.

Old 8 ינואר 2008, 23:49
חבר קבוצת

Default אולי trojan

Thank you so much for the עצות. אני חייב להוריד כמה של הציעו תוכניות עשו כמה בדיקות ואני באמת מרגיש הרבה יותר בטוח כעת.
אני רוצה להשתמש במחשב הישן שלי חורג שלי, אולי אני צריך תקע אותו ולקבל יש לך תראה את זה כמו וירוס, כי הוא עדיין אחד והייתי באמת רוצה לדעת איך זה היה נראה כמו להיות נבזי אחד. מה אתה חושב? השני הוא אפשרות לאתחל מחדש את זה יותר מדי אבל אז אני לא קשור כל אזור של תמונה וכו '
OK שוב תודה
moyra
Old 8 ינואר 2008, 23:55
מנהל קבוצת

Default אולי trojan

הוסף Hijackthis יומן משאר המחשב ואני יהיה לבדוק את זה.

זה בהחלט שווה שיש לראות.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
צביעות למצוא Trojan! Jophen וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 29 דצמבר 2008 20:55
Trojan.vundo.h, trojan.agent, adware.mirar + עוד! : ( sillyarfer וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 14th דצמבר 2008 09:59
Trojan lolli_pop וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 27 13 נובמבר 2008 11:33
Trojan Horse ו ממוצע chuckeruk וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 8 2nd יולי 2007 10:02
MSN Trojan mitchbeast וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 9 20 יוני 2007 12:26
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.